Dodaj do ulubionych

Nowa Vectra - crash testy.

08.03.02, 13:06
Czy były już wykonywane testy zderzeniowe nowej Vectry? Jeśli ktoś by znalazł
link z próbami to prosiłbym o zamieszczenie ich tu. Chodzi mi głównie o jedną
rzecz: czy Vectra pobije Lagunę w crash-testach?
Wątpie, ale mam nadzieję.

Pozdrawiam,
Kriss.
Obserwuj wątek
    • Gość: Orc Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: *.chem.uni.wroc.pl 08.03.02, 13:12
      Innych niż tajne fabryczne nie było. EuroNCAP ogłasza wyniki co kilka miesięcy,
      ostatnie były w końcu listopada, nowe może bedą w połowie roku, Vectra ma
      szanse się załapać.
    • Gość: Darek Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: 212.106.189.* 08.03.02, 15:47
      No pewnie że będzie lepsza,przeciesz to" nazi" przyjaciele robią i testy też.
      • Gość: mać Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: *.unizeto.pl 08.03.02, 17:56
        ona wogóle wygląda jak po crash teście. coraz brzydsze te auta robia jak Boga
        kocham...
        • Gość: Gordi Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: *.zigzag.pl 08.03.02, 18:31
          Gość portalu: mać napisał(a):

> ona wogóle wygląda jak po crash teście. coraz brzydsze te auta robia jak Boga
          > kocham...

Dokładnie.Niech mi ktoś jescze napisze,że Laguna II jest brzydka.Nie twierdze,że
          nowa Vectra jest(będzie)złym autem ale urodą nie grzeszy.Co do crashtestu-Mondeo
          II też miał "przebić"Lagunę,a jak było każdy wie......

• Gość: bolo Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: 212.106.160.* 08.03.02, 18:36
            Gość portalu: Gordi napisał(a):

> Gość portalu: mać napisał(a):
            >
            > > ona wogóle wygląda jak po crash teście. coraz brzydsze te auta robia jak B
            > oga
            > > kocham...
            >
            > Dokładnie.Niech mi ktoś jescze napisze,że Laguna II jest brzydka.Nie twierdze,ż
            > e
            > nowa Vectra jest(będzie)złym autem ale urodą nie grzeszy.Co do crashtestu-Monde
            > o
            > II też miał "przebić"Lagunę,a jak było każdy wie......

Laguna II jest brzydka, vectra ma przynajmniej dużo ładniejsze wnętrze;
            a te wszystki crash testy sa i tak ch...a warte, w praktyce to wszystko wygląda
            zupełnie inaczej, nie pomoże ci nawet 12 poduszek i 5 stref kontrolowanego zgniotu
            >

• Gość: Orc Re: Nowa Vectra - crash testy. IP: *.chem.uni.wroc.pl 08.03.02, 18:42
            C-Klasse'2001 był bardzo blisko ( 88 i 94, ogólnie 91 % wobec 94 i 100, ogólnie
            97 % Laguny ), wypadł w sumie lepiej niż C5. Ta informacja jakoś utonęła w
            szumie. A4 a szczególnie BMW "3" są gorsze. Opel prawdopodobnie skorzystał z
            doświadczeń SAABa ( zagłówki ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka