Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

23.12.06, 18:44
k
Obserwuj wątek
    • magdafr Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:07
      magdafr napisała:

moj synek Igorek 2letni mial ifekcje przeziebieniowa z katarem ,po ,ktorej
      okazalo sie ze ma zapalenie ucha (3raz w zyciu)dostal antybiotyk .gdy poszlam z
      nim do kontroli okazalo sie ze ucho jeszcze czerwone wiec kontynlowalam jeszcze
      krople otinum.Gdy mialismy isc do kontroli zlapal znowu katar od starszego
      brata ,wtedy kolezanka dala mi namiary na homeopate.Homeo stwierdzila ze uszy
      juz ok i dala kilka granukek do buzi i kazala przyjsc za 2 m-ce.To bylo we
      wtorek ,w srode wieczorem Isio zagoraczkowal .w tej chwili ma katar(gesty i
      malo)ale martwi mnie rzerzenie w plucach ,czuje ze jest zaflegmiomy ,przy
      kaszlu wydzielina odrywa sie .normalnie podalabym cos na rozrzedzenie
      wydzieliny ale dzwonilam do homeo i nie kazala nic dawac.Boje sie zeby mu mie
      padlo na zatoki lub oskrzela.Co sadzicie doswiadczone kolezanki .Pozdrawiam
      • patchwork30 Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:10
        A jakie jest samopoczucie dziecka?
        • magdafr Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:13
          jest bardzo zywy i ruchliwy ,ale stracil apetyt
          • magdafr Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:20
            i bardzo sie slini
            • patchwork30 Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:39
              Hmmm... pojawienie sie szybko przechodzacej goraczki po kulkach zdarza sie
              czesto. Zwykle po przesileniu poprawia sie samopoczucie, apetyt. Poczekaj moze
              jeszcze dzien - dwa, jesli nie bedzie zadnej poprawy w oskrzelach zadzwon moze
              ponownie do pani homeo i powiedz, ze apetyt sie popsul (o ile tak jeszcze
              bedzie, oczywiscie). To zwykle znak, ze cos nie gra w doborze leku.
              Czy pani dala Twojemu synkowi Mercuriusa, a to slinienie juz kiedys mial?
              • magdafr Re: prosze o pomoc 23.12.06, 19:46
                slini sie zawsze gdy ma katar,w tej chwili ma kaszel dzwoniacy ,nie wiem co mu
                dala bo nie powiedziala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka