Dodaj do ulubionych

UWAGA!!!cenzura na forum

04.12.14, 13:57
szanowni forumowicze uważajcie na administratorów forum!!
Kolejny raz blokują posty, które nie są przychylne Panu Kruszewskiemu.

W ten sposób pokazuje tylko, że Forum nie jest neutralne, a nastawione tylko na jedną opcje polityczną uncertain

Osobiście popieram pomysł z wodą Kruszowianką wink
Obserwuj wątek
    • surmia Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 14:01
      Nie tolerujemy na forum wyzwisk i rynsztokowego słownictwa.
      O kimkolwiek by nie pisano.
      Zapewniam.
      Jak nie wierzysz to wypróbuj.

Śmiało, ban będzie jak złoto i wcale nie za krytykę Kruszewskiego.
      • kug777 Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 16:01
        Mój wpis, chociaż nie był obrażliwy, też Pani usunęła!
        • surmia Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 16:19
          Mój wpis, chociaż nie był obrażliwy, też Pani usunęła!

Swój usunęłam również. I innych uczestników także.
          To forum ma duże ograniczenia w zakresie moderacji i w danej chwili nie miałam innej możliwości.

ps. Jestem surmia, nie Pani.
          • jozefow512 Popieram 04.12.14, 17:31
            Miałem okazję przeczytać te wątki (wpisy inicjujące wątki) przed skasowaniem. Nie ma czego żałować. Dobrze, że adminki dbają o przestrzeganie zasad.
            • catalpa_ovata Re: Popieram 04.12.14, 20:05
              Zgadzam się, jak można krytykować naszego Burmistrza. To niepojęte
              • jozefow512 Re: Popieram 04.12.14, 21:44
                Jakiego burmistrza? Koleś bluzgał jak leci wszystkich z Józefowa.

Nie uważam siebie za burmistrza, a do mnie też się przypiął i zamiast merytorycznych argumentów pisał coś o szkole. A jak wskazałem mu kłamstwa to zamiast argumentów i konkretów były insynuacje i oskarżenia.
          • feelek Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 20:17
            fajnie byłoby gdyby obowiązywały w tym zakresie jakieś czytelne reguły
            na zasadzie:
            nie przekraczasz (tych reguł) nie ma bana choćby nie wiem jak się komu wydawało to konieczne
            to ww. się nazywa demokracja

• kug777 Re: UWAGA!!!cenzura na forum 05.12.14, 09:38
            Proponuję, aby Pani przywróciła mój wpis - niech uczestnicy forum demokratycznie ocenią!
            • surmia Re: UWAGA!!!cenzura na forum 05.12.14, 09:51
              Kug777 - nie usuwałam żadnego twojego wpisu. Sprawdziłam przed chwilą. Może po prostu nie zapisał się. Napisz jeszcze raz.
    • m_miko23 Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 14:11
      A ja mam żal,że forumowicze z Józefowa i Otwocka podzielili się na dwa wrogie sobie obozy(w kwestii cen i oczyszczalni) zamiast wiele miesięcy temu zjednoczyć siły i razem starać się nie dopuścić do tej budowy skoro jedna oczyszczalnia już jest.Zabrakło porozumienia,że aroganckie są w tym temacie władze obu miast a nie tylko jednego.Zastanówmy się na przyszłość czy warto wojować ze sobą zamiast z decydentami, którzy niby zawsze wiedzą lepiej.
      • mzj11 Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 14:57
        Ale przecież nasi przedstawiciele, demokratycznie wybrani w poprzednich wyborach, starali się "dogadać" - co było już wałkowane do znudzenia na tym forum.
    • m_miko23 Re: UWAGA!!!cenzura na forum 04.12.14, 14:42
      Tak po sprawiedliwości to woda powinna mieć nazwę Szczęśliwa Kruszowianka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka