Dodaj do ulubionych

promujmy co ładne

27.01.06, 01:38
www.izabelalasocka.pl/galeria.php
Obserwuj wątek
    • martyna3 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 10:57
      sliczne, ja chce takie. Doomi jedziemy na zakupy?
      • nesca1 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 11:00
        i z Józefowa.
        • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 11:34
          No nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja nie miałam pojęcia ile fajnych firm się
          mieści w Józefowie.
          Martynka, mi się to wszystko też bardzo podoba, szkoda że na stronie nie ma
          cen. Tylko cholerka takie ręcznie malowane to na pewno się do zmywary nie
          nadaje sad Inna sprawa, że jakbym miała taki ładny komplecik, to bym (już
          trudno) myła go klasycznie big_grin
          • nesca1 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 11:37
            Powiem krótko, bardzo mi się podobają ale chyba bym sobie nie kupiła. Może
            komuś w prezencie ?
            • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 12:07
              Można sobie zrobić samemu coś równie pięknego. I nie trzeba umieć malować.
              I można to zrobić na wszystkim. Nie tylko na zestawie do herbatki
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=35675209
              Też na starym byleczym.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=34818297&v=2&s=0
              • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 12:10
                Ech cudeńka
                Nie mów majka tylko, że nie trzeba mieć smykałki smile
                Ja kiedyś kupiłam nawet białą zastawę stołową, że niby będę sama ją dekorować...
                Zastawa wylądowała na działce sad
                • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 12:20
                  Smykałkę na pewno trzeba mieć - do naklejania. Ale głównie to chyba trzeba mieć
                  duuuuuuuużo cierpliwości.
                  • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:30
                    Kurcze majka, dopiero teraz sobie pooglądałam tak dokładnie te prace.
                    Nie wiesz czy gdzieś w Warszawie, albo jeszcze lepiej w okolicy organizowane są
                    kursy decoupage??
                    • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:36
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=34585464&v=2&s=0
                      W tym linku masz inne cudeńka Greglis organizujące takie kursy i link do jej stronki.
                      Sama się na to potwornie napaliłam i nawet sobie kupiłam wszystko co jest potrzebne do
                      decupagu. Ale wiosną chyba sie skuszę na kurs, zwłaszcza że teraz są bardzo często.
                      • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:38
                        ha ha, ja właśnie łażę po chałupie i kombinuję co-by-tu ozdobić smile
                        A ja jak się na coś napalę to nie ma zmiłuj
                        Drogie są te wszystkie potrzebności?? i gdzie to zakupiłaś??
                        • martyna3 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:43
                          doomi zobacz jakie roznosci sa na tych kursach. Ale dziewczyny smaka mi
                          zrobilyscie. i ja chce sie nauczyc takich cudow>
                      • 111majka Po prostu wydmuszki 27.01.06, 14:39
                        A to muszę pokazać
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=35342094&v=2&s=0
                    • martyna3 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:37
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19591237
                      • 111majka Decoupage 27.01.06, 14:41
                        O, martyna, czyżbyś też śledziła tak jak ja, czy po prostu wyszukałaś?
                        Ten kurs ja mam przepisany w wielkim skrócie do notesiku i czeka na moją wolną chwilkęsmile
                        • martyna3 Re: Decoupage 27.01.06, 14:45
                          kiedys sobie ogladalam takie roznosci ale slomiany zapal mna zawladnalsad ale
                          teraz to bardzo chetnie bym na kurs sie zglosila
                          • 111majka Re: Decoupage 27.01.06, 14:48
                            Ja mam cały czas wielki zapał na oglądactwo.
                            Ale tylko dlatego, że wiem że nadziejdzie czas na kurs, a potem już wsiąknę.

Doomi, pochłoń sobie ten wąteksmile
                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1111
                            • martyna3 Re: Decoupage 27.01.06, 14:50
                              majka ona tam zaginiesmile i kuligu nie bedziesmile
                              • 111majka Re: Decoupage 27.01.06, 14:51
                                Nie martw się, będzie kulig.
                                Ale z laptopem na kolanachsmile
                                • martyna3 Re: Decoupage 27.01.06, 14:54
                                  to musimy jej sanki z oparciem wykombinowacbig_grin
                                  • 111majka Re: Decoupage 27.01.06, 14:58
                                    Może w ogóle z taką budką, żeby wiatr za bardzo po tym laptopie nie hulałsmile

Ale rzeczywiście, miałaś rację - już wsiąkła, bo przestała się odzywać. A wątpię, żeby wróciła do
                                    swojej korekty.
                                    • martyna3 Re: Decoupage 27.01.06, 15:01
                                      sad doomi wrocsmile my tuataj jestesmy nooo. pozniej poczytasz.
                                      • 111majka Re: Decoupage 27.01.06, 15:05
                                        To chyba mamy ją z głowysad
                                        Przepraszam, nie chciałam.... Teraz będzie tu zaglądać między zdecupażowanym manekinem a
                                        scrapem ze ślicznym bobasioremsad
                                        • doomi Re: Decoupage 27.01.06, 15:13
                                          Ha ha, jestem
                                          Ale z rozdziawioną buzią przy monitorze muszę fajnie wyglądać smile
                                          Zobaczcie co znalazłam, ciekawe czy takie kursiki to drogie są
                                          Aha, już wiem jak ozdobię swoją sypialnię - a małż zwariuje smile))

www.sklep.carta.com.pl/go/_files/?file=about_company.html&sess_id=d7ec22c8c4c8eb97abf0d7df5deb555b
                                          • 111majka Re: Decoupage 27.01.06, 15:20
                                            Takie kursy kosztują ok 60-100zl. Trwają kilka godzin. W cenę wchodzą oczywiście wszystkie
                                            materiały.
                                            Doomi, to właśnie Greglis ze strony której link przysłałaś organizuje te kursy. Na
                                            www.carta.com.pl dowiesz się wszystkiego. Ja już nie mam siły tam wchodzić, bo to mi zajmuje
                                            zbyt dużo czasu.
                                          • nesca1 Re: Decoupage 27.01.06, 18:06
                                            Doomi jak będziesz wybierać się na kursik to daj znać, chętnie się przyłączę.
                                            • doomi Re: Decoupage 27.01.06, 19:26
                                              Ok nesco, dam znać
                                              jak nie w lutym to w marcu na pewno się wybiorę. Co prawda na stronach podanych
                                              przez dziewczyny technika jest dość dobrze wytłumaczona, ale i tak wolałabym
                                              jednak wiedzieć więcej, no i mam nadzieję, że na miejscu będzie można kupić
                                              potrzebne materiały.
                                              • 111majka Re: Decoupage 28.01.06, 00:31
                                                www.artizana.pl/code/glowna.php
                                                W linku jest informacja o kursie, który był ... przedwczoraj. Ale są też adresy sklepów.
                                                Można też te rzeczy kupić w EMPIKach w Arkadii i chyba w Blue City (takie duże w Alejach
                                                Jerozolimskich bardzo daleko - to Blue City?). I w lepiej zaopatrzonych sklepach dla plastyków.

Właściwie to farby akrylowe do kupienia prawie wszędzie (np w Radości), serwetki wszędzie, klej
                                                wikol wszędzie, lakier w sklepach z art. budowlanymi. Tylko ten krak do robienia pęknięć. Ale na
                                                początku można popróbować bez niego.

• doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 14:45
                        No cholerka jasna, za chiny nie skończę dzisiaj mojej korekty.
                        Właśnie chłonę ten wątek, który martynka mi podrzuciłaś smile
                        • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:23
                          Dzięki majka smileA to spoko, ja myślałam że te kursy to jakieś dużo droższe są.
                          Jak tak, to zaraz zaglądnę do kalendarza i pewnie się w niedługim czasie
                          zapiszę.
                          Nie śmiejcie się ze mnie, ale ja myślałam, że ten efekt popękania to się
                          uzyskuje naklejając tak kawałeczek przy kawałeczku te papierki (jak kiedyś na
                          plastyce).
                          Martynka, a może razem się zapiszemy, będzie nam raźniej, co Ty na to??
                          Majka, a może Ty z nami?? I potem monitory sobie wydekupażujemy big_grin
                          • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:27
                            Ja się na pewno zapiszę, bardzo chętnie z Wami. Ale muszę poczekać do wiosny, teraz nie mam
                            na nic czasu (zwłaszcza, że tyle czasu spędzam na Forum).
                            Ja sobie wydekupażuję wszystko. Może nawet o sobie pomyślęsmile

Doomi, nie mogłam się nie zaśmiaćbig_grinDD
                          • mizzzar Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:30
                            Cooooooooooooo?????????? nie ja KATEGORYCZNIE ODMAWIAM. Nie zgadzam sie na zadne
                            oklejaie monitorow!!! Jka ja potem z laptopem do klienta pojde???sad martynka -
                            jak pojdziesz na kurs, to bedziesz kompa w pracy oklejac!!!big_grin
                            • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:35
                              Oj mizzzar, wybierzesz sobie jakąś ładną serwetkę i każdego klienta zadziwiszsmile
                            • martyna3 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:50
                              mizzzarku kochany ale jakbym nam sciany w nowym mieszkanku tak pieknie
                              przystroila? nie chcesz?
                              albo piekne doniczki i wszystko co by mi pod lapke wpadlo a na koncu KOTYbig_grin
                              • 111majka Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:54
                                Koty zdekupażować w ... koty. Są takie ładne kocie serweteczki. Tylko jak to? Tak po jednym
                                włosku czy hurtem?
                                • doomi Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:58
                                  I mój karmnik koniecznie zdekupażujemy... może w słoninkę
                                • martyna3 Re: promujmy co ładne 27.01.06, 15:59
                                  albo odcisk biszkopta na scianie (lapki, zeby nie bylo ze mecze) ale one
                                  codziennie dekupazuja szyby noskami
                                  • 111majka Re: promujmy co ładne 28.01.06, 00:23
                                    Oj, wyobraziłam sobie jak odciskasz biszkopta na ścianie sad Całegosad

A jeżeli chodzi o ściany to ja już właściwie zaczęłam zabawę. Wprawdzie nie jest to decoupage,
                                    ale namalowałam wielkie zielone logo zespołu Blink 182 i pomarańczową czaszkę (ale taką
                                    słodką). Oczywiście w pokojach dziecka. Tak prawie od podłogi do prawie sufitu.
                                    Moxe Wasze dzieci mają jakieś zapotrzebowania?
                                    • doomi Re: promujmy co ładne 28.01.06, 22:49
                                      www.decoupage.pl/index.html
                                      • doomi Re: promujmy co ładne 28.01.06, 23:50
                                        Dziewczyny, ale znalazłam zbędnych gratów które można przyozdobić. Ciągle mi
                                        ten dekupaż po głowie chodzi. I w dodatku zanudzam nim wszystkich - tych co nie
                                        chcą słuchać też smile
    • wielebny123 Re: promujmy co ładne 29.01.06, 00:32
      to ja może nie do końca na temat dekupażu ale zafascynował mnie temat tego
      wątku: promujmy co ładne ... może zaczniemy wobec tego promować Wielebnego ?
      • 76karolka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 18:49
        no co ty , jestes nieco za stary brak Ci duzego biustu, dlugich blad wlosow i
        brokatowych tipsow. do tego masz za waskie usta i za duzy brzuch.
        • 111majka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 19:03
          Karolko, to możemy popromować Ciebie?
          • delam Re: promujmy co ładne 29.01.06, 19:48
            ja sama sie wypromuje... na jakas radna moze... juz tipsy sobie zrobilam i
            zbieram na sztuczny biust . a i wlosy jutro doczepiam... blad kosmyki oczywiscie.
            • 111majka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 19:50
              Taka radna - ładna., czemu niesmile
          • 76karolka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 19:50
            ja bede karolka-rockendrolka z rozowymi wlosami.
            • doomi Re: promujmy co ładne 29.01.06, 20:11
              Same laski w tym Dżozefowie smile
              I tak trzymać dziewczyny wink
              A jak piszecie z tymi tipsami?? Nie zostają w klawiaturze??
              • delam Re: promujmy co ładne 29.01.06, 20:26
                moze zrobmy sobie wybory Miss-Swider? znajdziemy bogatych sponsorow, ktorzy
                zostawia duze pieniadze w naszym Jozefowie.
                • 76karolka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 20:28
                  juz szyje szarfy. tylko jakie kryteria wyboru miss?
                  • delam Re: promujmy co ładne 29.01.06, 20:38
                    no trzeba byc z Dzuzefowa. I umiec plywac w Swidrze i chociaz raz zrobic zakupy
                    w Biedronce.
                    • 111majka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 21:57
                      To ja odpadam w przedbiegach. Mam awersję do Biedronekuncertain
                      • doomi Re: promujmy co ładne 29.01.06, 22:20
                        Ale dziewczyny, dlaczego miss świdra, a nie józefowa??
                        • czempis Re: promujmy co ładne 29.01.06, 22:27
                          no wlasnie przeciez na tym forum sa glownie dziewczyny z Jozefowa
                          • czempis Re: promujmy co ładne 29.01.06, 22:28
                            Swiderlandia moze zrobic swoje wybory
                          • doomi Re: promujmy co ładne 29.01.06, 22:29
                            Wiem, międzygminne wybory miss józefowa smile
                            • wielebny123 Re: promujmy co ładne 29.01.06, 23:23
                              no to ja do jury się piszę
                              • 111majka Re: promujmy co ładne 29.01.06, 23:32
                                Do jury krakowsko-częstochowskiej, jak mniemam?
                                • wielebny123 Re: promujmy co ładne 29.01.06, 23:38
                                  ja tam wolę piękny i modry Świder
                                  • doomi Re: promujmy co ładne 30.01.06, 11:07
                                    Czyżby wszystkie co piękniejsze kobitki siedziały teraz na solarium, tudzież u
                                    manicurzystki?? No no smile
                                    • 111majka Re: promujmy co ładne 30.01.06, 11:15
                                      Te najpiękniesze nie muszą już nigdzie chodzić. Prawda doomi?
                                    • 76karolka Re: promujmy co ładne 30.01.06, 11:25
                                      ja juz mam tipsy na stopkach . teraz wydekupażuję sobie jakis make up na buzce.
                                      • doomi Re: promujmy co ładne 30.01.06, 12:08
                                        Ach, już wiem w takim razie skąd się wzięła moda na buty z czubami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka