Dodaj do ulubionych

sklep ok-michalin

12.09.11, 12:06
uważajcie na zakupy w sklepie ok w michalinie na ul. granicznej-po raz kolejny naciełam sie na przeterminowany towar a zwłaszcza nabiał-serki -wymieszane przeterminowane ze świeżymi. stara praktyka upychania towaru zwłaszcza gdy klient się śpieszy albo jest z małym dzieckiem. w duecie taki towar stoi przy kasie i jest przeceniony a tu klienta nabija się w butelkę- powodzenia Pani Aniu- coraz mniejszy ruch u was.
Obserwuj wątek
    • ada11-20 Re: sklep ok-michalin 12.09.11, 15:39
      ostatnio kupiłam paprykę słodką - z robaczkami. pozdrawiam
    • jarecki_2 Re: sklep ok-michalin 03.07.16, 17:36
      Wątek stary bardzo, pewnie nie udana próba zaszkodzenia sklepowi, ale go wykorzystam do kontaktu ze sklepem. Kłopot jest taki, kilka razy, robię zakupy dość regularnie ponieważ lubię ten sklep, prosiłem obsługę o umieszczenie cen przy produktach, kilka razy prośba została spełniona, ale na krótko jak się okazało. Oczywiście są czytniki (jeden nawet działa), ale sprawa jest głębsza. Otóż po długim czasie obserwacji i korzystania z czytnika jestem pewien, że towar przy którym nie ma ceny jest tańszy niż produkt podobny przy którym cena jest. Ja gdzieś odnotowałem fakt, że się zmienił przepis i teraz nie ma obowiązku umieszczania cen, czy jakoś tak, ale wraz z tym przepisem idzie po prostu nie uczciwa praktyka. Nie wiem czy na przykład w duecie (tam bywam zdecydowanie rzadziej) jest podobnie, ale uczulam wszystkich przy okazji, jeśli w OK jeśli nie ma ceny przy produkcie jest on tańszy niż podobny obok przy którym cena jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka