Dodaj do ulubionych

Ford Fusion

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 17:46
Wkrótce zamierzam kupić nowego forda fusion. Przesiadam sie z seicento, bo za
dwa miesiące urodzę córeczkę i potrzeba więcej miejsca. Wiem jednak niewiele
o tym samochodzie. Chętnie poznam inne opinie. Może w tej cenie (ok. 48 tys.)
warto kupić coś innego, gdzie zmieści się wózek i inne rzeczy dzidzi...
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Ford Fusion 07.09.04, 17:51
      Możesz jeszcze wyszarpać jakiegoś Focusa I w korzystnej cenie.
    • Gość: Albercik Re: Ford Fusion IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 07.09.04, 20:31
      witam i polecam Fusiona w wersji FX Gold .mam wprawdzie X 100 to troche ubozsza wersja ale mam to co najwazniejsze czyli ABS klima wspomaganie kierownicy 2x air. mam dwojke dzieciakow i z zapakowaniem na wakacje nie mialem zadnego problemu , oczywiscie tylna polka zostala w domciu . wozek wchodzi bez problemu . mam nakrecone od grudnia 2003 ponad 20000 tys i jest oki , zonka zadowolona bo to takze jej wybor .co do spalania to rozwiazaniem jes instalacja gazowa i ja wlasnie tak zrobilem bo co do spalania to ford sciemnia ze niby 7,5 l ale to bzdura . rozmawialem juz z wieloma osobami i potwierdzily ze spalanie dochodzi nawet do 10 l ale to zalezy od jazdy pozdrawiam i witam (mam nadzieje ) kolejna posiadaczke Fusiona . ps plastiki nie najlepszej jakosci ale mozna wytrzymac
    • Gość: Pankracy Re: Ford Fusion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 01:39
      Jest na forum taka funkcja "szukaj". Skorzystaj z niej a znajdziesz setki postow
      dotyczacych Fusion.
      • Gość: cc Re: Ford Fusion - jak zepsuć dobry pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:08
        Focus był stylistycznie dość rewolucyjny.
        Fiesta - naturalnie - podążyła tym tropem, lecz bardziej ją potraktowano z
        niemiecka.
        Fusion to pokraka zrobiona z Fiesty, IMHO.
        Ale nie powinien się opatrzeć, bo Transity i VW Transportery jakoś nie psują
        krajobrazu na drodze ;-)))
    • Gość: PITT Re: Ford Fusion IP: 62.148.84.* 08.09.04, 12:46
      Witaj też mam seja i noszę sie z zamianą na większe moja córa rośnie jak na
      drożdzach. W temacie większego autka przepatrzyłem wiele ofert i też
      zachwyciłem sie Fusionem Ale właśnie ale usłyszałem bardzo wiele krytycznych
      decyzji na temat spalania tego auta jak również jakości wykończenia więc
      ponownie zacząłem się rozglądać i znalazłem super autko za te same pieniądze i
      to znacznie lepsze mianowicie HONDA JAZZ tak honda za te same pieniądze masz
      też wypasione autko klima abs itp jakość plastików nieporównywalnie lepsza
      większy bagażnik no i technika japońska ford wypada:). Ja kupuję Hondę juz
      niedługo :) Pozdrawiam
      • Gość: old.sailor Re: Ford Fusion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:57
        Fusion jest fajny - to krzyzowka Fiesty z Transitem
        ale mojej zonie tez sie podoba :)
        co do Hondy Jazz - Honda jak wiadomo ma rewelacyjne silniki
        ale z wielkoscia bagaznika bym nie przesadzal
        poza tym , zalezy czy lubisz taka pozycje przy kierowaniu, ze siedzisz na
        plycie podlogowej a przed soba widzisz czubki drzew (fotel jest bardzo nisko,
        widocznosc slaba , brak regulacji fotela w pionie)
        czyli , co kto lubi
      • Gość: thierry Re: Ford Fusion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:04
        Za te same pieniądze ???.Kilka miesięcy temu kupiłem F.Fusion-z klimą,ABS,itd.
        za 47 tys.,a Jazz (wersja podstawowa)był bez klimy za prawie 52 tys.Ceny
        spadły ? Moim zdaniem to auto nie ma konkurencji na rynku w tej klasie
        cenowej,a co do jego wyglądu nie raz spotkałem się z uznaniem.Więc krótko: "o
        gustach się nie...".
    • Gość: asas Re: Ford Fusion IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:02
      Poczytaj o fusionie na:

forum.fordclubpolska.org
    • Gość: asas Re: Ford Fusion IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 13:27
      Ford ma 20 cm prześwitu, możesz bez obaw jeżdzic po polnych drogach, nie jest
      to terenówka ale daje sobie dobrze rade na drogach gruntowych.
    • Gość: tuta Re: Ford Fusion IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.04, 16:29
      Fusion - typowe auto dla rolnika - wnętrze dramatyczne. Ty bedziesz w nim
      siedział i patrzył na aką tandetę - lepiej sie zastanów - za te pieniądfze na
      pewno znajdą się lepsze propozycje.
      A opinie o spalaniu mówią same za siebie - musieli tam wsadzić silnik wymyslony
      w latach '89/'90
    • miki117 Re: Ford Fusion 08.09.04, 16:44
      Fusion przez angoli uznany został za najbardziej bezsensowny samochód
      wszechczasów (wraz z Suzuki X90 czy jakoś tak)
      Dla mnie to oczywiste i w pełni sie zgadzam z naszymi dzisiejszymi pogromcami ;-
      )

pozdr
    • Gość: anty burki z gazet Re: Ford Fusion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:32
      burki z gazetkami motoryzacyjnymi na kolanach siedzac nad klawiatura daja upust
      fantazji i pisza jakie cos jest beeee
      przespaceruj sie do salonu, przejedz, docen walory czysto użytkowe, zrozumiesz
      ze to dobre auto i nie bedziesz potrzebowac do tego niczyjej opinii
      mój spala w miescie 8- 8.2 l i to jest dobry wynik
      oczywiscie 10- 11 l tez da rade spalic, ale po co?
      • Gość: Albercik Re: Ford Fusion IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 08.09.04, 19:26
        witam i szkoda sie denerwowac.polecam FUSIONA co do opini to jest ich tyle ile zainteresowanych . chetnie bym sie spotkal z tymi osiolkami na nie i przedstawil zalety FUSIONA . co do hondy to jes to sam . godny uwagi to fakt , ale mniej orginalny niz FUSION. pozdrawiam wszystkich na tak i nie .
        • Gość: cc Re: Ford Fusion i Albercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 20:35
          każda potwora znajdzie swego amatora :))

PS
          pozdrawiasz osiołków? uważaj, bo mogą oddać ;)
          • Gość: Albercik Re: Ford Fusion i Albercik IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 08.09.04, 21:40
            czekam ! mozemy wymienic poglady ha ha !pozdrawiam posiadaczy FUSIONA. jestem ciekaw czym jezdzisz bo z twojej wypowiedzi wynika ze chyba autobusem, tylko skasoj bilet .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka