virginia1 11.11.04, 16:45 gdzie znajdę coś odnośnie X-ray C200 >Wyszukiwarka wykazuje 0 , google mówi mi tylko o telefonach komórkowych o tym symbolu :(:( a ja bibula siedzę , stukam, dostaję garba i nic z tego nie wynika.Pomocy, pliiis :):):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patchwork30 Re: X-ray 11.11.04, 17:03 X-ray podaje sie m. in. w celu zniesienia blokad, lub objawow, ktore powstaly na skutek np. radioterapii przeciwrakowej. W klasycznej podawany zwykle jako uzupelnienie do sr. konstytucyjnego (ale nie jednoczesnie) Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 19:36 dziękuję bardzo.Jestem w głębokim szoku.:(:( Ten specyfik pan dr. zapisał mojej córce. Jednego dnia ma brać Calcium carb. C200 i Calcium sulp.C200 a następnego X-ray C200 i Zizia C200. Wiem że należy słuchać doktorów jak to beba mówi, ale to nie zminia faktu,że jestem szoknięta i chyba długo z tego nie wyjdę.Nawet ponownie ARNICA mi nie pomoże.Powiedzcie coś, co mnie postawi na nogi:(:( Odpowiedz Link
astria1 Re: X-ray 11.11.04, 21:12 >Powiedzcie coś, co mnie postawi na nogi:(:( Postawi Cię chyba tylko szczera rozmowa z panem dr. ktory w tej chwil leczy Ciebie. Powiedz mu o swoich obawach, bądz z nim szczera w rozmowie, powiedz skąd wypływają Twoje obawy - bo tak jak już pisalismy akurat w tym składzie jakim jesteśmy na forum, nie mozemy nic sensownego napisać o tym sposobie dobierania leków i to co poczytasz co piszemy nijak się ma własnie do tej metody. Jedynie co pozostaje Tobie to mieć pełne zaufanie do dr. i liczyć na jego dobre nastawienie do rozmowy. Na forum jesteś pierwszą osobą którą znamy jaka "idzie" tą szkołą homeopatyczną ale to nie oznacza że masz się jej bać - nie bój sie ponieważ to Twoj lekarz bierze odpowiedzialność za Twoje zdrowie i zdrowie Twego dziecka a jego wiedza jest warta zaufania. Virgina - trzymaj się mocno ! naprawdę będzie dobrze - jesli ma Cię to pocieszyć to mam zaufanie do tego co robi Twoj dr. pzdr Anna Odpowiedz Link
minutek1 raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:24 Przepraszam ,że sie wtracam..ale bardzo mnie ciekawi po tym co napisała astria co to za szkoła ,że doktor przepisał 4 leki w potencjach 200 c... Jestem troszku zdziwiona ...ale zupełnie się nie znam na tym... pytam tylko z ciekawości...żeby na przyszłośc wiedzieć ,że z takim leczeniem tez sie można spotakać. Odpowiedz Link
astria1 Re: raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:31 Minutek wkleję Ci: • Re: beba2 - to znowu ja astria1 22.10.2004 00:57 + odpowiedz Co mam myśleć o panu hemo. jeżeli zapisał mojej córce 4 leki. > Bryonia rano w dni nieparzyste a wieczorem Kalium muriatricum, w dni parzyste > Arnica rano a kalium carb. wieczorem. Wszystko C 200 > I co teraz............????:(:(:( No co ... ano mu ufać... Pan ten jest naprawdę dobry w tym co robi, choć mało jest osob w ten sposob leczący - bo metoda ta wywodzi się od Geukensa o czym mozna poczytać ale w "amełykanskim" jezyku lub jak kto woli po anigielsku :-) Jak dla mnie to mozesz pytać się pisać:) chętnie "po(d)patrzę" :-))) pzdr Anna Odpowiedz Link
minutek1 Re: raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:50 acha dzięki już wytropiłam u jakiego sławnego doktora na K. była virginia,ależ się naszukałm....tylko całkiem nie rozumiem...bo na jego stronie w internecie jest mowa o klasycznej homeopatii? ehhhh..ale co ja wiem... o klasyce...tyż niewiele..... Ale poważnie :to taka metodę teę zalicza się do klasycznej? Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 21:30 Dziękuję za słowa otuchy. Muszę posłuchaC Twojej rady i uwierzyć w pana. A tak z innej beczki: - macie dobry wpływ na moje rozterki i obawy przeróżnej maści. Dobrze (dla mnie) ,że się "poznałyśmy".:):):) Dla Was chyba gorzej, bo za dużo marudzę i ciągle czegoś od Was chcę.Sorki Alina Odpowiedz Link
astria1 Re: X-ray 11.11.04, 21:34 Virginia :-)))) hehehehehehe :-)) spokojnie :-)) pisz jak coś - Fundusz Narodowy przecież nam za to ... (nie)płaci :-))))więc cierpliwości mamy dosyć... :-)))))))) Odpowiedz Link
akownik Re: X-ray 11.11.04, 21:39 x-ray opisane zostaly dosc dokladnie przez h.c.allena.nie przeczytalem tego jeszcze dokladnie/jest po angielsku/,ale na pierwszy rzut oka nie wyglada mi to by byly uzywane tylko jako leczenie skutkow terapii anty rakowej.opis tego leku zajmuje tu 16 stron formatu zeszytowego a objawy podawane sa tak jak przy kazdym innym leku. Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 21:45 Już uśmiecham się ( a zęby mam zdrowe) i podlizuję, coby dostać więcej informacji na ten temat.Poczekam cierpliwie :):):) Dziękuję Alina Odpowiedz Link
brunetkaa Re: X-ray 12.11.04, 01:04 www.homeoint.org/books/boericmm/x/x-ray.htm jak znasz ang to tu masz troszkę info. poza tym byl wątek numerkowej, ktora podawala tez inne linki do meteriów medików;-) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
patchwork30 Re: X-ray 12.11.04, 08:06 rzeczywiscie calkiem normalny srodek "od glowy do stop" i ze zmiennosciami.... No taka ja jakos bylam niedouczona...sorki Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 12:00 Nic się nie stało. Jest OK. Jestem trochę takie "ciekawe jajo" i muszę wszystko wiedzieć , Tobie też należą sie sorki ode mnie :):):) Alina Odpowiedz Link
patchwork30 Re: X-ray 12.11.04, 12:52 A za co te sorki? Nie kapuje... Ten X-ray mam z ponizszej publikacji. Tak calkiem to nie bylo bez sensu, co pisalam (mam nadzieje), ale tylko bardzo malo wyczerpujace www.homeopathy.at/artikel/jens_krebs.htm Ola Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 13:57 patchwork30 napisała: > A za co te sorki? Nie kapuje... > za to, ze jestem ciut upierdl.....:(:(, i chce od Was tak wiele.Ciagle cos i cos, - zawsze mi malo. > Ten X-ray mam z ponizszej publikacji. Tak calkiem to nie bylo bez sensu, co > pisalam (mam nadzieje), ale tylko bardzo malo wyczerpujace > > www.homeopathy.at/artikel/jens_krebs.htm > Ola Dzięki za chec pomocy , ale z tym nieludzkim jezykiem to juz nawet kulawo sobie nie dam rady. (mam powazna awersje do niemieckiego - chyba z poprzedniego wcielenia cos mi tu nie styka :(:(:(:( ) Alina Odpowiedz Link
virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 11:55 Dziękuję, kulawo, bo kulawo ale jakoś sobie poradzę. Jeszce raz dzięki :):):) Odpowiedz Link