111majka 20.04.06, 21:38 Zostaly wydane: mini przewodnik rowerowy - niebieski szlak po Otwocku i okolicach www.linia.com.pl/public/article.php?13-7414-0 i rowerowy atlas okolic Warszawy www.linia.com.pl/public/article.php?13-7412-0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Na sezon rowerowy 21.04.06, 13:16 No to koniecznie muszę się wybrać na warszawską do Otwocka, bo mnie pozycja numer 1 bardzo interesuje Odpowiedz Link
111majka Re: Dzięki za tę informację :) 23.04.06, 17:56 I jeszcze coś dla chętnych: otwock.pttk.pl/malarze.php Odpowiedz Link
111majka Malarze rowerowi... 24.04.06, 22:47 Jak przeczytałam tytuł tego ogłoszenia to pomyślałam sobie, że fajnie tak musi być. Grupka ludzi jedzie sobie rowerami gdzieś w teren, znajdują ciekawe miejsce, rozkładają sztalugi i malują... Odpowiedz Link
doomi Re: Malarze rowerowi... 24.04.06, 23:11 A my planowaliśmy w długi week wreszcie wybrać się na Tofry. Tylko pogoda ma być kiepska, ale mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą A jutro jak zdążę zamierzam podjechać do siedziby PTTK w Otwocku po ten przewodnik, o którym pisała nam tutaj Majka Odpowiedz Link
111majka Re: Malarze rowerowi... 25.04.06, 00:09 Byłam dziś w PTTKu i przeczytałam karteczkę że czynne w piątek od 10 do 17. Polecam więc jutro Urząd Miasta. A weźmiesz i dla mnie, please Odpowiedz Link
doomi Re: Malarze rowerowi... 25.04.06, 00:14 Dzięki za info, odpadnie mi kawałek drogi, bo ja rowerkiem... Jak dotrę do UM to wezmę i dla Ciebie Odpowiedz Link
doomi Re: Malarze rowerowi... 25.04.06, 21:53 Nie dotarłam Czasu mi zabrakło, bo dziecko dziś dwie godziny wcześniej kończyło lekcje... Tak pędziłam na moim rumaku, że aż sobie mięsień uda nadwyrężyłam Odpowiedz Link
pifil1 Re: Malarze rowerowi... 26.04.06, 23:54 Naturalnie, wezme Cie na rame. Ale reszty nie moge odnalezc. piotrek Odpowiedz Link
sqh Re: Na sezon rowerowy 26.04.06, 23:01 Zroweryzowanych informuję, że my w Pruszkowie organizujemy sobie forumową wycieczkę rowerową 3 maja. I zapraszamy oczywiście, zwłaszcza, że Kolejami Mazowieckimi od piątku rowery są wożone za darmo I w drugą stronę - jakbyście może jakieś rowerowanie organizowali w dłuuugi weekend, to zaanonsujcie tu zawczasu - ja bardzo chętnie się bym pojawił Odpowiedz Link
doomi Re: Na sezon rowerowy 26.04.06, 23:05 Brzmi fajnie A gdzie się spotykacie i jakie macie plany? Czytałam chyba na Waszym forum, że może Podkowa Leśna... jak w ogóle do Pruszkowa się dojeżdża hi hi... Odpowiedz Link
sqh Re: Na sezon rowerowy 26.04.06, 23:42 Wsiada się w pociąg na PKP Józefów, a po drodze uskutecznia przesiadkę na Wschodnim na przykład. Pociągi do Pruszkowa to te, które jadą do Grodziska, Żyrardowa, Skierniewic lub Łowicza przez Skierniewice. Wysiada się na Pruszków PKP. Istotnie, planuję wycieczkę turystyczno-krajoznawczą do Miasta-Ogrodu Podkowy Leśnej. Żadnych wyścigów czy bezsensownego tłuczenia się po wertepach. A i po drodze też jest parę rzeczy do obejrzenia. Jak widać na naszym forum, chętnych jest już kilka osób, ale biorąc pod uwagę dotychczasowe spotkania, zdziwię się niezmiernie (ale i niezmiernie miło mi będzie), jeśli wszyscy się pojawią... Ale nic to Zapraszam serdecznie Odpowiedz Link
111majka Re: Na sezon rowerowy 27.04.06, 23:40 Już mam swój przewodnik. Wielkie brawa dla PTTKu i UM Otwocka za jego wydanie i to jeszcze w takiej jakości Odpowiedz Link