Dodaj do ulubionych

Nowe auto dla Misiaka

31.12.14, 00:22
Jakie macie propozycje nowego samochodu, który by się nadawał dla Misiaka? Auto ma być nowe i godnie zastąpić wysłużone Polo. Opis potencjalnego nabywcy:
- stan cywilny: wolny, brak dzieci, brak dziewczyny
- wykształcenie: średnie
- zarobki: 3000 zł brutto w forum gazeta.pl do generowania kliknięć
- hobby: trollowanie na forum, pewni forumowicze sugerowali też onanizm w aucie
- aktualne auto: polo w wieku 4-8 lat (to się cały czas zmienia)
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Nowe auto dla Misiaka 31.12.14, 09:42

-wiek- 19-25l. nie wiecej,
    • szymi_mispanda e to w sumie ten misiak niewiele sie... 31.12.14, 09:58
      ...rozni od "sredniego-statystycznego" forumowicza, ktory wg. mnie wyglada jakos tak:

- stan cywilny: zonaty, jedno lub dwoje dzieci
      - wykształcenie: wyzsze pomroczanskie (bo w pomrocznej teraz tylko uposledzeni nie maja studiow taki poziom jest wyzszych uczelni)
      - zarobki: 5000 do w porywach 10000 brutto pomroczanskich zlotych
      - hobby: siedzenie przed komputerem, czytanie gazwyb'u o 7 rano w klopie przed wyjsciem do roboty lub ogladanie tvn wieczorem po powrocie z roboty
      - aktualne auto: kombi w dyzlu i kredycie okolo 3-6 letnie

oprocz posiadania dzieci to tez niewiele powodow do dumy z takich osiagniec hehe
      • poohdell Re: e to w sumie ten misiak niewiele sie... 31.12.14, 10:32
        Mylisz sie gruntownie: mam combi w benzynie. Dyzel jest dla januszy.
      • toreon Re: e to w sumie ten misiak niewiele sie... 31.12.14, 11:06
        >>- wykształcenie: wyzsze pomroczanskie (bo w pomrocznej teraz tylko uposledzeni nie maja studiow taki poziom jest wyzszych uczelni) <<

To może było aktualne 10-15 lat temu. W tej chwili raczej ktoś upośledzony idzie na studia typu filozofia/politologia/d**pologia w celach innych niż hobbystyczne a ktoś realnie myślący idzie na kurs elektryka/ślusarza/hydraulika/operatora koparki i już może co sobota miast Biedronki Almę odwiedzać.
      • przemekthor Re: e to w sumie ten misiak niewiele sie... 31.12.14, 12:46
        Oj tam, gazwyb to się czytuje w godzinach pracy.
      • bimota Re: e to w sumie ten misiak niewiele sie... 02.01.15, 17:50
        JESLI MA 35-45 LAT TO STUDIA MA RACZEJ NA PRZYZWOITYM POZIOMIE, CHYBA ZE ZALICZYL JAKIS "UNIWERSYTET 3 WIEKU"... A PRZYNAJMNIEJ TA GORNA POLOWA...
      • mapo0 Re: e to w sumie ten misiak niewiele sie... 02.01.15, 22:08
        Wiem, że poziom życia w emiratach jest wyższy i tam przeciętny forumowicz jeździ bentleyem lub lambo a przeciętny emiracki Misiak jezdzi mini, ale co zaproponujesz polskiemu Misiakowi? Cel - by wreszcie znalazł sobie dziewczyne, bo wszystkie zobaczywszy jego 12 letni wehikuł rezygnują w przedbiegach. Zaproponuj coś Szumi byle nowe!
    • mapo0 Re: Nowe auto dla Misiaka 31.12.14, 12:23
      Jako pierwszy proponuję: Skoda Citigo w golasie i wyprzedaży rocznika 2014. Taki wehikuł kupi Misiak za jakieś 25 koła, pewnie z promocyjnym ubezpieczeniem i kredytem 50 na 50. Te 12-13 koła pewnie gdzieś zaoszczędził. Dostanie jeszcze z tysiaka za złomowanie polo - będzie na benzynę na rok.
      • poohdell Re: Nowe auto dla Misiaka 31.12.14, 13:09
        "Te 12-13 koła pewnie gdzieś zaoszczędził." On je kupi za 5 lat za 12 tysi i powie że 13 zaoszczędził.
      • misiaczek1281 Re: Nowe auto dla Misiaka 31.12.14, 17:14
        mapo0 napisał:

> Jako pierwszy proponuję: Skoda Citigo w golasie i wyprzedaży rocznika 2014. Tak
        > i wehikuł kupi Misiak za jakieś 25 koła, pewnie z promocyjnym ubezpieczeniem i
        > kredytem 50 na 50. Te 12-13 koła pewnie gdzieś zaoszczędził. Dostanie jeszcze z
        > tysiaka za złomowanie polo - będzie na benzynę na rok.

Złomowanie 4-8 letniego auta w ocynku? Przecież wytrzyma drugie 4-8 lat:)
        Zezłomować 4 latka, kupić nowe i stracić 50% wartości? Gdzie takie pomysły się rodzą?
        W głowach właścicieli salonów?:)
        Bałdzo yntelygentny pomysł ...bałdzo :)
        • anza66 Re: Nowe auto dla Misiaka 01.01.15, 14:57
          :-) :-)
    • dr.hayd Re: Nowe auto dla Misiaka 02.01.15, 08:19
      A ja tam wolę mijać się na drodze z Misiakiem, który patrzy na drogę i trzyma obie ręce na kierownicy swojego 60 konnego Polo, niż z tipsiarą, która jedną ręką maluje sobie rzęsy, a drugą pisze sms, a inni na drodze nie obchodzą jej wcale, bo przecież ona kieruje "bezpiecznym" SUVem.
      Tak samo wolę jak Misiak zaparkuje swoje Polo na jednym miejscu parkingowym pod Biedronką, niż jak jakiś szpaner zajmie swoim hamerykańskim pick-upem TRZY miejsca parkingowe, no bo na jednym się nie zmieści, a po kilogram mandarynek do Biedronki musi koniecznie jechać 3 tonowym, 6 metrowym samochodem.
      • poohdell Re: Nowe auto dla Misiaka 02.01.15, 11:08
        Zgadzam sie.
        generalnie nie ma nic do Misiaka. Ma swoje poglady, ale nie uzywa argumentów ad personam. Jest raczej stały w swoich pogladach, a to budzi szacunek. I nie argumentuje "a bo mi szwagier mówił", "a bo mi taksówkarz mówił", "a bo mi Henio mechanik co się uczyl fachu na syrenkach mowił"
        • soulshuntr Re: Nowe auto dla Misiaka 02.01.15, 21:43
          Like It!
    • soulshuntr Re: Nowe auto dla Misiaka 02.01.15, 21:42
      Mam propozycje auta dla ciebie - taczka z doczepionym mlotkiem, ktory bedzie cie napierdzielal po tym glupim lbie. Nie ma za co.
      • mapo0 Re: Nowe auto dla Misiaka 02.01.15, 22:10
        Dlaczego mnie obrażasz? Mój post nie jest obraźliwy. Misiak w każdym wątku proponuje innym używane polo, to co przeszkodzi nam zaproponować Misiakowi nowy samochód? Także zaproponuj nowe auto dla Misiaka.
    • dziala_nawalony Misiak, podaruj sobie odrobinw luksusu 05.01.15, 23:21
      wiadomosci.wp.tv/i,Gigantyczny-kontenerowiec-osiadl-na-mieliznie,mid,1627055,index.html?ticaid=5141c0#m1627055 tylko leciutko podrapane !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka