surmia 31.10.18, 17:04 Na fb Dla miasta zamieszczono bardzo ładny film o Józefowie. Polecam, naprawdę warto go obejrzeć. Szczególnie przed niedzielą. www.facebook.com/DlaMiasta/videos/254979545184913/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capricorn.79 Re: Film o Józefowie 31.10.18, 18:50 ale oznaczaj materiały wyborcze odpowiednim dopiskiem Odpowiedz Link
jozefow512 Re: Film o Józefowie 31.10.18, 22:13 capricorn.79 napisał: > ale oznaczaj materiały wyborcze odpowiednim dopiskiem Ty swoich nie oznaczasz. A powinieneś. Nikt cię nie zna. Wpadłeś tutaj przy okazji wyborów i wrzucasz reklamówki Rojka. Nie było ciebie ani Rojka (jeśli to czasem nie ty jesteś Rojkiem) wtedy, gdy w Józefowie była kwestia modernizacji linii kolejowej. Nie było ciebie ani Rojka wtedy, gdy PiS zabierał dofinansowanie na budowę oczyszczalni i sieci wodociągowo-kanalizacyjnej. Myślisz, że wrzucisz kilka partyjnych ulotek i wszyscy zagłosują na Rojka, bo jest z PiS? Odpowiedz Link
feelek Re: Film o Józefowie 31.10.18, 22:28 "Myślisz, że wrzucisz kilka partyjnych ulotek i wszyscy zagłosują na Rojka, bo jest z PiS?" ale to jakieś nieporozumienie: wszyscy NIE zagłosują na Rojka bo jest z PiS Popatrz ilu PiS ma tu radnych: kiedyś miał 40% (2002, 6 radnych), obecnie 6,7 % (1 radny). To tendencja odwrotna niż Dla Miasta: miał 3 radnych (2002, 20%), obecnie ma: 67% (10 radnych) Odpowiedz Link
capricorn.79 Re: Film o Józefowie 31.10.18, 23:50 Najwazniejsze ze wy sie tu wszyscy znacie Odpowiedz Link
surmia Re: Film o Józefowie 01.11.18, 08:32 Nie znamy się poza małymi wyjątkami. Jesteśmy mieszkańcami, sąsiadami. Miasto jest nam bliskie i chcemy dla niego jak najlepiej. Mamy jeden cel, więc się lubimy. Ja lubię. Natomiast na pewno nikt cię stąd nie wytnie i nie zablokuje (jeśli zachowasz kulturę osobistą). Odpowiedz Link
feelek Re: Film o Józefowie 01.11.18, 00:48 negative: 1.- znam Surmię, Cinqeterre'a, Mariusa 2.- nie mam pojęcia kim są, nie wiem jak wyglądają: jozefow512, Podskarbiński, żeby wymienić tych tu najczęściej spotykanych 3. nie wiem, nie znam również Capricorna, -------------------- "- Mr. Rojek, I presume"*) - powiedziałby Stanley, gdyby to było gdzieś w środku Afryki w XIX w. Tu tę kwestię wyraził niejaki Jozefow 512 do capricorna. --------------------- *) - Pan Rojek, jak mniemam. Odpowiedz Link
podskarbinski Re: Film o Józefowie 01.11.18, 22:20 Kiedyś pewien osobnik podejrzewał mnie, że jestem Twoją żoną Odpowiedz Link
feelek Re: Film o Józefowie 02.11.18, 00:11 moja żona Podskarbińskim nie jest, a forum pozdrawia Odpowiedz Link
marius68 Film o Józefowie 01.11.18, 08:51 Nie wszyscy mają konta na FB, dlatego umieszczam tutaj link bezpośredni do filmu marekbanaszek.pl/wp-content/uploads/2018/10/jozefow_wybiera_1.mp4 Józefów wybiera. 4 listopada wybierzemy przyszłość Józefowa. Wybierzmy mądrze. To wybór na 5 lat. Odpowiedz Link