Dodaj do ulubionych

W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu...

27.11.14, 16:23
Pan Stanisław Kruszewski podobno wczoraj w czasie kiedy trwała debata, był w Restauracji w Józefowie z kolegami przy winku i zakąsce ! Takie oto głosy można było dziś usłyszeć... Przypomnę, że dyskutujemy czemu się nie pojawił lekceważąc Mieszkańców Józefowa.
Obserwuj wątek
    • m_miko23 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 16:46
      Nie czuję się zlekceważony.P.Kruszewski prawidłowo rozszyfrował intencje tego spotkania.Mnie wystarczy to co mogę wyczytać o jego programie z ulotek.Przez cztery kadencje robił to co obiecywał i to wystarczy żebym głosował na niego kolejny raz.Mam gdzieś jaką mi łatkę co poniektórzy przypną. Mieszkam tu 58lat i z tej perspektywy oceniam działalność burmistrza a nie czy lekceważy, czy unika, czy jest cyniczny, czy za życia stawia sobie pomniki itd. itp.
      • graszka76 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:04
        Obiecanki cacanki, a dla naszych dzieci w sp nr 2 nie ma miejsca. I nadal nie bedzie, ale za to burmistrz zrobi sobie elewacje na budynku urzędu.
        A wracając do tego co mówi pan burmistrz,że on dp polityki nie wykorzystuje budynków uzyteczności politycznej to nie prawdą jest
        a kościół????????
        lepiej niech zajmie sie tym co szkoła potrzebuje min. ręczniki, jednorazowe.
        • jozefow512 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:15
          graszka76 napisał:

> A wracając do tego co mówi pan burmistrz,że on dp polityki nie wykorzystuje bud
          > ynków uzyteczności politycznej to nie prawdą jest
          > a kościół????????

Zwracam uwagę, że Rupniewski nie jest jeszcze burmistrzem.

Spotkanie z Rupniewskim w kościele na Błotach jest jutro.
        • bbb21 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:24
          a jak nastanie Rupniewski i jego władza i jego kolesie NATYCHMIAST będzie miejsce w SP2 - to pobożne życzenie big_grin
          czasu na to potrzeba, a co nieco zostało już poczynione w rozbudowie SP2 . Ja tylko mam nadzieję, że zostanie to podtrzymane także po tych wyborach, a nie zapomniane od razu. Jeśli wygra obecny burmistrz. Ale myślę, że Rada Rodziców SP 2 też będzie trzymać rękę na pulsie, zwłaszcza po ostatnich rozmowach z obecnym burmistrzem... A nowy? co wniesie? jeśli wygra - zobaczymy.. W każdym razie - ja nadal jestem pełna obaw przed rządami Rupniewskiego. I ciekawe jak skończy się sprawa o Sienkiewicza?! Choć jak pisałam nie raz - nie wystawiam laurek Kruszewskiemu. A zlekceważona się przez niego nie czuję jakoś
          • batreks Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:39
            - Rada Rodziców SP 2 też będzie trzymać rękę na pulsie, zwłaszcza po ostatnich rozmowach z obecnym burmistrzem.......
            Rada Rodziców rozmawiała z obecnym burmistrzem ? Kiedy? Jakoś mnie to ominęło, nie byłam przy tym, a jestem na każdym posiedzeniu Rady Rodziców SP2
    • graszka76 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:00
      Nic dziwnego,po prostu czuje sie pewnie.
    • jozefow512 Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 17:03
      cezarma napisał:

> Przypomnę, że dyskutujemy czemu się nie pojawił lekceważąc
      > Mieszkańców Józefowa.

Ja nie czuję się zlekceważony. Zwłaszcza, że w ostatniej ulotce przeczytałem odpowiedzi na pytania zadane m.in. przeze mnie tutaj na forum.

Czuję się zlekceważony przez Rupniewskiego, bo nawet nie próbuje nawiązać kontaktu z forum.

Czuję się zlekceważony przez Korwina, bo uciekł przed moimi pytaniami (a wrócił tylko po to, by kontynuować swój lobbing).
    • batreks Re: W Urzędzie Józefów plotkowano o Burmistrzu... 27.11.14, 18:08
      Czuję się zlekceważona, bo nie mam z kim rozmawiać. Zasypuje się mnie ulotkami, do skrzynek wrzuca śmiecie, na klamce wiesza torby. Tak dużo do powiedzenia ? Komu spojrzeć w oczy i zapytać o niezrealizowane od 2006 r obietnice? Wszystko co w tym prowincjonalnym miasteczku nie jest wymyślone dla miasta to wróg. Władza otwiera usta tylko na warunkach przez władzę ustalonych. Cyber burmistrz zaprasza mnie do cyber debaty. Czy jesteśmy rządzeni przez komputer? "Pierwsza taka inicjatywa na Mazowszu" ? Inicjatywa ? Gdyby nie tzw. organizery to tej internetowej też by nie było. Spotkanie ze społeczeństwem na żywo nie przeszło przez cenzurę dla miasta to władza zbojkotowała takie coś. Państwo-to ja mawiał pewien król. Józefów to ja z 71 letnia tradycją. Otwartość burmistrza przez internet? Może unia dołoży do laptopów dla dzieci, by mogły rozmawiać z rodzicami ? Albo wszczepmy wszystkim czipy, tak się łatwiej porozumiewać i kontrolować.
      Tyle, koniec ,szlus, spadam.
      Pozdrawiam tych 15 nicków, którym chce się jeszcze tu występować, bez względu z jakiej są opcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka