Dodaj do ulubionych

Bentley przed Biedronka

20.08.15, 15:14
Wczoraj robiac zakupy w Biedronce zobaczylam na parkingu Bentleya Continental GT Speed
Convertible. Zastanawiam sie o czym kieruja sie ludzie kupujacy w Biedronce i kupujacy sobie Bentleya? Prosze, koniecznie wyrazcie swoja oburzona opinie.
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:16
      Przyjechali po osmiorniczki.
      • simon_r Re: Bentley przed Biedronka 21.08.15, 11:07
        Ośmiorniczek w Biedrze nie widziałem ale ośmiornicę mrożoną mają super :)
        I nigdzie poza Biedronką nie do kupienia..
        • pheonix999pheonix999 Re: Bentley przed Biedronka 08.09.15, 11:44
          a ośmiornica z biedronki nie nadaje się do niczego, a co do bentleya to janusz się dorobił, a sentyment do sklepu pozostał :)

------------
          Zapraszam do mojego biura rachunkowego w Krakowie oraz do zakupów wycieczek w biurze podróży w Rzeszowie.
          • xvqqvx Won durny spamerze sygnaturkowy 08.09.15, 14:07
            Kretyni spamerzy
            Kretyni spamerzy
            Durni spamerzy
            Durni spamerzy
            Debilni spamerzy
            Debilni spamerzy
            Durni spamerzy
            Durni spamerzy
    • trypel Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:19
      Może oni lubią wszystko na B:
      Bentleje
      Biedronki
      Buraczki
      Bigos
      Boeningi
      Bary

No takie hobby

(Ale oczywiście sieoburzylem)
      • inez.krupa Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:24
        Do teraz nie moge pozbyc sie oburzenia. Slusznego uwazam.
        Jak mozna! Gdzie rozsadek?
        • trypel Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:28
          Pewnie jak jedzie do Lidla to bierze lamborgini
          Oburzajace
          • inez.krupa Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:30
            Niewykluczone. Do Lidla jednak nie chodze. Za drogi.

Oburzona i poruszona pozdrawiam - inez.
            • nazimno To moze jakas zabka? 20.08.15, 15:31
              • trypel Re: proste 20.08.15, 15:35
                Żiguli
            • inez.krupa Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:38
              Cala mnie rzuca. www.bentleymotors.com/en/models/continental/continental-gt-convertible.html Co za skandaliczne zachowanie!
              • nazimno Droga Pani Inez, 20.08.15, 15:47
                w pierwszych slowach pojego listu pragne...tylko zauwazyc, iz umieszczenie spamerskie
                linku do reklamy tej marki powinno byc przez ich szefa od PR scigane z definicji.

Bo oznacza to, ze nie stac ich na reklame?
                Ja juz nie wspominam skojarzenia z siecia na B.

PS
                Nie osmielilbym sie uzyc rymu do Krupa, ale cos w tym jest.

• inez.krupa Re: Droga Pani Inez, 20.08.15, 18:34
                  Panie Uncool,

Bentley nie potrzebuje reklamy. Link umiescilam poniewaz z pana poprzedniego postu odnioslam wrazenie, ze pan nie kojarzy marki.

Zatrzymal sie pan na poziomie rymow czestochowskich. Krupa to papierek
                  lakmusowy dla takich jak pan bez wyobrazni i idacych na latwizne bez
                  argumentow merytorycznych. Zycze wyewoluowania do bycia Cool. Obecnie jest pan "tepid".

Z rozbawieniem pozostaje - inez

• galtomone hahahahahaha 20.08.15, 19:58
                    inez.krupa napisał(a):

> Panie Uncool,
                    >
                    > Bentley nie potrzebuje reklamy. Link umiescilam poniewaz z pana poprzedniego po
                    > stu odnioslam wrazenie, ze pan nie kojarzy marki.

