Drodzy Państwo,
Poprzedni wątek zainspirował mnie do utworzenia tego tematu. Liczyłam, że będą się Państwo do mnie pisać, czy też dzwonić i rozpoczniemy jakiś dialog o mojej pracy oraz Państwa oczekiwaniach co do strony. Ale zamiast odezwać się do mnie bezpośrednio wolicie robić to tutaj...troszkę szkoda, ale poniekąd to rozumiem.
Póki co dowiedziałam się więc, że nie lubią Państwo m. in.: mnie, sadzenia drzewek, za wielu zdjęć władz urzędu i co oczywiste - błędów. To ostatnie obiecuję się wyeliminować, aczkolwiek proszę mi wierzyć, że w przypadku strony, która nie ma systemu zarządzania treścią, jest to szalenie trudne. Wiele błędów widzi się dopiero po wlaniu treści na stronę, dodatkowo nawet po poprawkach, często one nie są widoczne, nawet po odświeżeniu strony (niestety taki jest urok przestarzałej technologii). To mnie oczywiście nie usprawiedliwia. I naprawdę nie obrażę się jak mi Państwo zwrócicie uwagę. Ale miło by było, gdybyście nie robili tego w postaci publicznej połajanki, ale po prostu odezwali się do mnie na maila i wskazali błąd. No chyba, że tu nie o wyeliminowanie błędów chodzi...
Ale wracając do meritum: siebie i newsów z życia urzędu nie wyeliminuję, ale mogę zacząć robić coś dodatkowo

Niemniej muszę mieć jakieś wskazówki.
Czy interesują Państwa jakieś konkretne tematy? Czy lubicie relacje z imprez, które się już odbyły (a jeśli tak to jakie)? Przeglądacie galerie, zwracacie uwagę na zdjęcia? Będziecie oglądać filmiki, jeśli będę je dodawać do materiałów?
Co chcielibyście czytać na www.jozefow.pl?
Mam pełną świadomość, że wszystkim nie dogodzę, ale chciałabym, aby na tej stronie każdy znalazł coś dla siebie. A nawet jeśli będziecie zaglądać do działu newsów tylko w poszukiwaniu moich błędów - to może lepszy rydz niż nic...może przy okazji jednak coś Państwa zainteresuje

Udanego wieczoru,
MJ
m.janczewska@jozefow.pl