Dodaj do ulubionych

BMW 318 E-30

12.01.04, 18:02
Czy jest taka mozliwosc trafienia BMW 318 E-30 w wersji coupe w dobrym
stanie ?? poszukuje takiego samochodu a wiekszosc ktore ogladalem to so
skatowane i po tuningu a ja poszukuje w dobrym stanie bez zadnych
przerobek !!
Obserwuj wątek
    • Gość: kruk Re: BMW 318 E-30 IP: 5.3.1R4D* / *.bmwgroup.com 13.01.04, 09:29
      Czy jest taka mozliwosc trafienia BMW 318 E-30 w wersji coupe w dobrym
      > stanie ??

chyba bedzie trudno, E30 coupe byly produkowane o ile sobie dobrze przypominam
      gdzies do konca 1990 i zostaly zastapione przez E36
      no ale dobry stan to tez wzgledne pojecie
    • Gość: csi Re: BMW 318 E-30 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:34
      > Czy jest taka mozliwosc trafienia BMW 318 E-30 w wersji coupe w dobrym
      > stanie ??

W kraju praktycznie nie ma szans :( , na Zachodzie owszem....
      • qrenblack Re: BMW 318 E-30 13.01.04, 11:36
        Niestety,ten fajny samochodzik jest glownie tuningowym obiektem zainteresowania
        wszelkiego buractwa.
        • Gość: ab12 Re: hmm, powodzenia, ale,.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 12:12
          ..zalezy ile kasy chcesz wydać- widywałam ładne egzemplarze na niemieckich
          giełdach- jeśli znajde adres to natychmiast Ci podam. U mnie na osiedlu jeździ
          taki stary dziadek czarną e-30( chyba nawet 1.8)samochód jest w stanie
          idealnym- zero spojlerów itp. Jakbym nie miała swojej e-30 tez w stanie
          idealnym to bym pewnie tego faceta nachodziła,żeby mi awoja sprzedał;-))))
          Moi przedmówcy mają rację, ze taki egzemplarz trudno dostać,ale nie poddawaj
          się ja za swoją e-30 zjeździłam chyba pół Polski- ale w końcu udaó mi się
          kupić- chociaż jeszcze musiałam ją dopieścić i (Ty musisz się z tym liczyć jak
          kupisz samochód) Drobna sugestia- po co Ci 1.8?( no chyba, że 1.8 IS- ale to
          już biały kruk;-))- najfajniejszy wg. mnie jest 2.5( oprócz M)
          • Gość: csi Re: hmm, powodzenia, ale,.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 08:29
            > ( no chyba, że 1.8 IS- ale to
            > już biały kruk;-))- najfajniejszy wg. mnie jest 2.5( oprócz M)

Biały kruk to jest 320iS , wiem bo mam ;)

pzd. dla fanów e30 i reszty świata
            • Gość: AB12 Re: hmm, powodzenia, ale,.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:16
              racja! o tym modelu specjalnie nie wspomniałam, bo nie będę klientowi nadziei
              robić!!!;-))))))
              Pozdrowienia SZCZĘŚCIARZU!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka