Dodaj do ulubionych

znaleziono psa

25.11.14, 08:15
Wczoraj przed północą w Michalinie znaleziono małego, kudłatego beżowego psa. Ma obrożę, nie ma zaszytego chipu (sprawdziliśmy u weterynarza). Pies jest spokojny, przyjazny.
Kontakt: 601 447 033
Obserwuj wątek
    • 85dorcia Re: znaleziono psa 25.11.14, 21:40
      Ja również go widziałam. Wkleiłam informacje na fb, ale niestety nikt się nie odezwał. Psiak faktycznie bardzo przyjazny. Myślę, że ktoś go wyrzucił, bo chciał wejść do każdego samochodu, który się pojawił.
      • 85dorcia Re: znaleziono psa 25.11.14, 21:50
        Ja go również widziałam. Pytałam okolicznych mieszkańców, ale nikt go nie zna.Chyba ktoś go zostawił. W pewnym momencie stał bezradny na środku ulicy pomiędzy jeżdżącymi samochodami. Musiałam wyjść z samochodu i przeprowadzić go na chodnik. To jest piesek, który mieszkał kiedyś w domu.
    • calkisia Re: znaleziono psa 27.11.14, 12:58
      U mnie był w niedzielę utknął do połowy w furtce i potrzebna była pomoc strażaków. po nakarmieniu zwiał za suczką. Rozwiesiliśmy w międzyczasie ogłoszenia nie wszystkie jeszcze są zdjęte i obdzwoniłam weterynarzy ale 0 telefonu więc w okolicach Reymonta gdzie latał w niedzielę nikt go nie szuka, szkoda przyjazny psiak. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka