Dodaj do ulubionych

Dziś rano - fabia i kapelusz

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.02.02, 11:27
Uśmiałem sie dzisiaj rano zdrowo, jadac do pracy ul. Broniewskiego. Nie jest to
dwupasmowka, ale jest dosyc szeroka tak ze dwa samochody mogą jechać obok
siebie w jednym kierunku. I tak sie zazwyczaj tam jezdzi. Jednak dzisiaj rano
było to niemożliwe, bo środkiem jechał wolno jakis pan skodą fabią. I nie
uwierzycie ale był w kapeluszu! Przypomnialem sobie od razu wszystkie watki z
forum na ten temat i nawet nie trąbiłem ani nie próbowałem wyprzedzać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Dziś rano - fabia i kapelusz IP: *.pl 18.02.02, 14:26
      Zaczyna sie, znowu Fabia i kapelusze... ;)))
    • Gość: AM Re: Dziś rano - fabia i kapelusz IP: 207.239.29.* 18.02.02, 14:34
      A nie mial on czasem rejestracji z Pensylwanii :-))) .
    • Gość: Niknejm Re: Dziś rano - fabia i kapelusz IP: *.pg.com 18.02.02, 19:12
      Gość portalu: greg napisał(a):

> Uśmiałem sie dzisiaj rano zdrowo, jadac do pracy ul. Broniewskiego. Nie jest to
      > dwupasmowka, ale jest dosyc szeroka tak ze dwa samochody mogą jechać obok
      > siebie w jednym kierunku. I tak sie zazwyczaj tam jezdzi. Jednak dzisiaj rano
      > było to niemożliwe, bo środkiem jechał wolno jakis pan skodą fabią. I nie
      > uwierzycie ale był w kapeluszu! Przypomnialem sobie od razu wszystkie watki z
      > forum na ten temat i nawet nie trąbiłem ani nie próbowałem wyprzedzać.

A ja na Wisłostradzie widziałem dziś gościa w kapeluszu, powożącego
      Mercem 'beczką' z dostojną prędkością 50 km/h, tam, gdzie było dozwolone 80
      (pewnie oszczędzał paliwo). Oczywiście lewy pas, nie reagował na 'popędzanie'
      przez innych, jadących przede mną. Podjechałem sobie zatem i obejrzałem to dziwo.
      Starszy gość (na oko 60), z żoną (zapewne) na tylnym siedzeniu.

Powiem szczerze, że zrobiło mi się bardzo wesoło i zdrowo się obśmiałem. Miły
      początek dnia.

Swoją drogą gość po mojej ucieszonej mocno minie zorientował się chyba, że coś
      nie halo... I po krótkim czasie jednak zjechał na pas środkowy. Prawy oczywiście
      był już poza zasięgiem ;-))

Pozdrawiam,
      Niknejm
      • Gość: Marek Re: Dziś rano - fabia i kapelusz IP: 172.18.118.* 18.02.02, 19:19
        A mnie wczoraj prawie staranowal Ford Crown Victoria. Podjechalem i zajrzalem
        do srodka. Kierowczyni + 2 pasazerow, wszyscy na oko dobijajacy setki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka