lamelka007 14.09.07, 09:19 a jak ze zbiórkami zuchowymi w sp2? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m975 Re: michalinie.pl? 14.09.07, 10:15 wczoraj dzieci dostawały karteczki zbiórka zapoznawcza dla duzych i małych w sobote o 12.00. Zuchy i rodzice spotykaja sie po kosciołem na 3 maja. a michalin chyba na urlopie Odpowiedz Link
m975 Re: michalinie.pl? 14.09.07, 10:30 W szkole miały wisieć ogłoszenia. Tak mi wczoraj przekazywała moja zuchenka Odpowiedz Link
marius68 Re: michalinie.pl? 14.09.07, 10:46 My z córką wybiaramuy się. Mam nadzieję że jej się spodoba. Mariusz Odpowiedz Link
doomi Re: michalinie.pl? 14.09.07, 11:26 Zbióki są świetne, bo świetne są druhny Moja córcia już się nie może doczekać soboty. Wczoraj pisała wypracowanie o wakacjach - oczywiście jako temat przewodni wybrała obóz zuchowy. Odpowiedz Link
michalin.pl Re: michalinie.pl? 18.09.07, 13:34 m975 napisała: > wczoraj dzieci dostawały karteczki > zbiórka zapoznawcza dla duzych i małych w sobote o 12.00. Zuchy i > rodzice spotykaja sie po kosciołem na 3 maja. > > a michalin chyba na urlopie Zgadza się. M975, dziękuję za zastępstwo. -- michalin.pl Odpowiedz Link
muffinek2 Re: michalinie.pl? 14.09.07, 11:30 A czy mogę zapytać, czy ta karteczka, którą dostał mój syn wczoraj (o zbiórkach) to dotyczy zbiórek ZHR czy ZHP? Dzięki z góry za info. Odpowiedz Link
muffinek2 Re: michalinie.pl? 14.09.07, 11:37 już sobie sama odpowiem, zhp?: zhp.michalin.pl/ muffinek2 napisała: > A czy mogę zapytać, czy ta karteczka, którą dostał mój syn wczoraj (o zbiórkach > ) > to dotyczy zbiórek ZHR czy ZHP? Dzięki z góry za info. Odpowiedz Link
michalin.pl Re: michalinie.pl? 18.09.07, 13:33 muffinek2 napisała: > już sobie sama odpowiem, zhp?: zhp.michalin.pl/ Zgadza sie. ZHR był w Michalinie/Józefowie kiedyś przez bardzo krótki okres. Najbliższa druzyna ZHR jest w Radości. -- michalin.pl Odpowiedz Link
doomi Re: michalinie.pl? 20.09.07, 13:18 No to co mamusie i tatusie weekend mamy wolny, dzieci na biwaku Odpowiedz Link
m975 Re: michalinie.pl? 20.09.07, 13:46 trzymajmy kciuki aby pogoda była dla naszych dzieci łaskawa. Bo w przypadku takich biwaków dobra pogoda to połowa sukcesu Odpowiedz Link
doomi Re: michalinie.pl? 20.09.07, 13:59 Prognoza pogody na mapce podlinowanej wyżej wygląda całkiem nieźle W każdym razie zaciskam łapkę. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: michalinie.pl? 20.09.07, 14:10 za pogodę też potrzymam, teraz trzymam kciuki za zuchenkę aby nie zrobiła się bardziej pociągająca (nosem) niż jest Odpowiedz Link
muffinek2 Re: michalinie.pl? 20.09.07, 20:32 ooo!, nie poszłam z synem, bo już i tak chyba ma zbyt dużo różnych zajęć, a on potrzebuje poleżeć i pobawić się samochodzikiem... no w każdym bądź razie, co będą robić harcerze (i małe zuszki też!) w ten weekend - biwak? gdzie? no tak chciałabym wiedzieć jakie fajne zajęcia ma ZHP dla dzieciaków, może jednak byśmy dołączyli niedługo, choć i tak nie w ten weekend Odpowiedz Link
m975 Re: michalinie.pl? 21.09.07, 21:12 z tego co się dopytałam to mają mieć jakąś grę z kilkoma zadaniami po drodze, potem olimpiadę sportową , wieczorem ognisko a rano apel owteirający rok harcerski no i zuchowy oczywiście. Generalnie mam nadzieję że będa się świetnie bawić Odpowiedz Link