Gość: Fabian IP: 80.51.236.* 05.08.04, 09:55 Czy w necie jest forum użytkowników Opla, jeśli tak, to proszę podać mi adres tej strony !! Z góry dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cristoff Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:43 www.vectraklub.pl www.vectra-unlimited.7net.pl Pozdr. Link Zgłoś
Gość: cristoff Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:59 www.autokacik.pl (astra) www.opelklub.pl Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 05.08.04, 13:06 Gość portalu: cristoff napisał(a): > www.autokacik.pl (astra) > www.opelklub.pl Bardzo serdecznie dziękuję za szybki odzew !! Życzę powodzenia i miłego dnia. POZDRAWIAM. Link Zgłoś
Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 06.08.04, 09:09 Polecam OPEL KLUB POLSKA - WWW.OPELKLUB.PL OPEL CORSA FAN CLUB - WWW.CORSA.JA.PL Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 06.08.04, 09:54 Gość portalu: OGI napisał(a): > Polecam > OPEL KLUB POLSKA - WWW.OPELKLUB.PL > OPEL CORSA FAN CLUB - WWW.CORSA.JA.PL > Bardzo dziękuję za życzliwość na tym forum !!!!! Zarazem jeszcze chcę się zapytać, czy są strony o Oplu Astrze II, chodzi mi konkretnie o model Opla Astra II 1.7 TDL, chcę się o tym wózku jak najwięcej dowiedzieć. Bardzo też chciałbym zdobyć polską instrukcję obsługi ew. taką to zakupić, albo jej kserokopię. Może w tym temacie ktoś mi pomoże ??? Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 06.08.04, 11:14 Forum Astry II jest na autokąciku. Spytaj w Opel klubie jest tam kilku/kilkunastu astrowiczow więc ktoś Ci pomoże. Pozdrawiam OGI Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:06 www.szrot.gov.pl www.wiejskituning.pl www.sypiacakupagnoju.pl www.ogrish.com Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:59 Wiesiek,stuknij sie ty porządnie w łeb!!! Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 06.08.04, 18:21 Gość portalu: Jimmy napisał(a): > Wiesiek,stuknij sie ty porządnie w łeb!!! Potwierdzam to co wyżej napisane !!! Co zrobić, ćwoków nie brakuje nawet na forum "AUTO MOTO" !!! W łebie od ciepła też komuś może się coś zacząć pierdolić !!! "Jimmy" Pozdrawiam ! Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:20 Ćwoków nie brakuje,tyle że mało porządnych forumowiczów,którzy chca dyskutowac na MOTORYZACYJNE tematy.Niedawno chciałem się dowiedzieć co nieco o Oplu Tigra (planuje kupić) i...nic się nie dowiedziałem.Osobiście dziękuję osobom,które podały linki do forum Opla.Sam skorzystam i mam nadzieję,że nieco zbiorę informacji.Na forum Auto-Moto coraz więcej idiotycznych textów wyśmiewających się z niektórych samochodów,krytykujących sprowadzanie używanych i refleksji nt.pozowania przy myciu szyb na stacji.Tym wszystkim,którzy zaniżają dyskusje proponuję załozyć dziecinne forum "PRZEDSZKOLE".Tam miejsce dla takich.Pozdrawiam Fabiana,Alexa i wielu innych,którzy są porządnymi forumowiczami i prowadzą dyskusję na poziomie.Swoją drogą-Forum niby moderowane,a nie widzę jakoś żeby kretyńskie texty o wyższości fiata punto nad skoda fabią i fiaciarzy nad skodziarzami zniknęły.Do tego debilne wypowiedzi w wielu wątkach(obora autohaus-nie będę komentował poziomu intelektualnego autora wątku) czy wypowiedź Wieśka w tym wątku o forum Opla.Z resztą,przykładów głupoty jest pełno.Szkoda gadać.To na prawdę żenada!!!Uprzejmie prosze moderatora,żeby wziął się do pracy i zrobił mała selekcję.Z góry dziękuję ;-) Do wszystkich co czytają ten wątek:Sam planuję zakupić Opla i na pewno wejde na podane fora.Ja również dziękuję Cristoffowi i Ogiemu.Nie przejmujmy się pewnymi typami.Tak to juz jest przyjęte,że są ludzie i parapety,a najlepszym sposobem na głupca jest ignorowanie go. Link Zgłoś
Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 07.08.04, 06:14 Jeżeli chodzi o Tigre to sprawdz w Tigra Team. Nie znam adresu strony, ale link powinien się znajdować na OKP. Pzdr. OGI Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 07.08.04, 10:12 Miło jest prowadzić dyskusję właśnie z takimi osobami, jestem całkowicie za tym, aby gównarzeria znalazła sobie inny sposób na rozrywkę. Z pewnością też sądzę, że wielu tu obecnych to porządni formuowicze, lecz bydło wszędzie jest i tak to właśnie zaśmieca takie i tym podobne fora. Pozdrawiam !! Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 00:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14728702&v=2&s=0 typowy przykład dziecinnych zabaw "rzucania mięsem" z wielkim podnieceniem Link Zgłoś
alex175 Re: Forum Opla 06.08.04, 18:48 Nie ma się co przejmować patałachami. Dobrze, że większość tu obecnych to porządni formuowicze których pozdrawiam !!!! Link Zgłoś