Gość: jet IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 22:53 Z jakimi autami sprawdzaliscie sie spod swiatel? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Martinez Re: Z pod swiatel. IP: 217.17.41.* 28.02.02, 00:05 Ikarus, Solaris, popsuty maluch. Objechalem jeszcze pijanego rowerzystę. Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Z pod swiatel. IP: *.chello.at 28.02.02, 09:55 Gość portalu: Martinez napisał(a): > > Objechalem jeszcze pijanego rowerzystę. Jakiej marki mial rower? Link Zgłoś
Gość: Pitz Re: Z pod swiatel. IP: 157.25.125.* 28.02.02, 10:00 Gość portalu: Martinez napisał(a): > Ikarus, Solaris, popsuty maluch. > Objechalem jeszcze pijanego rowerzystę. A ja kiedys zostalem wyprzedzony przez rowerzyste (nie w korku). Robilem prawko jazdy na ciezarowki i w Starze, ktorym cwiczylem cos sie spieprzylo i przyspieszenie mial jakies 5 minut do 40 km/h. Wzial mnie wtedy rowerzysta i to pod gore... Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Z pod swiatel. IP: 212.106.189.* 28.02.02, 10:03 Gość portalu: jet napisał(a): > Z jakimi autami sprawdzaliscie sie spod swiatel? Przykro mi ale nikt się nie chce sprawdzać ze mną[przynajmniej nie pytałem] Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Z pod swiatel. IP: *.telia.com 28.02.02, 10:37 Jak jeszcze mieszkalem w Polsce to na rogu Jerozolimskich i Towarowej, stala cudenko tamtych Syrena Bosto ja sie tak podniecilem i wdepnolem w gaz do dechy ,ze motor sie zalal i mi stanal na srodku jezdni.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: KajTan SPOD swiatel. IP: 192.168.170.* 28.02.02, 20:32 Gość portalu: jet napisał(a): > Z jakimi autami sprawdzaliscie sie spod swiatel? Z zadnym. Moj klasyk ma takie przyspieszenie, ze kiedy osiaga 60-tke, to dogania mnie druga faza spod swiatel. Dlatego nakleilem sobie rocznik z tylu, zeby na mnie juz nie trabili.... Link Zgłoś
Gość: bObO Re: Z pod swiatel. IP: *.chello.pl 28.02.02, 22:40 Gość portalu: jet napisał(a): > Z jakimi autami sprawdzaliscie sie spod swiatel? Eee, mało kto chce się ścigać. Jakieś śnięte towarzystwo. A może to dlatego, że nie robię agresywnie "brum brrruuum" przed ruszeniem? Link Zgłoś
Gość: AM Re: Z pod swiatel. IP: 207.239.29.* 28.02.02, 22:52 Zdarzenie sprzed dwoch lat. Na switlach dowch malolatow w Chevy Vette obok mnie zaczyna nagle przegazowywac silnik (zaproszenie do scigania sie) - tylko debile nie wiedzieli, ze na tej drodze 0,5 mili dalej za gorka stoi policjant i lapie (widzialem go jak jechalem w strone przeciwna) wiec tez przegazowalem i gdy swiatla sie zmienily Vette poszla z wiatrem w zawody. Trzy minuty pozniej zwolnilem i pomachalem i przez szybe - gdy byli sprawnie obslugiwani przez policjantow. Link Zgłoś
Gość: yeyek Re: Z pod swiatel. IP: 164.143.240.* 28.02.02, 23:39 Gość portalu: AM napisał(a): > Zdarzenie sprzed dwoch lat. Na switlach dowch malolatow w Chevy Vette obok mnie > > zaczyna nagle przegazowywac silnik (zaproszenie do scigania sie) - tylko debile > > nie wiedzieli, ze na tej drodze 0,5 mili dalej za gorka stoi policjant i lapie > (widzialem go jak jechalem w strone przeciwna) wiec tez przegazowalem i gdy > swiatla sie zmienily Vette poszla z wiatrem w zawody. Trzy minuty pozniej > zwolnilem i pomachalem i przez szybe - gdy byli sprawnie obslugiwani przez > policjantow. Takie dlugie zmiany swiatel macie w tych stanach czy chcesz mi powiedziec ze 3 minuty jechales pol mili? I to na dodatek scigajac sie??? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Z pod swiatel. IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 01.03.02, 00:20 Na niektorych swiatlach to mozna do kibla wyskoczyc za wieksza potrzeba... Link Zgłoś
Gość: AM Re: Z pod swiatel. IP: 207.239.29.* 01.03.02, 13:44 Zmiana byla normalna. Nie scigalem sie za (tylko goscie daliczadu myslac ze bede sie scigal) - a te trzy minuty to odleglosc jaka przebyli zanim policjant, uruchomil samochod, wlaczyl koguta i ich dogonil :-) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Z pod swiatel. IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 01.03.02, 00:22 Ze mna sie ostatnio strasznie zardzewialy Mustang 5.0 chcial wyscigowac. Na trasie nie bede szalal, ale ze swiatel bidny zostal daleko... Jedyny samochod z ktorym bylo leb w leb to Honda S2000. Jak on smienial biegi to ja odchodzilem, jak moja skrzynia zmieniala to on mnie bral. Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Z pod swiatel. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 01:02 automat ? fuj Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Z pod swiatel. IP: *.telia.com 01.03.02, 11:31 Stary w duzych motorach tylko automat, to jest frajda jak cie kuce niosa.Przejedz sie to zasmakujesz .Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Z pod swiatel. IP: 172.18.118.* 01.03.02, 12:55 7 sek. do setki w danych fabrycznych - wystarczy a machac wajcha nie trzeba. Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Z pod swiatel. IP: 212.106.189.* 01.03.02, 16:17 Trochę mi wstyd ,2razy na trasie[ok.10km]z tym samym samochodem Fiat 2.0turbo coupe,contra Volvo S60 T5 lato fiat z tyłu,zima[ciepło]kłopoty z wyprzedzenim.Długo myślałem dlaczego[opony].Więcej tego nie zrobię[pomiędzy Chełmem i Piaskami-czarny fiat czycha]. Link Zgłoś