Jeszcze wytlumacz mu co to jest - samochod.
                    • nazimno Re: hahahahahaha 20.08.15, 20:08
                      Podtrzymuje Cie W tej prosbie, Galtomone.
                      Wlasnie to.

• nazimno Re: Droga Pani Inez, 20.08.15, 20:06
                    Szanowna Pani raczy sobie zartowac, niestety,
                    na poziomie wspomnianego slowa do czestochwskiego rymu, co dobrze ilustruje
                    merytoryke tych zartow.

Odnosze wrazenie, ze to Pani zupelnie nie pasuje do, mowiac oglednie, poziomu
                    kojarzonego ze wspomniana marka,
                    a i marka owa do Pani tez nie jest adekwatnym
                    odniesieniem, co zauwaza zapewne spece
                    od PR.

Pozdrawiam Pania, pani Krupo z nadzieja, ze
                    nie bedziemy musieli tutaj czytac Pani
                    perlistych madrosci.

Pozostaje z calym chlodem -

nazimno

PS
                    Proponuje "papierkowi lakmusowemu", aby
                    zmienil barwe na te sygnalizujaca odczyn kwasny, bo o zasadach nie ma zupelnie pojecia.

• do.ki Re: Droga Pani Inez, 25.08.15, 22:44
                    Zacytuję Clarksona: Bentley popełnił historyczny błąd z Continentalem GT. Continental GT to jest sportowa ciężarówka. Po co komu sportowa ciężarówka?
                    • galtomone Re: Droga Pani Inez, 26.08.15, 18:44
                      Mnie bardziej się kojarzy ze sportowym czołgiem - co jest rownie absurdalne :-)
      • frequentflyer Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 23:48
        trypel napisał:

> Boeningi

Co to takiego?
    • qqbek Że niby trzeba jak Prezes... 20.08.15, 15:36
      ...uważać, że Biedra to sklep dla plebsu?
      Czy co?

Bo nie rozumiem oburzenia.
      Jak widzę katabasa w Maybachu za składki wiernych "owieczek" to mi żal (z powodu głupoty "trzody") dupę trochę ściśnie.
      Ale Bentley pod Biedrą? Co w tym zdrożnego? Z nowych Bentleyów w mojej wsi jest chyba jeden Continental GT... może do Biedry jeździ Bentleyem a do Lidla Maserati (bo facet, który ma Bentleya ma też trochę starsze Quattroporte, ale ono chyba się w miejsce parkingowe przy Biedrze nie mieści, bo jest dłuższe niż 5m).
      • galtomone Re: Że niby trzeba jak Prezes... 20.08.15, 20:05
        Jechać do Biedry Masserati to troche strach. Szanse na to, ze juz nie bedzi wstanie wrocic sa bowiem dosc spore - pytanie co z zakupami :-)
    • tbernard Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:37
      Ponadto zastanawiające jest, dlaczego ktoś taki oddycha tym samym powietrzem co reszta. Normalny posiadacz takiego auta powinien chodzić w masce aby nie schamieć do reszty przez wdychanie tego samego co pospólstwo.
      • trypel Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 15:48
        o masce nic nie było. Może miał akwalung.
        powietrze sprowadzone z gór,
        Tien Szan.
    • toreon Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 16:57
      A skąd wiesz, że to ktoś na zakupy? Może to szef Jeromino Martins, czy jak oni się tam nazywają, przyjechał na kontrolę.
      A ja widziałem pod Almą Poldka z okrągłymi światłami....
      • inez.krupa Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 18:48
        Wiem na pewno, ze nie byl to Jeronimo Martins. Raz, ze Biedronka juz nie kieruje on a jego syn Joao Antonio. Dwa, ze Jeronimo byl w tym czasie na wakacjach w Barcelonie.
        Trzy, ze samochod mial rejestracje z Kutna. Cztery, ze wszystko to potwierdziala zaprzyjazniona kolezanka "na kasie w Biedronce". Ona wie najwiecej. Miala praktyke w Pingo Doce.
    • liczbynieklamia Re: Bentley przed Biedronka 20.08.15, 19:26
      Biedronka to dyskont jak dyskont - całkiem niezłe ceny, wystarczający wybór, da się szybko zrobić zakupy.
      Bentley to bardzo porządny samochód luksusowy - uznanej marki, świetnie wykończony, wygodny, mocny.
    • galtomone Mam pytania do autora watku 20.08.15, 19:53
      1. Co ma jedno z drugim wspolnego?
      2. Ludzie bogaci... no, bardzo bogaci sa gorsi? Nie mozna ich wpuszczac do Biedronki??? Bo co? Na podloge nasraja?
      3. A moze wg autora watku ludzie bogaci nie moga sie zrobic glodni?
      4. Czym sie rozni kupienie np. Coli w Tesco od kupienia jej w biedronce?
      5. Ja rozumiem, ze moze ktos kto jezdzi Bentleyem nie kupi w Biedronce Butow czy zegarka... ale przyznam szczerze ni widuje w moim miescie butikow z wieprzowina i marchewka po 1000 zl/kg
      6. Zazdraszczasz? Nie mart sie, kiedys tez na Bidronke bedzie cie stac! ;-)
      • inez.krupa Odpowiedz dla pytajacego 20.08.15, 20:16

Nie ma absolutnie niczego wspolnego. Inspiracja do mojego idiotycznego watku byl idiotyczny
        watek: "Kto kupuje Hummera"? To pastisz. Wowczas jednak sie nie zabrales glosu:)
        Jestes krewnym/przyjacielem ojca kretynskiego watku? Do Biedronki nic nie mam. Malo ja znam. Nie lubie soku z biedronki:) Tesco tez jest mi obce.
        • nazimno Re: Odpowiedz dla pytajacego 20.08.15, 20:21
          No i nie podoba sie jej wlasne miejsce pracy
          "na kasie".
        • galtomone Re: Odpowiedz dla pytajacego 20.08.15, 20:42
          inez.krupa napisał(a):

> Nie ma absolutnie niczego wspolnego. Inspiracja do mojego idiotycznego watku by
          > l idiotyczny
          > watek: "Kto kupuje Hummera"? To pastisz. Wowczas jednak sie nie zabrales glosu:
          > )

A). Nie mam zielonego pojecia kto kupuje Hummera i z jakich pobudek - o gustach sie nie dyskutuje.
          B). Nie widze zwiazku miedzy watkami.

> Jestes krewnym/przyjacielem ojca kretynskiego watku?

Nic mi na ten temat nie wiadomo.

> Do Biedronki nic nie mam.

Znaczy masz cos do wlascieli Bnetleyow?
          Nie kumam o co ci wlasciwie chodzi...

> Malo ja znam. Nie lubie soku z biedronki:) Tesco tez jest mi obce.
          A ja sok z wyiskanych pomaranczy z biedronki lubie i Tesco znam.
          • inez.krupa Re: Odpowiedz dla pytajacego 20.08.15, 21:11
            Wyjasniles. Mam wiec jasnosc:) Nie roznimy sie pogladami. Tylko soki nas lekko roznia: ja sok wyciskany z pomaranczy tez lubie. Soku wyciskanego z biedronki nie lubie:)

Prawie dobranoc.
            • galtomone Re: Odpowiedz dla pytajacego 21.08.15, 11:49
              inez.krupa napisał(a):

> Soku wyciskanego z biedronki n
              > ie lubie:)

Piłaś?
              • nazimno Ciekawe, ile biedronek trzeba by wycisnac.... 21.08.15, 11:54
                • galtomone Re: Ciekawe, ile biedronek trzeba by wycisnac.... 25.08.15, 10:05
                  Tez sie zastanawiam...

Wogole wczesniej nie wiedzialem jak CUDOWNYM robaczkiem jest biedronka i ile z nie mozna zrobic: soki, miesa ryby, ubrania, tv, telefony, alkohole.... wszystko z biedronki!
                  • qqbek Re: Ciekawe, ile biedronek trzeba by wycisnac.... 25.08.15, 10:39
                    Ty się nie śmiej. Jak ludzkość nadal się będzie tak mnożyć, to na starość ze smakiem będziesz wysokobiałkową pastę z karalucha wpierniczał :)
                    • nazimno Strawa duchowa juz jest: 25.08.15, 10:43

www.filmweb.pl/film/Sok+z+%C5%BCuka-1988-9641
                    • galtomone Re: Ciekawe, ile biedronek trzeba by wycisnac.... 25.08.15, 10:55
                      Ja tam z przyjmowaniem bialka w dowolnej postaci (o ile nie jest trujace) nie mam problemu, zaby, owoce morza, nutrie i jakies robaki w tajlandii mam za soba. Jedne lepsze, drugie gorsze - wszystkie wypelniaja brzuszek. Pasta z czystego karalucha tez moze byc.

Sam chetnie bym sprobowal tych bialych larw co smakuja jak cistka z kremem i zyja w tropikach pod kora gnijacych drzew (patrz Krol Lew ;-) )
                      • inez.krupa Moze chapulines? 25.08.15, 14:51
                        Polecam z piwem Corona. Najlepiej w Meksyku:)
                        www.google.pl/search?q=meksykanskie+koniki+polne&es_sm=93&biw=1366&bih=677&tbm=isch&imgil=VycFt9TMN-OwvM%253A%253BJbN5PREguMz0YM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.miedzykulturowa.org.pl%25252Fcms%25252Fkuchnia-meksyku-czyli-tortille-m.html&source=iu&pf=m&fir=VycFt9TMN-OwvM%253A%252CJbN5PREguMz0YM%252C_&usg=__s4IRcdjyG2Lq0qhKlQ0TgE3vkOY%3D&ved=0CCkQyjdqFQoTCMXv9MehxMcCFQNdFAodOiQCjg&ei=OGPcVcXzH4O6UbrIiPAI#tbm=isch&q=chapulines+fritos
                        • galtomone Chetnie, tyle ze u nas nie ma :-( 25.08.15, 18:40
                          Szczyt obrzydlistwa to mrozone slimaki w Lidlu czy jakies owoce morza...
              • inez.krupa Re: Odpowiedz dla pytajacego 21.08.15, 12:02
                Gra slow:) Pamietasz reklame Biedronki soku z B(b)iedronki?
                A wczesniej reklame piwa O(kocim) spojrzeniu (Marioli)?
      • nazimno Re: Mam pytania do autora watku 20.08.15, 20:19
        Galtomone, poszla fama po kasjerkach, a jedna
        z nich dorwala sie do smarkofona i probuje
        tutaj zaszpanowac ekscytacja podlotka.

I jeszcze mnie chce uczyc o Bentleyu.

• qqbek Wiecie co jest najśmieszniejsze? 20.08.15, 20:19
        Nick mi się wydawał znajomy, więc użyłem wyszukiwarki i wyszło mi, że znajomy mi z forum lokalnego.

A więc to mogła być któraś z Biedronek u mnie na wsi... i Bentley tego gościa co ma też Quattroporte :)
        • nazimno Re: Wiecie co jest najśmieszniejsze? 20.08.15, 20:23
          No i rym do krupy tez sie zgadza.
    • darmowy1 w Biedronie dobrze płacą.. 21.08.15, 12:20
      Pewnie jakiś pracownik przyjechał do roboty i co jest skandaliczne - zajął miejsce dla klientów.
    • chris62 Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 11:13
      Bentley przed Biedronką CI dziwny?
      No a co powiedzieć o Syrence przed luksusową galerią?

W mojej wsi przed biedronką widują mnóstwo drogich aut np. wielkiego Mercedes GL, Hummera itp.o "pospolitych" BMW X3/X%/X6 czy Audi Q3/Q5/Q7 albo Range Rover Evoque w full wypasie nie wspominając.
      Czasem kierowiec po prostu po drodze na wieś (gdzie jest jego luksusowy mały domek) zatrzyma się żeby kupić papier toaletowy itp.
      • galtomone Niemozliwe! 25.08.15, 18:45
        chris62 napisał:

> Czasem kierowiec po prostu po drodze na wieś (gdzie jest jego luksusowy mały do
        > mek) zatrzyma się żeby kupić papier toaletowy itp.

Bogaci nie sraja! A przeciez dla sluzby kupowac nie bedzie!!!
    • fredoo Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 15:32
      Brawo!!! Lubię takich facetów co bulwersują innych.
    • klemens1 Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 16:47
      inez.krupa napisał(a):

> Zastanawiam sie o czym kieruja sie ludzie kupujacy w Biedronce i k
      > upujacy sobie Bentleya?

Jak kupi odpowiednią liczbę razy w Biedronce, to zaoszczędzi na kolejnego Bentleya.
    • schweppes1 Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 19:36
      Nie rozumiem zdziwienia, a tym bardziej oburzenia. Po pierwsze może najbliższa Alma czy inny sklep dla frajerów jest na drugim końcu miasta lub w ogóle innym mieście. A jeżeli nie, to może człowiek ten jest zamożnym fanem Bentleya, który ma kompletnie w dupie co je i jak się ubiera, byle wyglądać schludnie i jeść w miarę smacznie i zdrowo. Poza tym Biedronka ma bardzo szeroką ofertę i sieć sklepów jest mocno rozwinięta i większość produktów można uznać za dobrej jakości.
    • do.ki Re: Bentley przed Biedronka 25.08.15, 22:46
      Może po prostu kierowca jaśnie pana przyjechał po piwo i czipsy.
    • rysiekk111 problemem jest ( zapewne ) sama Biedronka 26.08.15, 08:30
      problem nie leży w samym osobniku .
      nie widząc tego konkretnego markieta domniemam z 99% pewnosćią że jest on wrzodem architektonicznem. Mamy wiec symbol "25 lat rozwoju Wolnej Polski"
      dozwala się niszczenie Dobra Wspólnego
      (estetyky publicznej, a do niedawna dochodziło do tego traktowanie biedronkowych pracowników jak niewolników )
      po to by tłuste szuje mogły se kupować Bantleje
    • novationen Kto bogatemu zabroni... 26.08.15, 17:36
      ...żyć skromnie/oszczędnie/biednie?
      • inez.krupa There is no Bentley:( 27.08.15, 08:50
        Od tygodnia nie widze Bentleya przed Biedronka. Widze tylko pordzewialy import z Niemiec.
        Co to moze oznaczac? Kryzys? Zalamanie gospodarcze? Macie swoja opinie?
        • klemens1 Re: There is no Bentley:( 27.08.15, 12:47
          inez.krupa napisał(a):

> Od tygodnia nie widze Bentleya przed Biedronka. Widze tylko pordzewialy import
          > z Niemiec.
          > Co to moze oznaczac? Kryzys? Zalamanie gospodarcze? Macie swoja opinie?

To może oznaczać cokolwiek.
          Np. to, że właściciele bentleyów przyjeżdżają do Biedronki sztruclami, bo przeczytali ten post i jest im głupio.
        • nazimno Juz jest "bezpieczny" za wschodnia granica. 27.08.15, 13:27
    • waga170 Re: Bentley przed Biedronka 03.09.15, 23:19
      > Convertible.
      Czyzby we wrzesniu przesiadal sie do sedana? Niby Krupa jak kiedys Blazej, a dupa. Trzeba bylo pare minut poczekac i wszystkie pytania zadac nie nam tylko gosciowi od owego Bentleya. I to jest moja oburzona opinia, jak mozna byc tak niekontaktowa zeby nie zagadac do drugiego czlowieka na parkingu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka