Dodaj do ulubionych

ford scorpio

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 10:22
Prosze o opinie na temat forda scorpio roczniki 95 do 97, poj. 2,0 - 2,5
benzyna.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: T Re: ford scorpio IP: *.net 31.03.04, 10:31
      Wlasnie wczoraj rozmawialem z kolezka,wlascicielem Scorpio 2.0 z 1996
      roku.Kupil go pol roku temu,bo chcial "wypasiona" bryke.Niestety od momentu
      zakupu sra non stop kasa w ten wynalazek,stwierdzil ze praktycznie psuje sie
      wszystko,a ceny czesci zamiennych w porownaniu np. do takiego VW to kosmos.Wiec
      gdybys chciale jeszcze Scorpio to dam Ci namiary do kolegi :)))
      • Gość: gosia Re: ford scorpio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 10:34
        Ja chyba mam jakiegos pecha. Te auta, które mi się podobają: cirrus, stratus,
        scorpio maja opinię drogich w ekspoatacji. Czy jest "ładne" ale tanie auto?
        pozdrawiam
        • Gość: T Re: ford scorpio IP: *.net 31.03.04, 10:50
          Czy jest "ładne" ale tanie auto?
          > pozdrawiam

Jest,np. Alfa 156,a swoja droga co Ci sie tak podoba w paskudnym Scorpio?Ja bym
          za darmo go nie wzial;)
    • Gość: jazzgot Re: ford scorpio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:04
      czesc gosiu,

mam sasiada z ta bryczka. silnik, bodajrze 2.4. niestety, przez 1. rok ciagle
      pod nim siedzial. psuly sie powazne rzeczy - uklad chlodzenia, cos z pompa
      wtryskowa. koles ktoory mu go sprzedawal (jak sie pooizniej okazalo) wydal sporo
      pieniedzy na ten egzemplarz w serwisie, wiec chyba nie ma gosciu sczecia.
      przemysl to jak mozesz, te auta uchodza powszechnie za awaryjne; cen czesci
      zamiennych nie znam

pozdrawiam,

j.
      • lobuzek1 Re: ford scorpio 31.03.04, 21:40
        Znam jedno Scorpio 2,9 Cosworth. Właśnie padł silnik, cena remontu ok. 5000 zł.
        Awaryjne auto,choć potężne i w tej wersji niebywale luksusowo wyposażone. Jak
        dla mnie - odradzam, jeśli potrzebujesz auta do jazdy, a nie do okazjonalnych
        przejażdżek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka