crannmer 29.02.16, 10:58 Czy moznaby prosic o ukrocenie nieustannych rasistowskich tyrad tego zdegenerowanego moralnie i intelektualnie nadczlowieka z powazna nadwaga? Niech sie wyzywa na forach Kraj lub Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga170 Jak sie nazywa rasista wagowy? Wagista? Waginista? 29.02.16, 11:07 > z powazna nadwaga? Waze 170 kilo ale mam takie samo prawo do wyrazania swoich opinii jak ten co wazy 17 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: Do administracji 29.02.16, 11:20 Jak masz 170 kg, to sie lecz. Moj post dotyczyl innego. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do administracji 29.02.16, 11:54 W kwestii formalnej - BMI w wysokości 39,9, którym się tutaj przechwalał, to nie "nadwaga", bo nadwagę to ja mam (z BMI w granicach 27-28) a granica pomiędzy otyłością olbrzymią (od BMI w wysokości 40kg/m2 liczonej) a zwykłą otyłością. Co do rasistowskich tyrad - też mam powoli dość. Odpowiedz Link Zgłoś
who_cares Re: Do administracji 29.02.16, 12:05 W kwestii formalnej , jeśli tyle waży i mimo tego złazi rano z łóżka, to znaczy że przesadził z anabolikami. Zresztą ich nadużywanie jak wykazały badania , prędzej czy później rzuca się na beret .... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Do administracji 29.02.16, 12:16 Ktos wspominal "kozojebcow", czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do administracji 29.02.16, 12:43 nazimno napisał: > Ktos wspominal "kozojebcow", czyz nie tak? Zastrzegam sobie prawo nazywania jakichkolwiek fanatyków religijnych, życzących sobie mojej rychłej śmierci, jak mi się podoba :) Islamu, Katolicyzmu czy Kościoła Latającego Potwora Spaghetti w to nie mieszajmy, bo to nie ta liga, nie ta bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Do administracji 29.02.16, 13:07 No widzisz, sam zaczynasz pisac o tych, co "zycza sobie czyjejs smierci". Francuzi wzieli sobie na glowe jedna wielka zabe. I teraz ja beda jesc przez dluuuuuuuugie lata. Popatrz, co robia teraz Austriacy, Dunczycy, Szwedzi, Belgowie,... Dyskusje na takie tematy nie moga miec konca, poniewaz nie jest on definiowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Do administracji 29.02.16, 16:37 nie wiem osso cho, ale ikona kosza pomaga, szczególnie jak tego jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Do administracji 29.02.16, 16:38 Bareja byl genialny z tym Jarzabkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Do administracji 29.02.16, 19:44 NIE MA TO JAK DEMOKRACJA. BANDA IDIOTOW ZAWSZE GORA... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Do administracji 29.02.16, 19:17 wez ze mnie przyklad i wejdz w ustawienia a potem w znajomych dodaj szymiego do nieprzyjaciol bo mniemam, ze o niego chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: Do administracji 29.02.16, 19:29 thea19 napisała: > wez ze mnie przyklad i wejdz w ustawienia a potem w znajomych dodaj szymiego do > nieprzyjaciol bo mniemam, ze o niego chodzi. Dzieki. Ale forum nie bedzie lepsze tylko dlatego, ze zamkne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Do administracji 02.03.16, 12:25 WZRUSZAJACE.. OSTOJA KULTURY SIE ZNALAZLA... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Taki podpis? 02.03.16, 09:59 crannmer napisał: > [...] zdegenerowanego moralnie i intelektualnie nadczlowieka z powazna nadwaga? a gdzie list? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Do administracji 02.03.16, 12:07 Linki do postów naruszających regulamin należy wysłać tu: forum@agora.pl Wróżenie o którego "tego człowieka" chodzi, tu: forum.gazeta.pl/forum/f,468,Wrozbiarstwo.html Personalne przytyki w stosunku do forumowiczów: nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś