ludwik_13 15.04.08, 11:11 Coś ostatnio nasze forum upodabnia się do biura ogłoszeń. rozumiem, że niekiedy potrzeban jest pomoc , ale coś ostatnio proporcje zachwiane.Co na to nasze moderatorki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petrus50 Re: biuro ogłoszeń 15.04.08, 12:12 Cześć. Witam wszystkich forwiczów. Ludwik masz rację. Ja też to zauważyłem. Hej. Odpowiedz Link
doomi Re: biuro ogłoszeń 15.04.08, 12:31 Kochani, przecież to Wy tworzycie to forum Czasami jest tu pusto czasami gorąco a teraz jak widać panuje atmosfera wiosenno-porządkowa No i co panowie? ciachać to mamy? upominać? Mogę tylko przypomnieć, że na górze podwiesiłam "ogłoszenia" ale tam nikt nie odpowie na pytanie o poleconego pediatrę przecież. Co nie zmienia faktu, że nie widzę tego co Wy Odpowiedz Link
111majka Re: biuro ogłoszeń 15.04.08, 13:35 Moderatorki widzą wzystko Ludwik, czy sugerujesz że powinnyśmy z doomi szukać super tematów i zakładać na siłę nowe wątki? Ten etap przerabiałyśmy na początku, kiedy zaglądało tu tylko parę osób. Czy może ciąć ogłoszenia? A zobacz ile osób zareagowało w wątkach o niani, solidnym ASO... Ja sama często pytam o coś i cieszę się z szybkich odpowiedzi. Ale tak jak napisała doomi - forum to forumowicze. I wygląda na to, że w tej chwili nadszedł czas na forum porządkowo-ogłoszeniowe. Dopóki coś się nie zadzieje. Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link
petrus50 Re: biuro ogłoszeń 16.04.08, 11:15 Witaj doomi, 111majka i wszyscy forowicze. Ludwik i ja (petrus50) nie napisaliśmy żeby wątki typu "ogłoszenia" ciachać czy upominać ich autorów. Napisaliśmy żeby poznać waszą opinię na ten temat. Takie są moje odczucia, że ogłoszeń jest coraz więcej niż prawdziwego, dobrego forum dyskusyjnego i nie zamierzam robić tu żadnych porządków. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że to forum tworzone jest przez wszystkich i to od nas zależy czy to będzie biuro ogłoszeń czy forum dyskusyjne. Wiem, że łatwiej jest odpowiedzieć na ogłoszenie o ASO czy niani niż podjąć wątek Jana Pawła II lub o Tybecie. Myśle, że wiecie co mam na myśli i o co mi chodzi. Pozdrawiam. Ludwik_13 mam nadzieje, że nie masz mi za złe, że w pierwszym zdaniu zabrałem głos również w twoim imieniu. Z góry przepraszam. Odpowiedz Link
ludwik_13 Re: biuro ogłoszeń 16.04.08, 11:44 W życiu !!! Z mojej strony to te była taka refleksja, a nie próba cięcia. Tyle jest spraw, które są poruszane na forum, calkiem poważnych i ważnych. TO ostatnio taka zapaść nastąpiła, pewnie faktycznie wiosenna. I tak generalnie na naszym forum jest sporo ciekawych tematów. Oby nam weny nie zabrakło!!! Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: biuro ogłoszeń 16.04.08, 11:56 To dlaczego do tej pory nikt nie założył wątku o Janie Pawłe II lub o Tybecie? -- Pozdrowienia zza strumyka Odpowiedz Link
surmia Re: biuro ogłoszeń 16.04.08, 12:41 a ja nie mam nic przeciwko tym ogłoszeniem. Jak mnie nie interesuje to nie czytam. Za to jak coś ciekawego, to jest na wierzchu i nie trzeba gdzieś specjalnie szukać. Bardzo mi to odpowiada. I czasem niechcący można znaleźć fajne nowe miejsce zakupów czy punkt usługowy. Wszyscy są pomocni i razem łatwiej szukać. Odpowiedz Link
petrus50 Re: biuro ogłoszeń 16.04.08, 13:10 Witaj grzeg_sz_1 Takie wątki są: o Janie Pawle II i o Tybecie w formie zaproszenia na obchody trzeciej rocznicy odejścia do Domu Ojca JP2 i Udział w akcji poparcia dla protestyjących tybetańczyków. Odpowiedz Link
cania12 Re: biuro ogłoszeń 17.04.08, 13:30 Mieszkam w Józefowie.. no już czwarty miesiąc i wszelkie wątki typu "ogłoszenia" są bardzo, bardzo pomocne w zaaklimatyzowaniu się w tym pięknym miejscu. Sama jestem prowodyrem wielu z nich. Wydaje mi się, że to bardzo odpowiednie miejsce na umieszczani ich - ogłoszeń, wątków problemowych, opinii, sugestii itp. - w końcu to forum ->JÓZEFÓW<-. Odpowiedz Link