jelly-like 19.02.07, 22:56 Witajcie, Mam pytanie. Czy istnieje środek homeopatyczny na obniżenie popędu? Wiem, że temat może wydać się dość głupi ale dla mnie jest to problem i poszukuje rozwiązania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: nadpobudliwość seksualna 19.02.07, 23:32 Właśnie piszę pracę dyplomową z homeopatii.Jej temat to "Leki homeopatyczne w terapii zaburzeń seksualnych".Zapewniam Cię,że temat nie jest głupi.Jest sporo osób,które potrzebują takiej pomocy.Są leki pomocne w obniżeniu popędu seksualnego.Homeopatia jest też pomocna dla osób,które mają ten popęd zbyt obniżony. www.e-homeopatia.pl/ Odpowiedz Link
minutek1 Do akownika 21.02.07, 12:01 Skoro piszesz pracę czy mógłbyś wymienić kilka leków,które stosuje się przy obniżonym popędzie płciwym czy wręcz przy jego braku.Czy tych leków jest cały ogrom? Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś nie zbagatelizowął mojego pytania.Nie mam oczywiście zamiaru brać żadnego z wymienionych ewentualnie przez Ciebie leków , ale szukam "drogi" właściwej dla mojego bezkutecznego homeopaty. Przez trzy lata leczenia homeo żaden z homeo nie wpadł na lek własiwy dla mnie. Może mogłabym doktorowi coś zasugerować... hmmmm skoro sam nie potrafi:(. Odpowiedz Link
akownik Re: Do akownika 22.02.07, 11:34 Pytania nie bagatelizuję.Tyle,że zaglądam tu rzadko,a jeszcze rzadziej tu piszę.jeśli chcesz rozpocznij wątek na forum mojej strony: www.e-homeopatia.pl/ może coś da się zrobić Odpowiedz Link
norah7 Re: Do akownika 15.03.07, 15:08 Bardzo ciekawy wątek. Aż sama jestem ciekawa, jak nazywają się te leki ;-) Odpowiedz Link