Dodaj do ulubionych

Spada Codatronca Monza

IP: 80.50.63.* 14.07.11, 15:27
to fajny ten "serial" musi być...
Obserwuj wątek
    • ekumeniczny Re: Spada Codatronca Monza 14.07.11, 15:55
      skopiowali corvette GM i przeprojektowali swiatla
      Ale farsa !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: 159 TI SW Carbonio Re: Spada Codatronca Monza IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 14.07.11, 16:02
      Kto zaprojektowal? Kto to jest oni panie Bartoszu?
    • tomesio Re: Spada Codatronca Monza 14.07.11, 17:02
      Kolejna tragedia.
      Prawdziwy samochód to taki co nadaje się na nasze drogi i wytrzyma te 100 000 bez remontu zawieszenia.
      Reszta to tylko do muzeów, na tor lub do garażu lub zagranicą.
    • red_moto Re: Spada Codatronca Monza 14.07.11, 19:04
      @159 TI SW Carbonio: auto jest dziełem włoskiego tunera Aznom.

Pozdrawiam,
      Bartek.
    • Gość: 159 TI SW Carbonio Re: Spada Codatronca Monza IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 14.07.11, 19:34
      Dziekuje.
      Mnie osobiscie srednio sie podoba, ale jak to sie mowi: kazda zmora znajdzie swego amatora :)
      Pozdrawiam,

Przemek.
    • Gość: 4Faz Re: Spada Codatronca Monza IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 20:09
      Kolejny supercar napedzany silnikiem z Corvetty... jak orginalnie!
      Jakbym chcial miec Corvette pod maska to bym ja kupil!
    • Gość: m Re: Spada Codatronca Monza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:46
      Wygląda jak moje polo po przy.........niu w Zetora mojego sąsiada Gienka Horoszczaruka.
    • Gość: Jakub Z Re: Spada Codatronca Monza IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 23:42
      Panie redaktorze to chyba nie Anzom, zagłębiam się w ten temat pisząc artykuł na pewien portal o włoskiej motoryzacji i za projekt jest odpowiedzialny Spadaconcept w którego skład wchodzi włoski projektant Ercole Spada, jego syn Paolo Spada oraz Domiziano Boschi. Później dołączył do nich polak Wojciech Sokołowski i uczestniczył w powstaniu obydwu modeli. Anzom jest odpowiedzialny wyłącznie za wnętrze i akcesoria. Sam tytuł filmu sugeruje że to nie projekt Anzom :)
      Pozdrawiam :)
      • red_moto Re: Spada Codatronca Monza 15.07.11, 08:28
        @Jakub Z: Oczywiście ma Pan rację (tu więcej szczegółów: moto.pl/MotoPL/1,111276,6123409,Superauto_gliwiczanina__do_setki_w_3_sekundy.html). Pisząc, że "auto jest dziełem włoskiego tunera Aznom" miałem na myśli ten jeden, otwarty egzemplarz z dopiskiem Monza. To w odpowiedzi na pytanie czytelnika 159 TI SW Carbonio. Jednak po Pańskim komentarzu pogrzebałem więcej i rzeczywiście wygląda na to, że włoski tuner bardziej zamówił, a nie jak napisałem zbudował Monzę. Dziękuję za czujność i przepraszam za wprowadzenie w błąd :)

Pozdrawiam,
        Bartek.
    • Gość: rysiek Re: Spada Codatronca Monza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:08
      felgi jak u mnie w Golfi
    • Gość: mario Re: Spada Codatronca Monza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:35
      mi sie podoba
    • Gość: pr Re: Spada Codatronca Monza IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.11, 13:04
      Kolejna zabaweczka dla tych, co srają forsą i chcą się wyróżnić. Auto bardzo oryginalne, w przeciwieństwie do nijakiej, polskiej Arrinery.
    • Gość: italiano Re: Spada Codatronca Monza IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.11, 15:41
      A teraz pokażcie wasze polskie projekty. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka