lusilla 10.05.05, 16:25 Czy jest jakiś lek homeopatyczny na zbędne kilogramy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patchwork30 Re: odchudzanie 10.05.05, 18:27 Hej Lusilla :-) i jest i nie ma. Chodzi o to, ze srodki homeopatyczne przepisuje sie na calosc objawow chorobowych. Kazdy czlowiek ma swoje objawy i kazdy dostanie na nie inny srodek. W kazdym razie organizm po podaniu odpowiedniego srodka bedzie sie staral doprowadzic wage do takiego stanu, w ktorym jest ona dla czlowieka pasujaca, nie obciaza jego pracy, ale tez gromadzi odpowiednia ilosc energii. (wychudzona modelka to nie ideal natury ;-)))) Homeopatia daje sobie rade z nadwaga zwiazana z nadmiernym apetytem, albo z przemiana materii. W kazdym razie nalezaloby isc do homeopaty na wywiad i dac sobie dobrac srodek (wg. homeopatii klasycznej tylko jeden) pasujacy do calosci (konstytucji). Nie radzilabym jednak brac gotowych kompleksow homeopatycznych. Odpowiedz Link
granna Re: odchudzanie 11.05.05, 07:55 Zgadzam sie w calej rozciągłości z Patchwork :) JA parę lat temu, kiedy jeszcze nie miałam za dużego pojęcia o homeopatii to sobie zapodałam taki srodek kompleksowy :) Co sie ze mną działo to juz wole nie pamiętać :) Łącznie z odleżeniem 2 dni bo nie byłam w stanie funkcjonowac :)) Za to pare dni temu poszła do lekarza (akurat klasyka) moja koleżanka z tym własnie problemem. Jest za wczesnie by wdziec duza róznicę, ale zmianę widzi nawet ona :) Gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: odchudzanie 26.08.13, 19:35 jest lek homeopatyczny zlozony lehninga fucus cpl 111.moja mama ma problemy z tarczyca i na tym leku ladnie schudla ale brala wiecej bo 4 razy po 2 tabletki przez ok 3 miesiace Odpowiedz Link
akownik Re: odchudzanie 26.08.13, 22:16 To, że Twoja mama schudła stosując ten lek nie oznacza, że u innych będzie tak samo. Takie porady świadczą o nieznajomości homeopatii. Pachnie mi to zwykłą reklamą. Skuteczne odchudzanie to nie jest kwestia podawania leku. Sam lek nie wystarczy. Odpowiedz Link
tenisistka0-4 Re: odchudzanie 29.08.13, 20:26 nikt nie napisal ze pomoze kazdemu.pytanie bylo czy znamy -napisalam ze tak -lek zlozony ze wskazaniem.co do reklamy to bardzo zaluje ale nie mam interesu -producent francuski-brak powiazan :) a lek Fucus cpl lehning zadzialal u mamy i to bardzo dobrze wiec moze zadziala u innych. Odpowiedz Link
akownik Re: odchudzanie 29.08.13, 22:07 Napiszę jeszcze raz: udzielanie porady: spróbuj ten lek bo pomógł mojej mamie (babci, cioci...) świadczy o nieznajomości zasad homeopatii. Odpowiedz Link