Dodaj do ulubionych

Pytanko o Hyundai Getz

IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 20:46
Mam pytanie co sadzicie o Hyundai Getz?
Chodzi o silnik 1,3 82KM....
Co sadzicie o cenie 42 tys za wyposazenie Style A/C?
Wiecie jak to auto sie zachowuje, jak sie sprawuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: aki Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.protonet.pl 17.05.04, 20:51
      wygląda nieżle.podobno silnik dosyć dynamiczny ale paliwożerny.czy ten model posiada ABS?
      • Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 20:54
        Nie nie ma ABSu...nalezy za niego doplacic. W standardzie jest klimatyzacja.
    • Gość: Przeemek Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.05.04, 21:02
      Za tę cene wolałbym Accenta 1,5 też z klimą.
      • Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 21:07
        No tak ale tu chodzi o male zgrabne autko dla kobiety po miescie!
        A Accent bez klimy kosztuje 42 tys...na stronach Hyundaia tak stoi....A jeszcze
        ma chyab gorsze wyposazenie!
        Pozatym jak juz napisalem chodzi tu o autko typowo miejskie!
    • Gość: Poll Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:26
      Fajny samochód no i trzy lata gwarancji co nie jest bez znaczenia. Słyszałem że
      należy zwrócić szczególą uwage na lakier, ale może to tylko plotki.
      • Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 21:31
        Co znaczy zworcic szczegolna uwage na lakier?
        W nowym aucie, jak odbieram z salonu to zwracac uwage, czy podczas uzytkowania
        cos sie dzieje?
        Prosze troche dokladniej?
        Dzieki z gory!
    • Gość: BRR Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.chello.pl 17.05.04, 21:40
      PODOBNO MA NIEZLY SILNNIK
    • Gość: aki do poczytania IP: *.protonet.pl 17.05.04, 21:49
      ocenauto.onet.pl/25,10,1393,index.html
      • Gość: GEG Re: do poczytania IP: *.chello.pl 17.05.04, 23:05
        a co myslicie o elantra 1.6 107 km hatchback ??? ok.
        • Gość: Elantra Re: do poczytania IP: *.arkonskie.v.pl 18.05.04, 14:40
          Nie mam pojecia...Ja sam nie jestem zachwycony designem Elantry...z zewnatrz
          Accent mi sie bardzije podoba, ale to chyba o klase nizej!
          • Gość: Mac! Re: do poczytania IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 07:43
            Jednak Seat Ibiza, troceh drozej od Hyundaia, ale wydaje mi sie ze pewniejsza
            inwestycja...
            • Gość: pidżej Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 09:54
              Gość portalu: Mac! napisał(a):

> Jednak Seat Ibiza, troceh drozej od Hyundaia, ale wydaje mi sie ze pewniejsza
              > inwestycja...
              z silnikiem 75 KM (zamiast 83 koni) i raptem dodaną klimą Ibiza kosztuje głupie
              50890 (troje drzwi, zwykły lakier) - to ponad 10K więcej niż Getz 3D style+AC.
              Za tyle kupię 106-konną lianę ze wszystkim poza alufelgami, ale bym się wahał
              czy za nie dopłacić bo nie wiem przy jakim przebiegu alufelgi się zwracają ;-).
              zgodziłbyś się zostać moim doradcą inwestycyjnym?

• Gość: Mac! Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 10:14
                Nie do konca rozumiem o co ci chodzi!
                Wiem ze Seat jest drozszy, ale to jednak wieksze auto od Getza...Konie
                mechaniczne koniom mechanicznym nie rowne....No i co najwazniejsze Seat to
                jednak w znacznej czesci VW!
                Wiesz czytalem o Suzuki Liana...Cena/wyposazenie to wszystko wyglada
                atrakcyjnie, ale to jednak Suzuki..Byc moze te auta sie nie psuja, ale balym sie
                ze potem to auto trudno sprzedac...W 1996 roku chcialem sprzedac Fiata Crome z
                90KM z przebiegiem 160 tys km, poltora roku sie z nia bujalem...Zadkie auto
                czesto trudno sprzedac, szczegolnie gdy juz mam pare lat i spory
                przebieg...Dlatego tez balem sie troche Hyundaia...

Nie poradze ci nic niestety z alufelgami...nie wiem czy one wogule sie
                zwracaja...Dlatego jesli mialbym do nich doplacac to chyba bardziej dla wygladu
                auta...Choc podobno na polsich dorgach zawieszenie mniej sie niszczy z
                alufelga...Tak slyszalem.
              • Gość: Mac! Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 10:15
                Aha w wyposazeniu za te pieniadze jest climatronic,eletryka szyb, alufelgi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka