Dodaj do ulubionych

Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóżcie

IP: *.a.jawnet.pl 07.09.04, 12:06
prosze was może ktoś wie gdzie kupić ten kierunkowskaz bo nigdzie niema ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasia Re: Fiat Barggeta, IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 12:57
      Nie ma takiego modelu Fiat.
    • Gość: lolo Re: Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóż IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 07.09.04, 22:09
      joasiu jest cabrio ino powinna byc BARCHETTA i mam niemały problem skąd go
      wziąć ,niewiesz?
      • greenblack Re: Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóż 07.09.04, 22:13
        Fiat tego światełka nie sprzedaje?
        • Gość: lolo Re: Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóż IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:46
          niestety znalazłem firme która może mi to sprowadzić z Włoch ale czeba czekać
          minimum 2 miesiące
          • Gość: Paulo Re: Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóż IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 08.09.04, 10:34
            Kup gielde samochodowa i podzwon troche do handlarzy.Powinienies cos dostac. Ja
            mialem dwie barchetty.
            • Gość: Kuimichino Re: Fiat Barggeta,gdzie kupić kierynkowskaz-pomóż IP: *.g.pppool.de 08.09.04, 13:23
              Ostatecznie znajdz kogos, kto jezdzi na Schrotty do Niemiec, na pewno cos
              znajdzie, Barchetta to (bylo) dosc popularne auto w Niemczech.
              • joasia1 Re: Fiat chetta 08.09.04, 13:34
                Kiedy to Fiat byl popularna marka w Niemczech?Szukanie na szrotach - czas to
                tez pieniadz - wyjdzie drozej niz kupic nowa czesc.
                • Gość: Kuimichino Re: Fiat chetta IP: *.g.pppool.de 08.09.04, 15:17
                  Chyba nie wiesz co piszesz. Sprawdz sobie statystyki sprzedawanych kabrioletow w
                  Niemczech w latach 90-tych. A co do tych Schrottow to mnie nie zrozumialas: jak
                  znajdzie czlowieka, ktory bedzie jechal na Schrott i szepnie mu sloeka, co by
                  sie rozejrzal przy najblizszej okazji za kier. do Barchetty to chyba jednak
                  wyjdzie troszke taniej niz nowa czesc :)
                  • Gość: Kuimichino Re: Fiat chetta IP: *.g.pppool.de 08.09.04, 15:18
                    oczywiscie mialo byc: "szepnie mu slowko " :)
    • joasia1 Re: Fiatchetta... 08.09.04, 13:36
      Ktory dokladnie - przod, tyl, bok - skontaktuj sie ze mna na maila.
      • Gość: lolo Re: Fiatchetta... IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 09.09.04, 12:21
        Joasiu to lwey przód kierunkowskaz rok produkcji 98
        • Gość: Joasia Re: Fiatchetta... IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.04, 13:26
          W ASO Fiat w Niemczech kosztuje ok. 38 Euro
          • Gość: lolo Re: Fiatchetta... IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 09.09.04, 18:26
            dzięki bardzo cudem znalazłem!
    • Gość: miki namiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:09
      Sprawdź w Iganiach koło Siedlec - 601 318 378
      • Gość: lolo Re: namiar IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:21
        dzięki ale niestety nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka