mikuniaczek 17.03.10, 21:59 zastanawiam sie czy ma sens otworzenie w Józefowie sali zabaw dla dzieci, ze stolikami dla rodziców i mini barkiem, kawka, herbatka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mogrochal Re: sala zabaw w józefowie 18.03.10, 06:58 Co prawda nie mieszkam stale w Józefowie (jeszcze ) ale wydaje mi się, że sala zabaw może być dobrym pomysłem jeśli będzie atrakcyjna. Mam małe dzieci i parę razy byłem w salach. Jedne to aż żal pisać - pokój z kulkami i jedną zjeżdżalnią. Ale są i dobrze wyposażone gdzie dzieciaki szaleja. O salach dużych jak kolorado nie wspomnę - istny ul Z jednej strony fajnie byłoby mieć gdzie zorganizować jakieś przyjątko dla dzieci lub zimą wyskoczyć żeby poszalały. Z drugiej strony Józefów to domy z działkami i jeśli ktoś chce to moze takie przyjęcie zrobić we własnym zakresie. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz Odpowiedz Link
pangorki Re: sala zabaw w józefowie 18.03.10, 19:45 mikuniaczek, podaj proszę swój mail na pangorki@gmail.com to może coś razem nam się uda zrobić... Odpowiedz Link
ani_a_84 Re: sala zabaw w józefowie 08.04.10, 15:37 Ja tez uwazam ze w józefowie taka sala zabaw sie przyda, z tego co wiem to chyba najblizej jest w miedzylesiu, ale to zawsze kawalek drogi, a poza tym milo by bylo miec gdzie spotkac sie na ploty a dzieci zajmowaly by sie same soba Odpowiedz Link
zyzorowa Re: sala zabaw w józefowie 08.04.10, 21:18 w międzylesiu jest najbliżej w stronę Warszawy, najbliżej jest w Świdrze na górnej, dalej jest Karczew Ługi, o tylu wiem Odpowiedz Link
lena-79 Re: sala zabaw w józefowie 28.04.10, 13:25 niesamowite, tez myslalam o czyms takim mam nawet pomysl i pewne przyakldy ju sprawdzone - jak potrzebujesz osoby do spolki rowniez mozemy podzialac na poczatku mozemy obrac jozefow jak wyjdzie pojdziemy dalej Odpowiedz Link
marcin_jozi Re: sala zabaw w józefowie 04.05.10, 12:04 witam, w Radości przy torach jest jeszcze sala zabaw Odpowiedz Link
zyzorowa Re: sala zabaw w józefowie 04.05.10, 14:28 marcin_jozi napisał: > witam, > w Radości przy torach jest jeszcze sala zabaw jakaś nowa ?? mają może stronę swoją ?? jakie ceny i wrażenia ??? Odpowiedz Link
marcin_jozi Re: sala zabaw w józefowie 05.05.10, 09:34 Witam chyba jednak wprowadziłem w błąd, widziałem tylko wielki szyld "kid's room" i zasugerowałem się że to sala zabaw po sprawdzeniu w necie okazuje się jednak że to sklep z akcesoriami do pokoju maluchów. Sorki za zamieszanie Odpowiedz Link