Dodaj do ulubionych

Sukcesy...

27.04.04, 21:09
Piszcie! Co sie udawalo wyleczyc, moze komus homeopatia uratowala zycie...
Propagujmy metode pelna geba!!!
I moze robmy tak, ze posty sa w tym akurat watku tylko na temat! Zeby jak
ktos tu przychodzi i widzi, ze jest tu 100 postow, zeby po wjesciu sie nie
rozczarowal, ze wieszkosc to pytania typu "a co to byl za srodek", jaki
lekarz, daj adres... To mozna zrobic na innych watkach, a tu nastawmy sie na
jakosc! Co Wy na to?
I jeszcze jedno - jeden przypadek, jeden post:). i najlepiej tylko o sobie,
ewentualnie najblizszej rodzinie, a nie sasiadach i kolezankach z pracy.
Mam nadzieje, ze sie spodoba!
Obserwuj wątek
    • astria1 Re: Sukcesy... 27.04.04, 21:11
      Moj Boże ! zzztop :-)) ja juz widze jak ma rodzina jest nie nakarmiona, nie
      oprana i tak dalej :-))) bo ja bym się zaczęła rozpisywać :-))

pzdr Anna
      • astria1 Katar... 27.04.04, 21:20
        więc w homeopatii katar to przypadłość mówiąca o tym że jest to naturalna
        metoda oczyszczania się organizmu - ale dajcie mi człowieka który to lubi
        przezywac co jakiś czas. Wiadomo człowiek nie związany homeopatią będzie jego
        likwidował czymkolwiek się da a to tylko po to aby się z tego coś więcej nie
        wywiązało. (homeopata będzie próbował przeczekać)

A wiec katar tu mówię o tym początkowym związany z wodą z nosa a zreszta inne
        też - mozna za pomocą homeopatii zlikwidować w bardzo szybkim czasie - poprawę
        uzyskuje się już nawet w niecałą godzinę po podaniu leku

pzdr aNNA
    • zzztop Re: Sukcesy... 27.04.04, 21:26
      Buuuuu... mnie nie o to chodzilo:(((( tylko o indywidualne, konkretne
      przypadki, najchetniej dotyczace dlugotrwalych dolegliwosci...

No a widze wlasnie, ze krecisz sie tu coraz czesciej, co prawwda martini nic
      nie przebije, ale ona bidna ostatnio w domu musiala siedziec, kolegow ma malo
      za ta granica, i wszedzie jej tu bylo pelno:) a teraz wrocila do szkoly, i
      przepadla jak kamien w wode:))) albo komputer jej szlag trafil
      • astria1 Re: Sukcesy... 28.04.04, 17:38
        zzztop... długotrwałe efekty poznasz u pacjentów wtedy kiedy pacjenci nauczą
        się korzystania z pomocy homeopaty .
        Czy Ty wiesz ile jeszcze jest osob ktore nie wiedzą co to wogle jest
        homeopatia ? -
        Więc aby spełniły się Twoje marzenia musimy wszyscy popracować aby ludzi
        nauczyć tej formy leczenia

pzdr
        Anna

*** www.pshk.edu.pl ***
    • astria1 Ciąża - niewydolność szyjki macicy... 27.04.04, 22:20
      problem który często kończy sie poronieniem lub pózniej nałożeniem szwu. Lek
      homeop. spowodował iż po utracie z tego powodu 3 kolejnych ciąż moja kuzynka 4
      ciążę doniosła w sposób bardzo ksiązkowy. Lek zabezpieczył ją (dokładniej
      szyjkę macicy) przed rozwieraniem się i dzięki temu uniknęła założenia szwu.
      Równiez w pózniejszym czasie z powodu nadmiernych skurczów również homeopatia
      zadziałała. Ciaża zakonczyła się cięciem cesarskim a Arnica w bardzo wysokiej
      potencji przed operacją jak i po spowodowała że rana się szybciutko i bez
      komplikacji goiła.

Moja malutka chrześniaczka ma własnie 9 mc :-))

pzdr A.

(miało być o nas samych ale doprawdy u mojich w domu to tylko katar i co
      najwyzej czasem anginy jakies ale rzadko no może kiedys opiszę historię mojej
      mamy po operacji tętniaka ale to troszkę cieżkie jest - obecnie działamy lekiem
      homeopatycznym m.in. na niedowlad prawej reki.

• tomek.toms Zapalenie płuc 28.04.04, 14:45
      Ciężkie zapalenie płuc które mogło się skończyć tragicznie. Gdyby nie szybka
      pomoc homeopaty możliwe że już by mnie tu nie było. Żadne antybiotyki i inne
      lekarstwa nie pomagały. Pomogła2 homeopatia.
    • awinn Osteo-artretyzm 30.04.04, 04:40
      Kobieta, wiek 65, z Queensland, Australia, problem - okropne bole dolnej czesci
      kregoslupa oraz prawego kolana, kulala przy lasce, nie mogla za duzo chodzic to
      czesto poruszala sie wozkiem inwalidzkim, samochodu nie mogla prowadzic z powodu
      bolu, zakupy robil jej syn. Kilkanascie lat w stecz przewrocila sie i potlukla
      dosyc kolano. Probowala wiele metod leczenia na usmierzenie bolu tak jak:
      akupunktura, chiropractor(kregaz?), silne srodki przeciw-bolowe, steryoidy, itp.
      wszystko z malym skutkiem i krotko trwajaca ulga. Myslala ze juz nic jej nie
      pomoze. Tak przypadkowo spotkala moich rodzicow ktorzy tam byli na wakacjach,
      powiedzieli jej ze jestem homeopata i nic nie straci jak sprobuje ta metode
      leczenia. Gdy mnie powiadomili o tym, wyslalem tej pani 2 leki. Po 5-ciu dniach
      zadzwonila do mnie i mowi, ze jej nic nie pomoglo, powiedzialem zeby
      kontynuowala lek dalej, za nastepne 2 dni poinformowala mnie ze bole ustapily az
      80% po raz pierwszy kiedykolwiek, kazalem dalej kontynuowac przez nastepny
      miesiac. Za 3 tygodnie zadzwonila i z radoscia mowi ze sa to 'cudne krople' gdyz
      teraz chodzi bez laski, po raz pierwszy moze sie poruszac i schodzic po
      schodach, prowadzi samochod, sama zrobila zakupy, i z pieskiem chodzi na spacer
      do parku. Byla bardzo wdzieczna, napisala mi list, ktory trzymam. Nie mogla
      uwierzyc ze ktos kto nigdy nie widzial pacjenta mogl wyleczyc jej dlugotrwaly,
      chroniczny problem fizyczny. Nie tylko pomogla homeopatia przywrocic jej
      fizyczny stan zdrowia do normy ale takze wyleczyla jej depresje oraz dala nowe
      checi do zycia.
      Ciekawe to ze lek ktory brala byl na kolano, i gdy kolano przestalo bolec wtedy
      polepszyl sie bol kregoslupa o jakies 50%, potem po drugim leku bole kregoslupa
      calkiem odeszly. Do dzisiejszego dnia ta pani jest wolna od bolu i moze sie
      poruszac bez restrykcji ktore miala 2 i pol lata temu.

Homoeopathy is Great!!
      Magna est veritas et prevalebit
      • martini_very_bianco Re: Osteo-artretyzm 30.04.04, 11:51
        zatem witaj w naszej bandzie oszolomow...

legalnej sekcie farmaceutczynej, jak to Martia okreslila, na pohybel!

16%VOL
        22%VAT

forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
        • tomek.toms Re: Osteo-artretyzm 30.04.04, 18:49
          martini_very_bianco napisała:

> zatem witaj w naszej bandzie oszolomow...
          >
          > legalnej sekcie farmaceutczynej, jak to Martia okreslila, na pohybel!
          >
          > 16%VOL
          > 22%VAT
          >
          >
          >
          >
          >
          > forum homeopatia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760

Oszołomów- ładnie zabrzamiało :)

A tak do rzeczy to witamy serdecznie.

Heyah :p !
          • martini_very_bianco Re: Osteo-artretyzm 30.04.04, 18:56
            nooo. ja z upodobaniem uzywam slowa tego od 2 miesiecy tutaj:)
            I osoby zainteresowane medycyna niekonwencjonalna juz wiedza, ze w moich ustach
            to komplement i same na sie tak mowia:)

16%VOL
            22%VAT

• agaschm Re: sukcesy 13.05.04, 13:52
              Mój sukces leczenia homeopatycznego to pozbycie się:
              - alergii pokarmowej na nabiał, jajka, drób, a nawet marchew,
              - nieustających "przeziębień", chronicznego zapalenia gardła i kataru,
              choć cały czas jeszcze się leczę to moje dolegliwości ustąpiły w 90%. Wreszcie
              mogę jeść to na co mam ochotę - a przez 10 lat musiałam wielu produktów unikać.
              Zapomniałam już również co to znaczy mieć wiecznie zasmarkany nos i bolące
              gardło.
              • agaschm Re: sukcesy-alergia u dziecka 13.05.04, 14:04
                drugi mój sukces- to zwalczenie alergii u młodszego syna.
                Od 7-go miesiąca życia zaczął chorować, były to na początku zapalenia oskrzeli,
                potem krtani (wylądowaliśmy nawet w szpitalu), nieustające biegunki. Moje
                dziecko zjadało niemal non stop jakieś antybiotyki, syropy i inne leki (mam
                wrażenie że ja tyle nie zjadłam w ciągu całego mojego życia).Trwało to do czasu
                aż skończył 2 lata- wtedy lekarze stwierdzili, że to alergia, testy wykazały
                uczulenie prawie na wszystko, szczególnie na mleko, jaja. Zapisano ścisłą dietę
                i wstrętne zhydrolizowane "mleko"(o ile można to nazwać mlekiem) oraz leki
                przeciwalergiczne i inne wspomagacze.
                Zaczęłam szukać innych rozwiązań i spróbowałam homeopatii. Początki były
                trudne, ostre pogorszenia, gorączki ponad 40, st. ale miałam przekonanie, że
                będzie dobrze. Teraz mam tą satysfakcję, że nie byłam w błędzie. Od 2 lat mój
                syn nie przyjął żadnego antybiotyku, ani innego leku chemicznego. Zniknęły
                wszelkie przewlekłe stany zapalne, a mały 4-latek cieszy się doskonałym
                zdrowiem i humorem.
                pozdrawiam
                • karolinnna1 Re: sukcesy 14.05.04, 22:37
                  Moj syn Michal - obecnie 12 lat - urodził się jako wcześniak. Kilka godzin po
                  porodzie nastąpiło u niego krwawienie śródczaszkowe do i okolo komorowe.
                  Kilka miesiecy trwała obserwacja jego powiększających się komór, był na
                  grancicy wstawienia zastawki. Od pierwszego miesiaca jego życia był pod opieką
                  homeopaty. Otrzymywał arnice, Uważam, ze to dzięki temu uniknęliśmy operacji.
                  Badania USG mial wykonywane raz w miesiacu, poźniej mial tez tomografię.
                  Komory się powiększały, miał torbiele na mózgu. Jakie było zdziwienie lekarzy
                  kiedy w wieku 6 miesiecy nagle wyniki okazaly się super. Komory się odroznily,
                  torbiele wchłonęły, nie pamietam teraz dokladnych danych z wyników ale wiem ,ze
                  ta poprawa następowala w szybkim tempie. Operacja nie bylak onieczna. Uważam ze
                  to zasluga homeopatii.
                  Michal jet od wieku 2.5 lat rehabilitowany ,metodami orgazniacji
                  neurologicznej, nie byl nigdy leczony farmakologicznie (mimo padaczki) przez
                  caly czas jego rozwoj byl wspierany przez tego homeopatę - potem po arnice
                  cikutą.
                  Wiem, jak wilką rolę odegrala metoda jaka stosujemy, wiem tez ile
                  dobrodziejstwa dala nam homeopatia.
                  Michal dzis - mimo swej niepelnosprawnosci ruchowej - jest zdorwy jak ryba, nie
                  choruje, nie stosujemy antybiotykow - zdrowo sie odzywia.

Chciala m to napisać - bo to jest sukces.
                  ;-)

pozdrawiam
                  Karolina

www.nadzwyczajne-dzieci.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka