Dodaj do ulubionych

Thuja LM6??

03.10.06, 17:21
podpowiedźcie, lek dostało moje autystyczne dziecko, mam podac go 15
października, napiszcie jaka to potencja i co może zdziałac?
pozdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • patchwork30 Re: Thuja LM6?? 03.10.06, 19:59
      Potencje LM to potencje, które działaja dobrze i głęboko na psychikę. Jednak są
      łagodne i pogorszenie wstępne nie jest bardzo dramatyczne. W zasadzie powinno
      się je brać codziennie, bo działają krótko - kilka dni. Wielu homeopatów podaje
      je jednak na początek jednorazowo. To wystarczy, by zobaczyć, czy zostały
      właściwie dobrane. Dlaczego należy podać dopiero 15 paźdiernika, jeśli można
      spytać?

Czego można oczekiwać?...Ano... w ciągu do dwóch tygodni może nastąpić
      krótkotrwałe (2-3 dni) pogorszenie wstępne. Może ono dotyczyć objawów psychiki.
      To pogorszenie może też się ukazać na poziomie cielesnym: biegunka, wysypki,
      bądź inne brzydkie zmiany skórne, przeziębienie jak grypa (nawet z gorączką)
      albo coś innego. Najważniejsze jest, by tych objawów nie tłumić. Organizm stara
      się dzięki tym objawom uwolnić się od choroby, "odciągnąć" ją od psychiki i
      wyrzucic na mniej ważne do funkcjonowania organy. Po tym można będzie
      zaobserwować początek powolnej poprawy (o ile lek został dobrze dobrany).
      • martad73 Re: Thuja LM6?? 04.10.06, 09:49
        Dzieki za pomocne nformacje. a dleczego 15 października?.. ponieważ mała brała
        już Thuję (również w dawkach jednorazowych) najpierw o potencji C9, potem C30,
        potem C200 (w kilkutygodniowych odstępach)..teraz po 6 tygodniach od Thuji
        CH200 mam podać tę o którą pytałam.
        Jeszcze raz wielkie dzięki.
        pozdr
        Marta
        • iwo.11 Re: Thuja LM6?? 05.10.06, 22:07
          Martad73
          Ja też mam autystycznego synka i wspomagamy go homeopatycznie. Jeśli możesz to
          napisz jak Wam idzie na moją skrzynkę.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka