lamelka007 06.06.07, 15:21 jak widzicie podział na pierwsze klasy? wiem, że są rodzice którzy chcą przenieść swoje pociechy z a do d, c do d, z d do a i w wielu różnych konfiguracjach. a wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Pierwsze klasy w sp2 06.06.07, 15:47 Nigdy wszystkim się nie dogodzi i sytaucja z przenosinami ma miejsce co roku. A wszystkich chętnych i tak nie poprzenoszą, bo to nierealne. Tak było, jest i pewnie będzie Odpowiedz Link
saphira7 Re: Pierwsze klasy w sp2 07.06.07, 09:35 Moje dziecko traiło do d, na zebraniu był tata i nie planujemy zmiany. Mam nadzieję że to będzie dobry wybór. Odpowiedz Link
saphira7 Re: Pierwsze klasy w sp2 07.06.07, 21:13 W imieniu syna dziękuję za powitanie.Czy mogę przez to rozumieć że nie planujecie przeniesienia do innej klasy? Czy wiesz coś więcej o pani,Która będzie uczyła nasze dzieci? Odpowiedz Link
doomi Re: Pierwsze klasy w sp2 07.06.07, 23:55 Mój prywatny i bardzo subiektywny zaznaczam ranking (od pani najlepszej do...) wygląda tak: Pani z klasy B Pani z klasy C Pani z klasy A Pani z klasy D nie śmiem oceniać bo jej kompletnie nie znam, nie kojarzę nawet jak wygląda... więc jest w pewnym sensie poza konkurencją Dla wiarygodności dodam, że moje dziecko nie chodzi do klasy Pani B. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: Pierwsze klasy w sp2 08.06.07, 10:57 a coś wiem. w tym roku moja córka jest u niej w zerówce. napiszę Ci coś na pocztę ale w przyszłym tygodniu - teraz jestem tu tylko na sekund 5 Odpowiedz Link
saphira7 Re: Pierwsze klasy w sp2 08.06.07, 13:01 Czekam z niecierpliwością na dalsze wieści lamelko 007.Doomi szkoda że nic nie wiesz o tej pani. Pozostaje mi myleć pozytywnie i czekać do przyszłego tygodnia.Miłego weekendu i dobrej pogody. Odpowiedz Link
saphira7 Re: Pierwsze klasy w sp2 12.06.07, 23:05 Bardzo dziękuję lamelko007 odpisałam na priva. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Pierwsze klasy w sp2 08.06.07, 13:33 lamelka007 napisała: > a coś wiem. w tym roku moja córka jest u niej w zerówce. napiszę Ci coś na pocz > tę ale w przyszłym tygodniu - teraz jestem tu tylko na sekund 5 czy to oznacza ze Pani ktora prowadzi w tym roku szkolnym grupę zerówkową przechodzi od 1 wrzesnia do grupy nauczycielek ksztalcenia zintegrowanego? Odpowiedz Link
doomi Re: Pierwsze klasy w sp2 08.06.07, 19:32 > czy to oznacza ze Pani ktora prowadzi w tym roku szkolnym grupę zerówkową > przechodzi od 1 wrzesnia do grupy nauczycielek ksztalcenia zintegrowanego? Dokładnie tak. Ale ta sytuacja dotyczy tylko jednej Pani "zerówkowej", reszta "zostawia" właśnie trzecie klasy Odpowiedz Link