Dodaj do ulubionych

Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje?

27.09.05, 21:38
He? Mała sonda bez okazji:)

16%VOL
22%VAT
Obserwuj wątek
    • balbina11 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 27.09.05, 22:48
      Czy ja wiem, czy wysłaliście? Pewnie tak, bo gdzieś coś przeczytałam, potem
      zapomniałam, a jak pojawiły się problemy szukałam znowu i jestem super
      zadowolona. Po wypłacie umawiam siebie i mojego M. Mam głód informacji, jeszcze
      za mało wiem, ale się uczę, hihihi
      • beba2 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 08:27
        Ja żałuję :P
    • julajka Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 10:53
      Pierwsze Wasze porady pomogły mi lepiej się poczuć i wybrałam sie do homeopaty.
      I naturalnie jestem zadowolona. Zawiozłam też teściową, bratową i moją córcię.
      One też zadowolone:)) Pozdrawiam.
      • ada80 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 17:47
        mi pomogłyście zmienić:) z pani co leczy wahadełkiem i zapisuje kompleksy na
        klasyka. Za krótko jednak, by zobaczyć efekty.Pozdrawiam
        • benia12 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 19:38
          Witam. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i powiem szczerze,że zmieniło ono
          moje dotychczasowe wyobrażenie o homeopatii i leczeniu mojego dziecka. Ponieważ
          przeszłość zdrowotna mojego dziecka jest naprawdę bardzo skomplikowana, po
          doswiadczeniach z bioenergoterapeutami, ziołami, sterydami i kompleksową
          homeopatią, nie ukrywam pod Waszym (Very m, beba) wpływem wybrałam się do
          klasycznego homeopaty. Po ok.2 godzinnym wywiadzie syn dostał Sulfur 200, a w
          zapasie trzymam 1000. Czekam na efekty i mam nadzieję,że może to leczenie w
          końcu pomoże. Pozdrawiam. Benia
    • anda8 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 30.09.05, 14:38
      ja juz wczesniej postanowiłam pójśc, ale to forum tylko mnie w tym utwierdziło.
      Teraz myślę, czy nie pójść do klasycznego, tylko nie znam w Lublinie. Słyszałam
      odr Skublewskiej i o dr Jarzębowskim, ale nie znam i nie znam nikogo, kto zna:(
      • very_martini Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 30.09.05, 16:06
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=19951388&a=21574571
        i jeszcze coś było na liście adresowej

16%VOL
        22%VAT
        • anda8 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 15:05
          bardzo dziekuję:)
          • edki16 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 16:09
            Przekonała mnie astria i nie żałuję wręcz przeciwnie namówiłam juz sporo osób
            do zmiany leczenia. Pozdrawiam Edyta
      • kaor Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 16:46
        Ja tez jestem z Lublina i od niedawna leczę swoje dzieci u Dr Baryckiej.
        Starszy 9 latek miał nawracajace anginy.Angina i ropa zeszla u niego
        błyskawicznie juz po 2 dniach stosowania homeopatii.Dosyc mialam antybiotykow i
        musialam spróbować tej metody.Na razie jestem zadowolona(żeby nie
        zapeszyć).Pozdrawiam Kasia
        • anda8 do kaor 01.10.05, 19:35
          Czy mogłabys mi napisac o swojej homeo, czy ona jest klasyczna?
          Gdzie przyjmuje, ile wizyta i tp.
          Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka