Dodaj do ulubionych

Gdzie pojechać w 20 tygodniu ciąży "połazić"?

IP: *.skandia.de 15.07.04, 12:57
to nasz ostatni urlop... chodzi o coś w miarę płaskiego (bez przesady nie z
górki ;)), jakieś łagodne szlaczki, ładne miejsca na wędrówki z widokami :)
Myśleliśmy o Ojcowski Parku Narodowym ale sama nie wiem... proszę o pomoc i
rady!
Obserwuj wątek
    • Gość: Horb Re: Gdzie pojechać w 20 tygodniu ciąży "połazić"? IP: *.devs.futuro.pl 15.07.04, 19:48
      Pomysł z Jurą wydaje mi się dobrym. Polecam jeszcze Beskid Niski. Niesamowite góry, mało znane ale warte zobaczenia. Zerknij na strone www.beskid-niski.pl

Pozdrawiam
    • krakusia Re: Gdzie pojechać w 20 tygodniu ciąży "połazić"? 17.07.04, 09:04
      Proponuje Rabke, czyli Gorce. Doskonała baza wypadowa na łatwe szlaki no i
      zrobisz rekonesans na następny rok. Nie ma lepszego miejsca na wczasy z
      malutkim dzieckiem jak Rabka. Ten mikroklimat jest rewelacyjny dla dzieci.Ja
      tam pojechałam pierwszy raz z 2 miesięcznym synkiem i powtarzałam to kazdego
      roku. Dziecko mi nie chorowało przez cały rok prawie wcale.
    • arcus_sk A może do pn-zach Słowacji 17.07.04, 11:18
      Gość portalu: ns napisał(a):

> to nasz ostatni urlop... chodzi o coś w miarę płaskiego (bez przesady nie z
      > górki ;)), jakieś łagodne szlaczki, ładne miejsca na wędrówki z widokami :)
      > Myśleliśmy o Ojcowski Parku Narodowym ale sama nie wiem... proszę o pomoc i
      > rady!

Moja propozycja to Sul'ovske Skaly. Naprawdę piękne okolice, przecudowne formy
      skalne (zlepieńce) - powiedziałbym, że to połączenie Jury Krakowsko-
      Częstochowskiej z Pieninami. Upajać się pięknem tych gór można również z dolin.
      Dlatego wydaje mi się, że pomysł ten podpasuje Tobie. Jeżeli będziesz miała do
      dyspozycji samochód do możesz zrobić kilka krókich wypadów do sąsiednich okolic
      znajdujących się na tzw. Poważu
      Jak wyglądają te góry? Zobacz tu-->www.sulov.sk/

Pomysł z Jurą Kr-Cz oraz z Rabką jest też dobry...

Powodzenia
      Pozdrav
      ARC
      • Gość: ns dziękuję IP: 193.111.233.* 19.07.04, 16:15
        Ślicznie dziękuję, propozycje są kuszące :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka