Dodaj do ulubionych

Nowe logo Skody?

• Gość: sd Re: Nowe logo Skody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 14:35
      oj musi być jakieś uzasadnienie wynagrodzeń ludzi z marketingu, muszą mieć dupochron że coś robią, przekonali kogoś u góry , że tak będzie lepiej
    • Gość: kierowca Re: Nowe logo Skody? IP: 195.205.148.* 02.12.10, 14:44
      LOL ! Odświeżona kura !
    • bazinga Re: Nowe logo Skody? 02.12.10, 15:17
      więc to jest indiańska strzała! Zawsze myślałem że to górna czyli ważniejsza połowa głowy Johnnego Bravo nabita na drogowskaz "wyjście awaryjne". Ale skoro to strzała to już mi się nie podoba :/
      bazinga.blox.pl
    • Gość: houk Re: Nowe logo Skody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:18
      koszmar. obecne paskudne - nowe jeszcze gorsze.... dramat jakiś...
    • Gość: kapelusznik favori Re: Nowe logo Skody? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 15:31
      taki Strzelec zmiksowany ze ślepą kurą czy jakimś skrzydełkiem cyklopa
    • Gość: XYZOL Re: Nowe logo Skody? IP: 81.95.207.* 02.12.10, 15:37
      Ale wy wszyscy jestescie ciemni i ograniczeni...
    • Gość: olo Re: Nowe logo Skody? IP: *.acn.waw.pl 02.12.10, 15:43
      zloty medal za fatalne logo jedno i drugie!
    • Gość: Czujny Re: Nowe logo Skody? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 16:21
      Uważam, że dobre logo Skody powinno być bez koloru, duże, wypukłe i chromowane. Dla podkreślenia tradycji można dodać dwa paski - zielony - tradycja Skody i niebieski - dowartościowanie właściciela VW.

Najładniejsze jednak logo to jest to z lat dwudziestych XX wieku. To śliczne czarno złote, bardzo prestiżowe, eleganckie i po prostu piękne.

Nie wiem po co Skoda używa w swoim logo koloru zielonego. Zielony jest brzydki, z niczym się nie komponuje i wygląda nieelegancko i nieprofesjonalnie :)

• Gość: daghda Re: Nowe logo Skody? IP: *.tieto.com 02.12.10, 16:58
      Nowe logo Škody to na razie jedna wielka ściema, firma nic nie ujawnia a to jakiś bajer zahaczający o fake ;-) Być może nowe logo będzie wyglądać tak:

tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/skoda-auto-bude-mit-nove-logo.html

Na razie wszyscy anty-škodowcy jak i fani marki, będą musieli poczekać do 16 kwietnia 2011 :-)
    • Gość: l666 Re: Nowe logo Skody? IP: *.bremultibank.com.pl 02.12.10, 17:11
      @blokers: nie przyszło do głowy, że człowiek mógł zwyczajnie zapomnieć? ale cóż, widać za wąskie horyzonty..;)
      a nowe logo paskudne:P zdecydowanie wolę stare - nie jest to może ideał piekna, ale też w oczy nie gryzie.
    • Gość: m Re: Nowe logo Skody? IP: *.centertel.pl 02.12.10, 17:19
      Skoda zawsze pozostanie Skodą....nie to co moje Polo...Volkswagen to brzmi dumnie :-)
    • Gość: Wombat Re: Nowe logo Skody? IP: 94.75.121.* 02.12.10, 17:53
      Ale macie problemy...

Ja tam lubię zieleń. A logo? Znaczek jak znaczek. Ważniejsze, co się za nim kryje.
    • Gość: SaabFan Re: Nowe logo Skody? IP: *.static.vip-net.pl 02.12.10, 18:17
      znaczek był zawsze najlepszy w tym aucie, ale już nie dziś
    • Gość: xyz Re: Nowe logo Skody? IP: 195.69.80.* 02.12.10, 19:56
      jak widzę to logo to mam ochotę na kalafiora..
    • Gość: jaqb Re: Nowe logo Skody? IP: 46.113.105.* 02.12.10, 21:04
      Obecne powinno zostać. To, co zaproponowali wygląda OKROPNIE.
    • Gość: tomekl80 Re: Nowe logo Skody? IP: *.net.stream.pl 02.12.10, 21:49
      Niektórym tutaj widzę żal dupę ściska, że niektórych stać na nową Skodę a wy musicie poruszać się tymi starymi Audicami, Golfami i innymi japońskimi badziewiami :D. Wolę moją dwuletnią skodę niż wasz stary BMW!
    • Gość: ala Re: Nowe logo Skody? IP: 93.181.162.* 02.12.10, 22:05
      niech z nowego wywalą ten niebieski i dają czarny, albo niech zostaną przy starym wzorze - w obecnym wyglądzie, to nowe, to śmiech....
    • Gość: m Re: Nowe logo Skody? IP: *.centertel.pl 02.12.10, 22:14
      tomekl80

a ja wole moje 10 letnie Polo niż twoją dwuletnią Skode ... S-zkoda gadać :)
    • Gość: FAIL! Re: Nowe logo Skody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 23:19
      11 letnie debilu xD
    • Gość: olo Re: Nowe logo Skody? IP: *.acn.waw.pl 03.12.10, 09:24
      duze wypukle chromowane i na szyji dresy by sie ucieszyly! tak z 2kilo chromu
      skoda cala jest jak te logo bezpluciowa niby poprawna ale tandetna
    • Gość: nono Re: Nowe logo Skody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:12
      paskudne to nowe logo, stare lepsze
    • Gość: jaro Re: Nowe logo Skody? IP: *.e-wro.net.pl 04.12.10, 18:59
      Hmmmmm nikt nie zauważył, że ogólny design ma coś wspólnego z logiem Saaba. Oczywiście nie sama strzała, ale wygląd znaczka, czyli wąska obwódka na zewnątrz, tło kolorowe i bezbarwny znaczek (w wypadku saaba napis Saab). Ale ogólnie mam wrażenie, zę nikt nie zastanowił się nad tym co chciałby w tym logo podkreślić, a które jego cechy miałyby być umniejszone. Poza tym kolorystyka faktycznie dość nieciekawa, ten zielony juz mógłby pozostać w takim odcieniu jak w starym logo, a nie taki jasny kiczowaty. Mam nadzieje, że go nie wprowadzą.
    • Gość: fytax Re: Nowe logo Skody? IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 17:45
      Prostsze i ładniekjsze logo.
      Szkoda ,że VW postanoiwił zubożyć Skodę aby nie satanowiła dlań wewnetyrznej konkurencji
    • Gość: franz Re: Nowe logo Skody? IP: *.luksus.net.pl 06.12.10, 13:28
      @lemon-grass
      VW nie przestraszył się sprzedaży Skody a już napewno nie próbuje zmniejszyć jej sprzedaży w końcu też ma z tego jakąś kasę. Fakt Oktavia jest zrobiona na podłodze Golfa ale dużo ludzi zalicza ją do segmentu w którym znajduje się Passat, a co do logo to faktem jest że stare jest lepszy niż nowe ale cóż coś trzeba zmienić i wypadło na logo
    • Gość: pit26 Re: Nowe logo Skody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 21:58
      miejmy nadzieje,że skoda robi tylko podpuchę i da to srebrne logo albo niech zostawią stare bo jak oni dadzą to nowe logo to strzelą sobie samobuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka