Gość: Mac! IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 20:46 Mam pytanie co sadzicie o Hyundai Getz? Chodzi o silnik 1,3 82KM.... Co sadzicie o cenie 42 tys za wyposazenie Style A/C? Wiecie jak to auto sie zachowuje, jak sie sprawuje? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aki Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.protonet.pl 17.05.04, 20:51 wygląda nieżle.podobno silnik dosyć dynamiczny ale paliwożerny.czy ten model posiada ABS? Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 20:54 Nie nie ma ABSu...nalezy za niego doplacic. W standardzie jest klimatyzacja. Link Zgłoś
Gość: Przeemek Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.05.04, 21:02 Za tę cene wolałbym Accenta 1,5 też z klimą. Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 21:07 No tak ale tu chodzi o male zgrabne autko dla kobiety po miescie! A Accent bez klimy kosztuje 42 tys...na stronach Hyundaia tak stoi....A jeszcze ma chyab gorsze wyposazenie! Pozatym jak juz napisalem chodzi tu o autko typowo miejskie! Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:26 Fajny samochód no i trzy lata gwarancji co nie jest bez znaczenia. Słyszałem że należy zwrócić szczególą uwage na lakier, ale może to tylko plotki. Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.arkonskie.v.pl 17.05.04, 21:31 Co znaczy zworcic szczegolna uwage na lakier? W nowym aucie, jak odbieram z salonu to zwracac uwage, czy podczas uzytkowania cos sie dzieje? Prosze troche dokladniej? Dzieki z gory! Link Zgłoś
Gość: BRR Re: Pytanko o Hyundai Getz IP: *.chello.pl 17.05.04, 21:40 PODOBNO MA NIEZLY SILNNIK Link Zgłoś
Gość: aki do poczytania IP: *.protonet.pl 17.05.04, 21:49 ocenauto.onet.pl/25,10,1393,index.html Link Zgłoś
Gość: GEG Re: do poczytania IP: *.chello.pl 17.05.04, 23:05 a co myslicie o elantra 1.6 107 km hatchback ??? ok. Link Zgłoś
Gość: Elantra Re: do poczytania IP: *.arkonskie.v.pl 18.05.04, 14:40 Nie mam pojecia...Ja sam nie jestem zachwycony designem Elantry...z zewnatrz Accent mi sie bardzije podoba, ale to chyba o klase nizej! Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: do poczytania IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 07:43 Jednak Seat Ibiza, troceh drozej od Hyundaia, ale wydaje mi sie ze pewniejsza inwestycja... Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 09:54 Gość portalu: Mac! napisał(a): > Jednak Seat Ibiza, troceh drozej od Hyundaia, ale wydaje mi sie ze pewniejsza > inwestycja... z silnikiem 75 KM (zamiast 83 koni) i raptem dodaną klimą Ibiza kosztuje głupie 50890 (troje drzwi, zwykły lakier) - to ponad 10K więcej niż Getz 3D style+AC. Za tyle kupię 106-konną lianę ze wszystkim poza alufelgami, ale bym się wahał czy za nie dopłacić bo nie wiem przy jakim przebiegu alufelgi się zwracają ;-). zgodziłbyś się zostać moim doradcą inwestycyjnym? Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 10:14 Nie do konca rozumiem o co ci chodzi! Wiem ze Seat jest drozszy, ale to jednak wieksze auto od Getza...Konie mechaniczne koniom mechanicznym nie rowne....No i co najwazniejsze Seat to jednak w znacznej czesci VW! Wiesz czytalem o Suzuki Liana...Cena/wyposazenie to wszystko wyglada atrakcyjnie, ale to jednak Suzuki..Byc moze te auta sie nie psuja, ale balym sie ze potem to auto trudno sprzedac...W 1996 roku chcialem sprzedac Fiata Crome z 90KM z przebiegiem 160 tys km, poltora roku sie z nia bujalem...Zadkie auto czesto trudno sprzedac, szczegolnie gdy juz mam pare lat i spory przebieg...Dlatego tez balem sie troche Hyundaia... Nie poradze ci nic niestety z alufelgami...nie wiem czy one wogule sie zwracaja...Dlatego jesli mialbym do nich doplacac to chyba bardziej dla wygladu auta...Choc podobno na polsich dorgach zawieszenie mniej sie niszczy z alufelga...Tak slyszalem. Link Zgłoś
Gość: Mac! Re: inwestycja jak stąd dotąd IP: *.arkonskie.v.pl 21.05.04, 10:15 Aha w wyposazeniu za te pieniadze jest climatronic,eletryka szyb, alufelgi... Link Zgłoś