nina_74 24.03.09, 19:28 używał ktoś tej maści? lub Bardenae? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.lekko.gazowana Re: jeltuch z Sycowa 26.03.09, 13:39 nie uzywałam, ale mam mała uwagę do sycowskiej apteki - zamawiałam lek za 15 pln, koszt wysylki mial byc 15 pln, dostalam to w podsumowaniu zamówienia. zapytalam mailem o formy platnosci - nie dostalam odpowiedzi. po dwu tygodniach przypomnialam o zamowieniu - nie dostalam odpwiedzi. zamowienie przyszlo po trzech tygodniach, kurierem, zapłaciłam 58 pln, i to jest napisane na fakturze. Nikt mnie nie uprzedzil o zmianie wyceny, nikt nie odpisuje na maile w tej sprawie, nikt nie potrafi udzielic mi informacji telefonicznie. monopolista moze sobie pozwolić? :( Odpowiedz Link
nina_74 Re: jeltuch z Sycowa 26.03.09, 16:14 taaaak, maja tempo żółwia, wyslalam recepte priorytetem (fakt, że doszla po 4 dniach, Poczta Polska, wrrr! kolejny monopolista!), ale kaske wyslalam im na konto od razu. Z 5 razy dzwonilam i ponaglalam. W koncu po ponad 2 tyg dostalam lamblie15ch dla dziecka. jeltucha kupilam w Vega Medicca, tam tez nabylam zentel 30ch naprawde nikt nie używal tej masci???? Odpowiedz Link