kiw75 06.12.06, 13:31 Czy ktoś z Was może mi poradzić, zaproponować coś na nerwicę? Dziekuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patchwork30 Re: na nerwicę... 06.12.06, 21:20 Na nerwice najlepszy jest dobry homeopata i cierpliwosc. To z wlasnego doswiadczenia. Przy tym schorzeniu jest sie zwykle nadwrazliwym na leki homeopatyczne, wiec lepiej nie probowac samemu, by sobie nie naszkodzic. Odpowiedz Link
kiw75 Re: na nerwicę... 07.12.06, 22:07 Bardzo dziękuję! Myślałam, że jest jakiś lek, o którego wzięciu można samemu zadecydować, bez specjalnego prowadzenia homeopaty. Odpowiedz Link
mir123bych Re: na nerwicę... 11.12.06, 17:07 Chamomilla jest podobno jednym z najlepszych leków na nerwice, pomaga też w wielu innych problemach, ale lepiej porównaj moją opinie z lekarzem. Odpowiedz Link
komander Re: na nerwicę... 12.12.06, 06:08 Polecam rhodiola rosea (Rosavin)- lek drogi, lecz skuteczny. Dzialanie po ok. 2 tygodniach brania leku. Wiecej informacji zajdziesz w googlu pod "rosavin" lub "rhodiola rosea". Zycze wszystkiego najlepszego oraz szybkiego powrotu do zdrowia. "Najlepsza medycyna dla czlowieka jest drugi czlowiek" Odpowiedz Link
marta.scisia Re: na nerwicę... 13.12.06, 22:08 Ja się leczę na nerwicę już od kilku miesięcy i ciągle miałam zmieniane leki, ale teraz chyba trafiłam na ten właściwy - to jest Lycopodium. To zalezy od osoby, dlatego musisz się udać do lekarza. Pozdrawiam i życzę udanego leczenia! Odpowiedz Link
koala914 Re: na nerwicę... 05.01.07, 15:26 w takim razie co polecicie na stany lękowe, nie nazwałabym tego nerwicą. Po prostu czasami odczuwam jakiś dziwny niepokój i to bez specjalnego powodu. Przydałoby mi się wtedy coś lekkiego na uspokojenie. Z góry dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link
koala914 Re: na nerwicę... 11.01.07, 17:11 Jakoś nie mogłam liczyć na Wasze porady :)) czyżby homeopatia była bezsilna wobec stanów lękowych. Poszperałam sobie w czasie pracy w sieci :) i znalazłam kilka środków homeopatycznych. Odpowiedz Link
5_monika Re: na nerwicę... 11.01.07, 17:15 nie ma co polecać trzeba iść do homeopaty i koniecznie na psychoterapię(psycholog lub psychiatra) chociaż na kilka wizyt żeby nabrać dystansu i zrozumieć z czego wynika problem i jak można go rozwiązać. Odpowiedz Link