anina-1 24.02.10, 12:11 czy można brać podczas kuracji ziołami i leczenia homeopatycznego brać probiotyki? Myślę, że napewno nie poszkodzą, ale czy nie "zepsuje" to całej terapii? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: Probiotyki 24.02.10, 12:30 anina-1, a na jakiej podstawie uwazasz, ze na pewno nie poszkodza. Czy nie moga zmienic niektorych objawow, albo je wyeliminowac? Odpowiedz Link
anina-1 Re: Probiotyki 24.02.10, 12:49 czyli krótko mówiąc nie można? Musze się porozumieć z lekarzem? Proszę nie odpowiadać pytaniem na pytanie. Odpowiedz Link
akownik Re: Probiotyki 24.02.10, 14:32 anina-1, ja jeszcze nie zdazylem odpowiedziec na Twoje pytanie. Chcialem sie najpierw od Ciebie dowiedziec skad u Ciebie przekonanie, ze probiotyki nie beda tu szkodzic. Nie zawsze mozna udzielic odpowiedzi od razu. Czasem warto ustalic pewne szczegoly. Napisz wiec, skad mysl, ze probiotyki nie poszkodza. Moze masz racje a moze nie. Przepraszam za brak polskich liter. Odpowiedz Link
anina-1 Re: Probiotyki 24.02.10, 14:55 Ponieważ do bakterie, które są powszechne w organiźmie, a ja ich teraz szczególnie dużo potrzebuję. Odpowiedz Link
akownik Re: Probiotyki 25.02.10, 06:32 Dostarczanie bakterii tylko zaciemni sytuacje. Skoro bakterii brakuje to pewnie jest tego jakis powod. Moze trzeba by im zapewnic odpowiednie warunki bytowania. Nie wnikam teraz w jaki sposob. Odpowiedz Link
very.martini Re: Probiotyki 24.02.10, 13:10 A na co ta kuracja? (Wybacz, że pytaniem na pytanie) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mami7 Re: Probiotyki 24.02.10, 16:52 za szybko poszło... nie wiem co Ci dolega, ale mój syn w trakcie leczenia dostał zalecenie od homeopaty na probiotyki również. Odpowiedz Link