Dodaj do ulubionych

Forum Opla

IP: 80.51.236.* 05.08.04, 09:55
Czy w necie jest forum użytkowników Opla, jeśli tak, to proszę podać mi adres
tej strony !!
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: cristoff Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:43
      www.vectraklub.pl
      www.vectra-unlimited.7net.pl

Pozdr.
    • Gość: cristoff Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:59
      www.autokacik.pl (astra)
      www.opelklub.pl
      • Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 05.08.04, 13:06
        Gość portalu: cristoff napisał(a):

> www.autokacik.pl (astra)
        > www.opelklub.pl

Bardzo serdecznie dziękuję za szybki odzew !!
        Życzę powodzenia i miłego dnia.
        POZDRAWIAM.
        • Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 06.08.04, 09:09
          Polecam
          OPEL KLUB POLSKA - WWW.OPELKLUB.PL
          OPEL CORSA FAN CLUB - WWW.CORSA.JA.PL

• Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 06.08.04, 09:54
            Gość portalu: OGI napisał(a):

> Polecam
            > OPEL KLUB POLSKA - WWW.OPELKLUB.PL
            > OPEL CORSA FAN CLUB - WWW.CORSA.JA.PL
            >
            Bardzo dziękuję za życzliwość na tym forum !!!!!
            Zarazem jeszcze chcę się zapytać, czy są strony o Oplu Astrze II, chodzi mi
            konkretnie o model Opla Astra II 1.7 TDL, chcę się o tym wózku jak najwięcej
            dowiedzieć. Bardzo też chciałbym zdobyć polską instrukcję obsługi ew. taką to
            zakupić, albo jej kserokopię.
            Może w tym temacie ktoś mi pomoże ???
            Z góry dziękuję i Pozdrawiam.
            • Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 06.08.04, 11:14
              Forum Astry II jest na autokąciku.

Spytaj w Opel klubie jest tam kilku/kilkunastu astrowiczow więc ktoś Ci pomoże.
              Pozdrawiam
              OGI
              • Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 06.08.04, 13:59
                Dzięki Ci !!
                Pozdr.
                • Gość: Wiesiek Re: Forum Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:06
                  www.szrot.gov.pl
                  www.wiejskituning.pl
                  www.sypiacakupagnoju.pl
                  www.ogrish.com
                  • Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 16:59
                    Wiesiek,stuknij sie ty porządnie w łeb!!!
                    • Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 06.08.04, 18:21
                      Gość portalu: Jimmy napisał(a):

> Wiesiek,stuknij sie ty porządnie w łeb!!!

Potwierdzam to co wyżej napisane !!!
                      Co zrobić, ćwoków nie brakuje nawet na forum "AUTO MOTO" !!!
                      W łebie od ciepła też komuś może się coś zacząć pierdolić !!!
                      "Jimmy" Pozdrawiam !
                      • Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:20
                        Ćwoków nie brakuje,tyle że mało porządnych forumowiczów,którzy chca dyskutowac
                        na MOTORYZACYJNE tematy.Niedawno chciałem się dowiedzieć co nieco o Oplu Tigra
                        (planuje kupić) i...nic się nie dowiedziałem.Osobiście dziękuję osobom,które
                        podały linki do forum Opla.Sam skorzystam i mam nadzieję,że nieco zbiorę
                        informacji.Na forum Auto-Moto coraz więcej idiotycznych textów wyśmiewających
                        się z niektórych samochodów,krytykujących sprowadzanie używanych i refleksji
                        nt.pozowania przy myciu szyb na stacji.Tym wszystkim,którzy zaniżają dyskusje
                        proponuję załozyć dziecinne forum "PRZEDSZKOLE".Tam miejsce dla
                        takich.Pozdrawiam Fabiana,Alexa i wielu innych,którzy są porządnymi
                        forumowiczami i prowadzą dyskusję na poziomie.Swoją drogą-Forum niby
                        moderowane,a nie widzę jakoś żeby kretyńskie texty o wyższości fiata punto nad
                        skoda fabią i fiaciarzy nad skodziarzami zniknęły.Do tego debilne wypowiedzi w
                        wielu wątkach(obora autohaus-nie będę komentował poziomu intelektualnego autora
                        wątku) czy wypowiedź Wieśka w tym wątku o forum Opla.Z resztą,przykładów
                        głupoty jest pełno.Szkoda gadać.To na prawdę żenada!!!Uprzejmie prosze
                        moderatora,żeby wziął się do pracy i zrobił mała selekcję.Z góry dziękuję ;-)
                        Do wszystkich co czytają ten wątek:Sam planuję zakupić Opla i na pewno wejde na
                        podane fora.Ja również dziękuję Cristoffowi i Ogiemu.Nie przejmujmy się pewnymi
                        typami.Tak to juz jest przyjęte,że są ludzie i parapety,a najlepszym sposobem
                        na głupca jest ignorowanie go.
                        • Gość: OGI Re: Forum Opla IP: 62.233.164.* 07.08.04, 06:14
                          Jeżeli chodzi o Tigre to sprawdz w Tigra Team.
                          Nie znam adresu strony, ale link powinien się znajdować na OKP.
                          Pzdr.
                          OGI
                        • Gość: Fabian Re: Forum Opla IP: 80.51.236.* 07.08.04, 10:12
                          Miło jest prowadzić dyskusję właśnie z takimi osobami, jestem całkowicie za
                          tym, aby gównarzeria znalazła sobie inny sposób na rozrywkę. Z pewnością też
                          sądzę, że wielu tu obecnych to porządni formuowicze, lecz bydło wszędzie jest i
                          tak to właśnie zaśmieca takie i tym podobne fora.
                          Pozdrawiam !!
                          • Gość: Jimmy Re: Forum Opla IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 00:38
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14728702&v=2&s=0
                            typowy przykład dziecinnych zabaw "rzucania mięsem" z wielkim podnieceniem
    • alex175 Re: Forum Opla 06.08.04, 18:48
      Nie ma się co przejmować patałachami. Dobrze, że większość tu obecnych to
      porządni formuowicze których pozdrawiam !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka