jarecki_2 24.02.14, 15:37 Do którego pediatry chodzi się w Michalinie? Zwykle jest tak, że jest ktoś dobry i ktoś słabszy. Do kogo najchętniej chodzicie z dzieciakami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 16:24 Dok. Królaka prosimy często prywatnie do domu, więc się znamy, kłopot w ty, że dok. Królak przyjmuje w przychodni tylko do końca marca i potem już tylko prywatnie...... stąd moje pytanie. Odpowiedz Link
opoint Re: Pediatra Michalin. 24.02.14, 18:18 Polecam dr Kuligowskiego. Kompetentny, rzeczowy. Antybiotyk to u niego ostateczność. Odpowiedz Link
zielona-malpa Re: Pediatra Michalin. 25.02.14, 11:42 Wielka szkoda, że dr Królak nie będzie przyjmował. Ale potwierdzam - dr Kuligowski też jest jak najbardziej w porządku U niego też bywaliśmy i byliśmy zawsze zadowoleni - bardzo miły, uśmiechnięty, delikatny i cierpliwy. Tłumaczy, odpowiada na pytania, rozwiewa wątpliwości. Raz też byliśmy u pani dr Średzińskiej. Wrażenie po jednej wizycie jak najbardziej pozytywne - miła, cierpliwa, konkretna.Trudno mi jednak coś więcej napisać, bo tak jak napisałam - byliśmy tylko raz. Odpowiedz Link
larrgo Re: Pediatra Michalin. 07.03.14, 13:08 A czy mogę prosić o namiary tel do dr Królaka? też do niego chodzimy do przychodni i jak dla mnie wielka szkoda, że już nie będzie przyjmował... Z góry dziękuję - moze być na priv. Odpowiedz Link