misiaq009
14.11.20, 11:37
pytanie do engina : co jest powodem takiej agresji amerykańskiej policji wobec czarnych i w ogóle wobec kierowców? czy 200 lat po czasach niewolnictwa nadal panuje mentalność rasistowska? a może to zwykły brak kompetencji ? poczucie wyższości i bezkarności? kompleksy i agresja to taki styl waszych stróżów prawa ...i do źle zaparkowanego auta zjeżdża się cała komenda to jakaś tradycja czy co? czy u was czarny oznacza gorszy? w Polsce protestuje się przeciwko władzy, za lub przeciw aborcji, za lub przeciw zakazom epidemii , ale nigdy przenigdy nie spotkałem się z protestami, agresją policji ani nikogo wobec czarnych...ba...nawet byłem kilka razy na meczu piłkarskim niższych lig gdzie zawodnikami byli czarnoskórzy i zauważyłem że oni bardzo dobrze grają w piłkę, mają kocie ruchy , są szybcy, dobrzy technicznie i co najważniejsze żaden kibic nigdy nie krzyknął na nich nic obraźliwego że czarny a wręcz przeciwnie spotykali się zawsze z przejawami sympatii, przyjaźni.
Dlaczego jeśli źle zaparkuje auto w USA od razu jestem traktowany przez policję jako podejrzany element i zjedża się cała komenda w liczbie 30 radiowozów by mnie aresztować?
Tak ich szkolą czy to taka mentalność burżuazyjnych narodów by pokazać kto tu rządzi?
www.sport.pl/koszykowka/7,65035,26508462,koszykarz-nba-zle-zaparkowal-mandat-nie-paralizator-i-kajdanki.html#s=BoxSportMT