11.11.04, 16:45
gdzie znajdę coś odnośnie X-ray C200 >Wyszukiwarka wykazuje 0 , google mówi
mi tylko o telefonach komórkowych o tym symbolu :(:( a ja bibula siedzę ,
stukam, dostaję garba i nic z tego nie wynika.Pomocy, pliiis :):):)
Obserwuj wątek
    • patchwork30 Re: X-ray 11.11.04, 17:03
      X-ray podaje sie m. in. w celu zniesienia blokad, lub objawow, ktore powstaly na
      skutek np. radioterapii przeciwrakowej. W klasycznej podawany zwykle jako
      uzupelnienie do sr. konstytucyjnego (ale nie jednoczesnie)
      • virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 19:36
        dziękuję bardzo.Jestem w głębokim szoku.:(:( Ten specyfik pan dr. zapisał mojej
        córce.
        Jednego dnia ma brać Calcium carb. C200 i Calcium sulp.C200 a następnego X-ray
        C200 i Zizia C200. Wiem że należy słuchać doktorów jak to beba mówi, ale to nie
        zminia faktu,że jestem szoknięta i chyba długo z tego nie wyjdę.Nawet ponownie
        ARNICA mi nie pomoże.Powiedzcie coś, co mnie postawi na nogi:(:(
        • astria1 Re: X-ray 11.11.04, 21:12
          >Powiedzcie coś, co mnie postawi na nogi:(:(

Postawi Cię chyba tylko szczera rozmowa z panem dr. ktory w tej chwil leczy Ciebie.
          Powiedz mu o swoich obawach, bądz z nim szczera w rozmowie, powiedz skąd wypływają Twoje obawy - bo tak jak już pisalismy akurat w tym składzie jakim jesteśmy na forum, nie mozemy nic sensownego napisać o tym sposobie dobierania leków i to co poczytasz co piszemy nijak się ma własnie do tej metody.
          Jedynie co pozostaje Tobie to mieć pełne zaufanie do dr. i liczyć na jego dobre nastawienie do rozmowy.

Na forum jesteś pierwszą osobą którą znamy jaka "idzie" tą szkołą homeopatyczną ale to nie oznacza że masz się jej bać - nie bój sie ponieważ to Twoj lekarz bierze odpowiedzialność za Twoje zdrowie i zdrowie Twego dziecka a jego wiedza jest warta zaufania.

Virgina - trzymaj się mocno ! naprawdę będzie dobrze - jesli ma Cię to pocieszyć to mam zaufanie do tego co robi Twoj dr.

pzdr
          Anna
          • minutek1 raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:24
            Przepraszam ,że sie wtracam..ale bardzo mnie ciekawi po tym co napisała astria
            co to za szkoła ,że doktor przepisał 4 leki w potencjach 200 c...
            Jestem troszku zdziwiona ...ale zupełnie się nie znam na tym... pytam tylko z
            ciekawości...żeby na przyszłośc wiedzieć ,że z takim leczeniem tez sie można
            spotakać.
            • astria1 Re: raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:31
              Minutek wkleję Ci:

• Re: beba2 - to znowu ja
              astria1 22.10.2004 00:57 + odpowiedz

Co mam myśleć o panu hemo. jeżeli zapisał mojej córce 4 leki.
              > Bryonia rano w dni nieparzyste a wieczorem Kalium muriatricum, w dni parzyste
              > Arnica rano a kalium carb. wieczorem. Wszystko C 200
              > I co teraz............????:(:(:(

No co ... ano mu ufać... Pan ten jest naprawdę dobry w tym co robi, choć mało
              jest osob w ten sposob leczący - bo metoda ta wywodzi się od Geukensa o czym
              mozna poczytać ale w "amełykanskim" jezyku lub jak kto woli po anigielsku :-)

Jak dla mnie to mozesz pytać się pisać:) chętnie "po(d)patrzę" :-)))

pzdr
              Anna
              • minutek1 Re: raczej pytanie do astrii 11.11.04, 21:50
                acha dzięki już wytropiłam u jakiego sławnego doktora na K. była virginia,ależ
                się naszukałm....tylko całkiem nie rozumiem...bo na jego stronie w internecie
                jest mowa o klasycznej homeopatii?
                ehhhh..ale co ja wiem... o klasyce...tyż niewiele.....
                Ale poważnie :to taka metodę teę zalicza się do klasycznej?
          • virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 21:30
            Dziękuję za słowa otuchy. Muszę posłuchaC Twojej rady i uwierzyć w pana. A tak z
            innej beczki: - macie dobry wpływ na moje rozterki i obawy przeróżnej maści.
            Dobrze (dla mnie) ,że się "poznałyśmy".:):):) Dla Was chyba gorzej, bo za dużo
            marudzę i ciągle czegoś od Was chcę.Sorki
            Alina

• astria1 Re: X-ray 11.11.04, 21:34
              Virginia :-))))

hehehehehehe :-))
              spokojnie :-)) pisz jak coś - Fundusz Narodowy przecież nam za to ... (nie)płaci :-))))więc cierpliwości mamy dosyć...

:-))))))))

• akownik Re: X-ray 11.11.04, 21:39
              x-ray opisane zostaly dosc dokladnie przez h.c.allena.nie przeczytalem tego
              jeszcze dokladnie/jest po angielsku/,ale na pierwszy rzut oka nie wyglada mi to
              by byly uzywane tylko jako leczenie skutkow terapii anty rakowej.opis tego leku
              zajmuje tu 16 stron formatu zeszytowego a objawy podawane sa tak jak przy kazdym
              innym leku.
              • virginia1 Re: X-ray 11.11.04, 21:45
                Już uśmiecham się ( a zęby mam zdrowe) i podlizuję, coby dostać więcej
                informacji na ten temat.Poczekam cierpliwie :):):)
                Dziękuję
                Alina
                • brunetkaa Re: X-ray 12.11.04, 01:04
                  www.homeoint.org/books/boericmm/x/x-ray.htm
                  jak znasz ang to tu masz troszkę info. poza tym byl wątek numerkowej, ktora
                  podawala tez inne linki do meteriów medików;-)
                  pozdrawiam:)
                  • patchwork30 Re: X-ray 12.11.04, 08:06
                    rzeczywiscie calkiem normalny srodek "od glowy do stop" i ze zmiennosciami....
                    No taka ja jakos bylam niedouczona...sorki
                    • virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 12:00
                      Nic się nie stało. Jest OK. Jestem trochę takie "ciekawe jajo" i muszę wszystko
                      wiedzieć , Tobie też należą sie sorki ode mnie :):):)
                      Alina
                      • patchwork30 Re: X-ray 12.11.04, 12:52
                        A za co te sorki? Nie kapuje...

Ten X-ray mam z ponizszej publikacji. Tak calkiem to nie bylo bez sensu, co
                        pisalam (mam nadzieje), ale tylko bardzo malo wyczerpujace

www.homeopathy.at/artikel/jens_krebs.htm
                        Ola
                        • virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 13:57
                          patchwork30 napisała:

> A za co te sorki? Nie kapuje...
                          > za to, ze jestem ciut upierdl.....:(:(, i chce od Was tak wiele.Ciagle cos i
                          cos, - zawsze mi malo.
                          > Ten X-ray mam z ponizszej publikacji. Tak calkiem to nie bylo bez sensu, co
                          > pisalam (mam nadzieje), ale tylko bardzo malo wyczerpujace
                          >
                          > www.homeopathy.at/artikel/jens_krebs.htm
                          > Ola
                          Dzięki za chec pomocy , ale z tym nieludzkim jezykiem to juz nawet kulawo sobie
                          nie dam rady. (mam powazna awersje do niemieckiego - chyba z poprzedniego
                          wcielenia cos mi tu nie styka :(:(:(:( )
                          Alina
                  • virginia1 Re: X-ray 12.11.04, 11:55
                    Dziękuję, kulawo, bo kulawo ale jakoś sobie poradzę. Jeszce raz dzięki :):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka