Dodaj do ulubionych

Pediatra Michalin.

24.02.14, 15:37
Do którego pediatry chodzi się w Michalinie? Zwykle jest tak, że jest ktoś dobry i ktoś słabszy. Do kogo najchętniej chodzicie z dzieciakami?
Obserwuj wątek
    • zielona-malpa Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 16:12
      Najchętniej do dr Królaka
      • jarecki_2 Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 16:24
        Dok. Królaka prosimy często prywatnie do domu, więc się znamy, kłopot w ty, że dok. Królak przyjmuje w przychodni tylko do końca marca i potem już tylko prywatnie...... stąd moje pytanie.
        • opoint Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 18:18
          Polecam dr Kuligowskiego. Kompetentny, rzeczowy. Antybiotyk to u niego ostateczność.
          • jarecki_2 Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 18:21
            Dzięki.
          • zielona-malpa Re: Pediatra Michalin. 25.02.14, 11:42
            Wielka szkoda, że dr Królak nie będzie przyjmował.
            Ale potwierdzam - dr Kuligowski też jest jak najbardziej w porządku smile U niego też bywaliśmy i byliśmy zawsze zadowoleni - bardzo miły, uśmiechnięty, delikatny i cierpliwy. Tłumaczy, odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości.
            Raz też byliśmy u pani dr Średzińskiej. Wrażenie po jednej wizycie jak najbardziej pozytywne - miła, cierpliwa, konkretna.Trudno mi jednak coś więcej napisać, bo tak jak napisałam - byliśmy tylko raz.
        • larrgo Re: Pediatra Michalin. 07.03.14, 13:08
          A czy mogę prosić o namiary tel do dr Królaka? też do niego chodzimy do przychodni i jak dla mnie wielka szkoda, że już nie będzie przyjmował...
          Z góry dziękuję - moze być na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka