martad73 03.10.06, 17:21 podpowiedźcie, lek dostało moje autystyczne dziecko, mam podac go 15 października, napiszcie jaka to potencja i co może zdziałac? pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patchwork30 Re: Thuja LM6?? 03.10.06, 19:59 Potencje LM to potencje, które działaja dobrze i głęboko na psychikę. Jednak są łagodne i pogorszenie wstępne nie jest bardzo dramatyczne. W zasadzie powinno się je brać codziennie, bo działają krótko - kilka dni. Wielu homeopatów podaje je jednak na początek jednorazowo. To wystarczy, by zobaczyć, czy zostały właściwie dobrane. Dlaczego należy podać dopiero 15 paźdiernika, jeśli można spytać? Czego można oczekiwać?...Ano... w ciągu do dwóch tygodni może nastąpić krótkotrwałe (2-3 dni) pogorszenie wstępne. Może ono dotyczyć objawów psychiki. To pogorszenie może też się ukazać na poziomie cielesnym: biegunka, wysypki, bądź inne brzydkie zmiany skórne, przeziębienie jak grypa (nawet z gorączką) albo coś innego. Najważniejsze jest, by tych objawów nie tłumić. Organizm stara się dzięki tym objawom uwolnić się od choroby, "odciągnąć" ją od psychiki i wyrzucic na mniej ważne do funkcjonowania organy. Po tym można będzie zaobserwować początek powolnej poprawy (o ile lek został dobrze dobrany). Odpowiedz Link
martad73 Re: Thuja LM6?? 04.10.06, 09:49 Dzieki za pomocne nformacje. a dleczego 15 października?.. ponieważ mała brała już Thuję (również w dawkach jednorazowych) najpierw o potencji C9, potem C30, potem C200 (w kilkutygodniowych odstępach)..teraz po 6 tygodniach od Thuji CH200 mam podać tę o którą pytałam. Jeszcze raz wielkie dzięki. pozdr Marta Odpowiedz Link
iwo.11 Re: Thuja LM6?? 05.10.06, 22:07 Martad73 Ja też mam autystycznego synka i wspomagamy go homeopatycznie. Jeśli możesz to napisz jak Wam idzie na moją skrzynkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link