very_martini 27.09.05, 21:38 He? Mała sonda bez okazji:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina11 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 27.09.05, 22:48 Czy ja wiem, czy wysłaliście? Pewnie tak, bo gdzieś coś przeczytałam, potem zapomniałam, a jak pojawiły się problemy szukałam znowu i jestem super zadowolona. Po wypłacie umawiam siebie i mojego M. Mam głód informacji, jeszcze za mało wiem, ale się uczę, hihihi Odpowiedz Link
julajka Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 10:53 Pierwsze Wasze porady pomogły mi lepiej się poczuć i wybrałam sie do homeopaty. I naturalnie jestem zadowolona. Zawiozłam też teściową, bratową i moją córcię. One też zadowolone:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ada80 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 17:47 mi pomogłyście zmienić:) z pani co leczy wahadełkiem i zapisuje kompleksy na klasyka. Za krótko jednak, by zobaczyć efekty.Pozdrawiam Odpowiedz Link
benia12 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 28.09.05, 19:38 Witam. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i powiem szczerze,że zmieniło ono moje dotychczasowe wyobrażenie o homeopatii i leczeniu mojego dziecka. Ponieważ przeszłość zdrowotna mojego dziecka jest naprawdę bardzo skomplikowana, po doswiadczeniach z bioenergoterapeutami, ziołami, sterydami i kompleksową homeopatią, nie ukrywam pod Waszym (Very m, beba) wpływem wybrałam się do klasycznego homeopaty. Po ok.2 godzinnym wywiadzie syn dostał Sulfur 200, a w zapasie trzymam 1000. Czekam na efekty i mam nadzieję,że może to leczenie w końcu pomoże. Pozdrawiam. Benia Odpowiedz Link
anda8 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 30.09.05, 14:38 ja juz wczesniej postanowiłam pójśc, ale to forum tylko mnie w tym utwierdziło. Teraz myślę, czy nie pójść do klasycznego, tylko nie znam w Lublinie. Słyszałam odr Skublewskiej i o dr Jarzębowskim, ale nie znam i nie znam nikogo, kto zna:( Odpowiedz Link
very_martini Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 30.09.05, 16:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=19951388&a=21574571 i jeszcze coś było na liście adresowej 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
anda8 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 15:05 bardzo dziekuję:) Odpowiedz Link
edki16 Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 16:09 Przekonała mnie astria i nie żałuję wręcz przeciwnie namówiłam juz sporo osób do zmiany leczenia. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
kaor Re: Kogo wysłaliśmy do homeopaty i kto nie żałuje 01.10.05, 16:46 Ja tez jestem z Lublina i od niedawna leczę swoje dzieci u Dr Baryckiej. Starszy 9 latek miał nawracajace anginy.Angina i ropa zeszla u niego błyskawicznie juz po 2 dniach stosowania homeopatii.Dosyc mialam antybiotykow i musialam spróbować tej metody.Na razie jestem zadowolona(żeby nie zapeszyć).Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
anda8 do kaor 01.10.05, 19:35 Czy mogłabys mi napisac o swojej homeo, czy ona jest klasyczna? Gdzie przyjmuje, ile wizyta i tp. Dzieki Odpowiedz Link