Dodaj do ulubionych

Anlaya Day Spa - opinie

11.09.14, 13:08
Witam,
Czy ktoś może coś powiedzieć na temat Anlaya Day Spa?
Polecacie czy nie? Chodzi o masaż.
Obserwuj wątek
    • dbam_o_zdrowie Re: Anlaya Day Spa - opinie 11.09.14, 23:01
      Ja dawno tam nie zagladalam ale wtedy kiedy byłam masaż był ok. Byłam na masażu pleców i spokojnie mogę polecić. Ale nie wiem czy ten masażysta jeszcze tam pracuje. Słyszałam ze jest juz ktoś nowy a u tego nie byłam. Niestety teraz to juz nie na moja kieszeń sad
    • u195722 Re: Anlaya Day Spa - opinie 15.09.14, 15:23
      Nie polecam bardzo wszystko się pozmieniało, zostały tylko aspiracje na exkluzywny salon a cała reszta pospolita była tam bardzo dobra manicużtstka p. Ola ale niestety odeszła
      • jm131 Re: Anlaya Day Spa - opinie 15.09.14, 18:42
        Ale pytam tylko i wyłącenie o masaż, chcę kupić na prezent przez podarujspa.pl.
        Nic więcej mnie nie interesuje
        • akaba44 Re: Anlaya Day Spa - opinie 17.09.14, 16:52
          Ja byłam tydzień temu,jestem bardzo zadowolona i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić.
          • logite Re: Anlaya Day Spa - opinie 17.09.14, 18:05
            Tak - jest dwóch rewelacyjnych masażystów! Cudowne ręce smile
            A w samej Anlai jest super - elegancko, i obsługa bardzo kompetentna. Uwielbiam Pana Kubę - swietnego fryzjera, i kosmetyczki - pania Olge, Beate, Anie. Dla mnie to jedyne prawdziwe day spa w okolicy, gdzie naprawde mozna odpoczac w swietnych warunkach. Mysle, ze ten masaz to bedzie piekny prezent smile
    • emilaemilaemila Re: Anlaya Day Spa - opinie 19.09.14, 11:31
      Pierwszy raz byłam w gabinecie z zaproszenia, które dostałam od przyjaciółki - prezent który jest bardzo oryginalnym pomysłemsmile Byłam na zabiegu na twarz u pani o imieniu Karolina, który zaczął się od masażu na plecy no i muszę powiedzieć że było to mega miłe zaskoczeniebig_grin Dostałam kilka wskazówek co do pielęgnacji skóry, które od razu wzięłam do serca.
      Spa jest bardzo klimatyczne no i to co uwielbiam piękne zapachy i dużo świecsmile Na pewno tam wrócę!
    • mysiula.live Re: Anlaya Day Spa - opinie 18.11.15, 18:15
      A jesli chodzi o kosmetyke ? jest tam chyba kilka kosmetyczek do ktorej isc? Jesli chodzi o paznockcie kogo polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka