Dodaj do ulubionych

Otyłość

25.04.06, 19:15
Czy lekami homeopatycznymi można walczyć z nadmiernym apetytem, otyłością?
Obserwuj wątek
    • granna Re: Otyłość 26.04.06, 08:07
      Oczywiście tyle, ze (napiszę to poraz którys :)) otyłość czy nadmierny apetyt
      jest wynikiem różnych zachwiań w pracy organizmu. Czasem jest to podłoże
      emocjonalne czasem fizjologiczne. I to tło trzeba leczyć więc nie zrobi sie tego
      na forum, tylko trzeba się wybrac do lekarza.
      Na ewentualną zachętę mogę Ci napisać, że ja kiedyś w młodości mimo ciągłych
      diet, uważania na to, co sie je, biegania na aerobik i inne cudactwa ciągle
      miałam tego ciała za dużo :) Po zetknięcie się z homeopatią, teraz raczej mam
      problem, żeby za dużo nie schudnąć ;) Słodycze, bez których kiedys bałam się ,
      że z głodu umrę teraz zjem bo wiem, że lubię :)) A koleżanki w pracy wciąż
      "ubolewają", że ja zjadam w pracy na śniadanie tyle co one razem wzięte a jakos
      ciała mi nie przybywa :))
      U mnie podłozem były emocje i zaburzenia hormonalne ;)
      Pozdrawiam i życze sukcesów :)
    • helena_50 Re: Otyłość 30.04.06, 16:06
      jak ja nie lubie takich odpowiedzi,co z nich nic nie wynika.nie kazdy mieszka w
      Warszawie,ma dostęp do lekarza,i gdybym wiedziala ze dostane adres dobrego
      lekarza,to nawet wybrałabym sie do Warszawy.dlatego pomagajmy sobie bardziej
      konkretnie.
      • marta.gora Re: Otyłość 30.04.06, 20:44
        Heleno- rozumiem, że zawsze kierujesz się swoim doświadczeniem i opinią
        znajomych/ forumowiczów przy każdym, każdziutkim problemie zdrowotnym i sama
        decydujesz, co kupić w aptece?
        Po co w takim razie są lekarze?
        Z homeopatia jest podobnie- mozna na własną rękę szukac CUDA w aptece, ale
        znalezienie tego, co na 100% rozwiąże twoje problemy jest bardzo mało
        prawdopodobne.
        Od poważnejszych problemów zdrowotnych są lekarze. Także w homeopatii- nikt
        przy zdrowych zmysłach nie będzie leczył przez internet otyłości, bo to nie
        jest choroba ostra i nie jest prosta, co już pisała poprzedniczka.
        Gdyby ktoś zapytał np. o to, co podać przy zaczynającym się przeziębieniu, albo
        po ukąszeniu owada czy przy skaleczeniu, to na pewno otrzymałabyś odpowiedź.
        Ze sprawami dotyczącymi całego organizmu (a taka jest otyłość), trwającymi
        wiele lat, sprawa nie jest prosta i na to na pewno nie znajdziesz sama leku w
        aptece, niestety.
    • asiabed Re: Otyłość 03.05.06, 19:03
      Znalazlam taki lek Lehning Lab.
      www.homeomed.com.pl/main/produkty/lehning/leki_lehning/badiaga.html

Czy ktos z was ma jakies doswiadczenia z tym lekiem??
    • programtelewizyjny1 Re: Otyłość 13.04.16, 14:09
      Aktualnie trwają prace przygotowawcze do programu telewizyjnego, który poświęcony będzie osobom walczącym z otyłością.

To będzie wyjątkowy projekt pokazujący wzruszające, prawdziwe historie, emocjonującą walkę o nowe życie oraz wielkie zwycięstwa siły woli nad przeciwnościami losu. Chcemy udowodnić ludziom borykającym się z nadwagą, że poprzez radykalną zmianę swojego trybu życia, mogą poddać transformacji zarówno swoje ciało, jak i siebie samych. Kontrolując swoją wagę i odrzucając przyzwyczajenia żywieniowe dostaną szansę na nowe życie.
      Jeśli chcesz być jedną z takich osób zgłoś się!

Poszukujemy duetów (np. matka z córką, małżeństwo, przyjaciółki, bracia...) w których zarówno jedna jak i druga osoba zmaga się z otyłością i jest gotowa zmienić swoje życie pod okiem specjalistów.

Na adres program@endemolshine.pl prześlij wiadomość (w tytule wpisując: "NOWE ŻYCIE") zawierającą informację o:
      - wieku
      - wadze
      - kontakt telefoniczny
      - aktualne zdjęcie całej sylwetki

To może być pierwszy krok ku zmianie Twojego życia na lepsze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka