jozefow69 02.03.15, 15:15 Ktoś widział w sobotę śmigłowiec nisko nad Józefowem? Wylądował w krzakach na terenie dawnego Hotelu pod Dębami. Czyżby nowy właściciel? fot: www.dropbox.com/s/1pf40v97w3yse9v/SP.HIM.jpg?dl=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefow69 Re: Lądowanie śmigłowca 02.03.15, 15:21 poprawne foto: www.dropbox.com/s/tx9pdnhewt6iwdn/SP.HIM.jpg?dl=0 Odpowiedz Link
rafalfed Re: Lądowanie śmigłowca 02.03.15, 17:32 Mozę jakiś p. Prezes musiał na siku(ndkę) wylądować Odpowiedz Link
bronekpoland Re: Lądowanie śmigłowca 06.03.15, 14:51 Ta działka jest do sprzedania za 16mln. zł....raczej na pewno jakiś milioner to chce kupić... Odpowiedz Link
jozefow69 Re: Lądowanie śmigłowca 09.03.15, 07:53 Ostatnio wprowadził się do Józefowa w sąsiedztwie drugi z listy najbogatszych. Może dać radę Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 19.03.15, 13:01 Kto taki się wprowadził? i dlaczego napisałeś w sąsiedztwie? Odpowiedz Link
jozefow512 Re: Lądowanie śmigłowca 19.03.15, 21:36 Listę masz tutaj. Też słyszałem jakieś plotki .... ale nie udało mi się potwierdzić (bo niby jak? przecież nie będę chodził i sprawdzał). Odpowiedz Link
diego-de-la-vega Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 10:13 Zgadza się, że Pan Solorz-Żak ma tutaj dom i nawet wiem gdzie. Spotkałem na spacerze. Nie wiem czy tutaj mieszka na stałe czy od czasu do czasu bywa. Odpowiedz Link
stryjku Re: Lądowanie śmigłowca 16.03.15, 19:47 Wszystko się wyjaśniło - to nasz ziomal trenował www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/korwin-mikke-jak-nixon-moglibysmy-latac-na-marsa,1401971.html?playlist_id=18201 Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Lądowanie śmigłowca 19.03.15, 18:53 Terenem po nieistniejącym już Hotelem Pod Dębami zainteresował się jeden z najbardziej znanych polskich biznesmenów.Może jest już nawet jego właścicielem.Pojawienie się tego śmigłowca może świadczyć, że wkrótce zacznie się tam jakieś budowanie.Oby.Bo miejsce to było kiedyś wizytówką naszego miasta a dzisiaj jest jego wstydem. Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 19.03.15, 21:19 Zdradzcie że w końcu kim jest ta osoba!!! Odpowiedz Link
jozefow69 Re: Lądowanie śmigłowca 20.03.15, 11:25 Drugi: 100najbogatszychpolakow.forbes.pl/ A śmigłowiec to chyba: www.youtube.com/watch?v=B7RUTXMo8Rk Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 08:43 Zygmunt Solorz-Żak??? jakoś nie chce mi się wierzyć.Józefów nie jest na tyle atrakcyjny dla takiego milionera. Odpowiedz Link
diego-de-la-vega Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 10:13 A jednak. Wiem że Pan Solorz-Żak ma tutaj dom i nawet wiem gdzie. Skąd wiem? Bo go spotkałem na spacerze. Nie wiem czy tutaj mieszka na stałe czy od czasu do czasu bywa. Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 14:25 Pan Solorz-Żak mieszka zaraz za Wiązowną i ma piękny ogromny dom. Po co miałby się tu sprowadzać. Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 22:16 Mylisz się.W Duchnowie były korty tenisowe i chyba basen na których często bywał z racji swoich zamiłowań do sportu. Nie słyszałem żeby tam mieszkał.Może dawno temu. Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 21.03.15, 23:17 A w którym niby miejscu teraz mieszka w Józefowie...chyba że w Michalinie Odpowiedz Link
diego-de-la-vega Re: Lądowanie śmigłowca 22.03.15, 09:42 A czy to ważne gdzie dokładnie w Józefowie mieszka? Nie mam zamiaru dokładnie podawać adresu bo może człowiek chce mieć trochę prywatności. Skoro mało osób wie gdzie mieszka tzn. się z tym nie obnosi czyli raczej woli spokój. Tak jak mówiłem wiem gdzie ma dom ale czy w nim mieszka czy tylko czasem bywa to już jego sprawa. Odpowiedz Link
obywatel25 Dopytajcie, nie zgadujcie.... 21.03.15, 23:31 gdzie mieszka jeden czy drugi na kogo macie podejrzenie. Jak chcecie oznajmić wszem kto lądował i gdzie mieszka to nie wstydź pytać, na pewno odpowie. Kto pyta nie błądzi. Nie będziecie mogli spać po nocach , i tylko czyhać z aparatami aby namierzyć i cyknąć.Ja gdy zobaczyłem pewną znaną osobę (jadąc rowerem)osiadłą w józku to 5 razy okrążyłem i pytam czy to P. tak sobie spaceruje swobodnie? a jak mi się dobrze spało potem jak byłem pewien Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Dopytajcie, nie zgadujcie.... 22.03.15, 07:38 I ja pomyślałem, że rozmawiamy tu o człowieku, którego w rzeczywistości nikt z nas nie zna.Jeśli mieszka teraz w Józefowie to bądżmy dumni, że wybrał nasze miasto.Jeśli coś tam wybuduje Pod Dębami to jego sprawa.Nie ma o czym gadać i temat powinien być zamknięty. Odpowiedz Link
velpavel Re: Dopytajcie, nie zgadujcie.... 22.03.15, 08:44 To po co to forum,jak dalej nikt nic nie wie...a już temat chcesz zamykać. Odpowiedz Link
jozefow69 Re: Lądowanie śmigłowca 23.03.15, 10:00 velpavel napisał(a): > Zygmunt Solorz-Żak??? jakoś nie chce mi się wierzyć.Józefów nie jest na tyle at > rakcyjny dla takiego milionera. A dlaczego tak sądzisz, że Józefów nie jest atrakcyjny? Jest bardzo atrakcyjny. Zobacz na ceny działek jakie miasto sprzedaje. Na spacerach widać piękne posiadłości na hektarowych działkach z ponad 500m2 domami - to są właśnie domy milionerów chyba? Nie wiem w czym Duchnów miał by być lepszy? Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 29.04.15, 14:08 Ruszyło się coś na placu pod Dębami. Od rana kopią koparki i ciężarówki. No i następna zagadka...."Co tam będzie?". Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Lądowanie śmigłowca 29.04.15, 15:07 Co by tam nie wybudowano to wreszcie to miejsce przestanie straszyć.A co budują? Chyba musi być ta żółta tablica informacyjna. Odpowiedz Link
alcobar Re: Lądowanie śmigłowca 03.05.15, 03:38 Lądowisko będzie i dobrze, że będzie bo to oznacza, że w Józefowie warto mieszkać skoro warto robić dla siebie takie inwestycje. Zamiast robić niezdrową ciekawość gdzie mieszka ta osoba (wiem gdzie i już od dawna a rano przed 9 często widuje ją jak jedzie z kierowcą zajmijcie się swoimi podwórkami, żeby nie robiły obciachu. Konstancin to już przeżytek, takie czarne mokasyny i białe skarpetki. Józek górą! Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Lądowanie śmigłowca 03.05.15, 16:22 Byłem tam dzisiaj.Teren bardzo ładnie uprzątnięty i ogrodzony.Jakby przygotowany pod budowę.I tyle.Co tam będzie nadal nie wiadomo. Odpowiedz Link
kosa05410 Re: Lądowanie śmigłowca 03.05.15, 19:46 Coś źle patrzyłeś. To co miało być już tam jest Z czasem ma byc cos jeszcze, ale to już na pewno bedzie widać jak sie zacznie Nie bedzie to sklep wielkopowierzchniowy. Odpowiedz Link
jozefow69 Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 08:10 Jest Lotnisko dla śmigłowca. Dziś przed 8.00 wylądował śmigłowiec Polsatu, zabrał "kogoś" i odleciał o 8.02 Odpowiedz Link
velpavel Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 11:40 Też myślałem że ruszyła jakaś budowa,a tu rano jak przejeżdżałem cisza Chyba tylko Pan Zygmunt Solorz-Żak zrobił sobie lądowisko. Odpowiedz Link
jack_orlando Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 12:45 hehe, uwielbiam teksty w takim stylu - wiem, ale nie powiem...tak mi się jakoś fajnie z podstawówką kojarzą Odpowiedz Link
ola_dom Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 13:43 jack_orlando napisała: > hehe, uwielbiam teksty w takim stylu - wiem, ale nie powiem...tak mi się jakoś > fajnie z podstawówką kojarzą No - jestem fajniejszy i w ogóle bardziejszy, bo wy nie wiecie, a ja wiem! Odpowiedz Link
alcobar Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 17:54 jak chcesz takie szczegółowe informacje o prywatnej osobie to idź do magla. Ja do magla nie chodzę a jeżeli tu jest magiel to przepraszam, pomyliłem wejście. Odpowiedz Link
ola_dom Re: Lądowanie śmigłowca 05.05.15, 09:18 alcobar napisał: > jak chcesz takie szczegółowe informacje o prywatnej osobie to idź do magla. Nie chcę. Ale niepotrzebne są mi także informacje w stylu "wiem, ale nie powiem". To jasne jest, że ktoś zawsze coś tam wie. I śmieszne, gdy w taki sposób się tym chwali . Odpowiedz Link
kosa05410 Re: Lądowanie śmigłowca 04.05.15, 18:50 Nie chodzi o przechwałki. Cos tam wiem, ale po co robić magiel. Uspokajam jedynie, że nie bedzie to sklep powierzchniowy. Odpowiedz Link