Dodaj do ulubionych

syphilinum

27.01.05, 13:28
Wrzucilam w wyszukiwarke ale "znaleziono zero stron". Czy ktos moze stosowal
ten lek lub moze zaprezentowc swoje opinie. Jeszcze go nie dostalismy ale jest
brany pod uwage - podobno nie mozna go za czesto stosowac. Ma odblokowywac
glebokie niepokoje i stany emocjonalne, a co za tym idzie uspokajac. Tyle wiem
- ale licze na wiecej z Waszej strony.
Obserwuj wątek
    • akownik Re: syphilinum 27.01.05, 13:53
      nie stosowalem,ale kilka uwag moge przekazac za h.c.allenem z jego materia
      medica of nosodes.otoz uwazano wtedy,ze potencjonowanie tej trucizny powoduje
      zatracenie stalosci objawow.czyli u roznych osob lek ten moze dzialac zupelnie
      roznie.dalej :aby stosowac ten lek u chorego musimy zaobserwowac znaczne
      wyhudzenie calego ciala,wszystkie symptomy pogarszaja sie w nocy/pomiedzy
      zachodem a wschodem slonca/,chory zapomina tytuly ksiazek,nazwy miejsc i
      ludzi,ma klopoty z dodawaniem liczb,jego leki zwiazane sa z ciemnoscia.obserwuje
      sie bole glowy i znacznego stopnia opoznienie umyslowe,znacznego stopnia
      wypadanie wlosow.to oczywiscie nie wszystkie objawy.mam je tu opisane na 20
      stronach formatu zeszytowego.
      • akownik Re: syphilinum 27.01.05, 13:54
        mialo byc:wychudzenie.przepraszam.
      • kubalan Re: syphilinum 27.01.05, 14:21
        Dzieki. Troche pasuje - z tym ze to male dziecko - 2 i osiem miesiecy - totez
        nie wiem czy umie liczyc :) Ale Sulphur tez pasuje - i przy okazji - czy jest
        jakas granica w potencjach? Pewnie teoretycznie nie ma - ale czy moge sie
        obawiac podania potencji 10 000 u malego dziecka? Sulfur 1000 zadzialal ale
        niepokoj w nocy pozostal. Nie chce podważać wiedzy pani dok, chce sie po prostu
        dowiedziec.
        • akownik Re: syphilinum 27.01.05, 14:33
          jesli lekarstwo spowodowalo poprawe chocby krotkotrwala to warto sie zastanowic
          nad powtorzeniem tego samego lub w wyzszej potencji,ale tu decyzja nalezy do
          lekarza.ja nie widzialem dziecka i nic o nim nie wiem.poza tym lekow ktore mozna
          zastosowac zamiast syphillinum jest kilka.dlatego tym bardziej decyduje
          homeopata leczacy dziecko.
          • kubalan Re: syphilinum 27.01.05, 17:02
            Tak - ja to rozumiem. Zastanawiam sie po prostu nad potencja 10000, nie wiem jak
            ja usytuowic w skali - dla mnie 1000 byl max. Ale dzieki.
            • akownik Re: syphilinum 27.01.05, 17:21
              nie nalezy bac sie wysokich potencji.podawane prawidlowo -pomagaja.a u chorych
              podaje sie nawet potencje 50000 tzw LM-ki.u dzieci tez.potencja ma byc tym
              wyzsza im wieksza jest ilosc objawow pasujaca do objawow prezentowanych przez
              chorego.zwlaszcza w sferze psychicznej.ale tu jak zwykle decyduje homeopata
              leczacy chorego.z drugiej strony nawet niskie potencje moga dac czasami
              niespodziewane efekty/korzystne lub niekorzystne/.znam dziewczyne ktorej nie
              posluzylo codzienne przyjmowanie leku w potencji 15ch.
              • beba2 Re: syphilinum 27.01.05, 18:21
                Jesli to o mnie, to grubo się mylisz :) Mnie to własnie pomogło. Ale nie mogłes wiedzieć, ze brałam toto dwa miesiące temu przez dwa tygodnie dzień w dzień. I tylko wtedy czułam się dobrze. A jak przestawałam zażywać, to wszystko wracało. W końcu się wkurzyłam i zażyłam tysiaka. I co? I odpukać...nie mam od tej pory zadnej jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka