Gość: anonim IP: *.era.pl 03.01.11, 10:44 rozumiem ze zdjecia mamy sobie wygooglac ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pawel Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.11, 11:02 Ciekawe czy blacha też mu tak gnije jak tym wszystkim Sprinterom spotykanym na polskich drogach....? Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: 3.1.* / 192.168.0.* 03.01.11, 15:13 Na polskie warunki powinni Vito wydać Link Zgłoś
Gość: MM Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.gdynia.mm.pl 03.01.11, 15:22 Internet pisze się wielką literą. Link Zgłoś
Gość: BM Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: 79.133.195.* 03.01.11, 17:58 Szczerze to szału nie widzę w tym poza szczegółem, że auto wychodzi z fabryki. Dla nie wtajemniczonych w Polsce mamy bardzo profesjonalne firmy zajmujące się takimi przeróbkami (bez utraty gwarancji producenta) i przerabiając ostatnio też sprintera widziałem dwa takie dema w wykonaniu pewnej firmy i szczerze to po zdjęciach i opisie tego mogę z czystym sumienie powiedzieć, że nie dosięga im do stóp. ;) Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:48 190KM..? w takim samochodzie za takie pieniadze to jakis dowcip. slaby dowcip. podejrzewam, ze VW wpakowaloby tam V10 z Touarega. i to sluszna opcja. Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: Sprinter prawie jak Maybach 03.01.11, 21:51 @Nik: VW ma 180KM w najmocniejszym turbodieslu w T5. I to jest niestety dowcip. Link Zgłoś
Gość: fog Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.gdynia.mm.pl 03.01.11, 22:01 Ale jazda.. ------------------------------- www.jazdajazda.pl Link Zgłoś
Gość: tigga Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 22:38 @Nik? Po ch... ci więcej koni w autobusie? Żeby dojechać do najbliższego zakrętu? Link Zgłoś
Gość: tigga Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 01:42 a ktoryz to autobus ma tak mala moc? rozumiem, ze poruszasz sie tym tylko po gorach? no nie. autostradą czasem bogaci ludzie tez jezdza. a warto miec w takim klocu ciezkim troche mocy. popijajac_piwo - T5 to TROCHE mniejsza buda jednak niz ten najwiekszy chyba sprinter + cale to klocowate wyposazenie. Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 01:43 sorr za wstawienie nicka zamiast tytulu. pozatym - taka buda jest robiona dla szpanu. a 190km w dieslu to nie szpan. nie bez powodu wspomnialem o v10, bo to chyba nawet mniej absurdalne niz ilosc telewizorow w tymze sprinterze Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 07:42 Firma spod GD robi cuda z takimi sprinterami i nie wiem czy nie wysyłają już aut do USA. Ostatnio kupowałem autobus - właśnie sprintera 519 CDI (190 KM) Link Zgłoś
Gość: desti Re: Sprinter prawie jak Maybach IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 18:57 i tak jak już wybierają multivana lub caravelle bo na co komu taki wielki kloc jak można mieć zgrabnego VW Link Zgłoś