engine8t 04.11.22, 16:43 Mam nad?zieje ze odpoczywa gdzies na wakacjach ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 17:01 Też na to liczę. Albo ze po prostu miał dość Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 17:22 A moze go jak zwykle zbanowali ale tym razem na calej linie - w koncu Polacy to fachowcy od IT ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:25 Nie ma takiej opcji chyba że ktoś uczulony .Miałem takiego co scigał mnie po wszystkich forach i nakład na nick blokadę.Mam takiego fana czy psychofana .Nawet tu wpadł na auto Moto .Jestem z zawodu elektronikiem i nie ma takiej opcji by zablokować .Waga żyje . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:42 Nie pitol.... Zablokuja twoj domowy IP i jak uzywasz jakiegos tam VPN to ten caly V PN tez mozna zablokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:40 engine8t napisał: > Nie pitol.... Zablokuja twoj domowy IP i jak uzywasz jakiegos tam VPN to ten caly V PN tez mozna zablokowac. Bez problemu da się jedną regułą cały internet na serwerze zablokować. A na poważnie, to IP już praktycznie małe ma znaczenie jako identyfikacja osoby. Przecież na komórce przy Internecie mobilnym masz IP dynamiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:46 Tryb incognito .Jeśli nie wychylasz nosa z tego forum i nie masz chorego aesa co cię ściga po forach Ja takiego mam do tej pory . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:49 masz tu opcje www.fortinet.com/resources/cyberglossary/vpn-blocker Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 17:43 Tez zauważyłem brak Wagi. Mam nadzieje ze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:19 Podejrzewam że ma bana na pól roku .Wcześniej pisał że miał krótkiego .Tydzień ,miesiąc i pól roku .Od 23 lat pisania na forach przez ostatnie dwa lata cztery miałem . Stary recydywista .Pisał ostro ,ale można było znieść.Po czterech się nie wraca ja wrócilem 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:48 Za duzo wiesz zeby nie byc osoba podejrzana Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:21 Jak by go z forum wyjebali, to by mi pewnie dał znać "innymi kanałami", więc może rzeczywiście w cug gdzieś poszedł, a teraz odpoczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:27 To napisz do niego poczty gazetowej nie zablokowali . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 18:58 taniarada napisał: > To napisz do niego poczty gazetowej nie zablokowali . A myślisz, że on gazetowej używa? Ja ze dwa lata nie zaglądałem na swoją. Jak już będę pewny, że "coś jest na rzeczy" to napiszę, ale nie na gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 19:19 Och, tutaj się schowałeś mój kochany...miałeś zadzwonić i cisza...a ja czekam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 19:39 zolza670 napisała: > Och, tutaj się schowałeś mój kochany...miałeś zadzwonić i cisza...a ja czekam i > czekam. Takie to już te internetowe miłostki... wpierw miłość po grób, a potem ani okresu, ani adresu🤐 Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 19:41 Och, ale jakie gorące fotki mi słał...mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 19:44 zolza670 napisała: > Och, ale jakie gorące fotki mi słał...mniam mniam. Czyje? On chyba grubo po 50-tce już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 20:20 Nooooo, swoje przecież...ale tam jest słodki...i taki tyci tyci...no, rozczulajacy jest Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:13 zolza670 napisała: > Nooooo, swoje przecież...ale tam jest słodki...i taki tyci tyci...no, rozczulaj > acy jest Nie zauważyłem 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:27 Rozmawiasz człowieku z facetem to nie jest kobieta .Trzy milusie ma nicki Zybi zołza i dynamic .Facet na emeryturze a zachowuje się jak gówniarz .Na prywatnym forum udawał że pracuje w korporacji ,a siedział cały dzień na necie .Już na to forum nie spojrzy bo wywalony na pysk . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:31 taniarada napisał: > Rozmawiasz człowieku z facetem to nie jest kobieta .Trzy milusie ma nicki Zybi > zołza i dynamic .Facet na emeryturze a zachowuje się jak gówniarz .Na prywatny > m forum udawał że pracuje w korporacji ,a siedział cały dzień na necie .Już na > to forum nie spojrzy bo wywalony na pysk . Ty misiu mnie też z tego forum już wywalałeś 🤣 A ja przez 18 lat nawet jednego bana nie miałem. Domyślam się, że zołza to facet, ale spokojnie, żeby być psychofanem Danusi, to trzeba być tobą. Swoją drogą ciekawa projekcja... psychiatra miałby o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 06:21 Rozczaruję Pana. Nie jestem facetem. Jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 06:35 Dlaczego bogusiu krzywdzisz ludzi? Sam siedzisz całe noce i dnie na forum, sam masz niezliczoną ilosć nicków a innych się czepiasz. Pewnie znowu o lekach zapomniałeś? Ale ja o ciebie zadbam. Będę pilnowała byś pigułeczki łykam regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:21 O nowe wcielenie Zybiego to psychfan Danusi . Nawet pomylił na psychologii pewna kobietę ,ma jeszcze jeden dynamic nie przelogowal się i wyleciał z prywatnego forum Danuty .Chory człowiek ,gdyby nie Snajper to powinien dostać bana za zachowanie Oszolom . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:30 Jesteś zdrowo walnięty Zybi i to mocno w czachę .Na twój angielski dali się wszyscy nabrać ,a to ściągnięte z neta. Tylko jeden facet to kwestionował .Idź do lekarza psychiatry . Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 06:20 Jak możesz kochanie twierdzić ze jestem facetem? Przecież było tak gorąco między nami. Pamiętasz? Smutno mi teraz. Dlaczego wstydzisz się naszej miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:38 alkoholizm to raczej Engin. Nie wiedziałem ze waga tez. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:44 bywalec.hoteli napisał: > alkoholizm to raczej Engin. Nie wiedziałem ze waga tez. Engine? Po "jazdach" na tym forum stwierdzam, że największy problem z piciem ma ten od znaków interpunkcyjnych po spacji... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:15 ja się z tego ze spacja przed nie wyśmiewam, gdyż nie jest w porządku śmiać się z czyichś problemów psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:23 Widać że gość obserwuje fora i ma pojęcie kto z kim🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:48 Wybuchy złosci to przedawkowanie .Do tego papierochy i nerwy na postronku .Antydiotum to seta co parę godzin .Pracowałem z kumplem był brygadzistą już nie żyje .Mieliśmy na na niego sposób zabezpieczaliśmy alkohol .I Miecio z kurwizji przechodzil w stan błogosławiony.Juz nie żyje.Pociągnąl też zonę .Ale jego można było zrozumieć ,dwóch synów popełniło samobójstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:12 Rzuć to świństwo. Zaraz będzie 9 lat, jak nie palę. Owszem, jak się gdzieś w knajpie ubzdryngolę, to jednego, albo nawet dwa, raz na rok, zapalę. Ale do paczki czerwonych Marlboro dziennie powrotu już nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:27 W Berlinie paliłem marychę ,Gość z dawnego lotniska Tempelhof załatwiał .Do tego gin i uśmiechy do rana Czyli on bo paliliśmy fajkę wodną. Mnie nie bolały kolana a on pełen uśmiechu .Wciągał wszystko nawet na szkle . Noce bezsenne miał . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:21 Zebys Ty wiedzial ile ja naprawde pije LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:37 ty juz byłeś na drodze do krainy wiecznych łowów ale na szczescie dostałeś druga szanse 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:48 No nie raz bylem. Pamietam tak ze 4 czy 5 . Tak ze tych szans to dostalem wiecej niz jedna. Widocznie moja misja na ziemi jeszcze nie wypelniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 00:09 Jak to 4 czy 5? Miałeś więcej zawałów albo udarów? Nota bene Lis miał juz 4 udary i żyje - chyba nawet w piekle go nie chcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 00:34 No co ty. . Zawal to byl pikus....Od malego mialem rozne wypadki i przypadki gdzie pewnie juz rodzina planowala pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:44 qqbek napisał: > Jak by go z forum wyjebali, to by mi pewnie dał znać "innymi kanałami", więc mo > że rzeczywiście w cug gdzieś poszedł, a teraz odpoczywa. Może udał się na wieczny odpoczynek. Prawdę mówiąc to już jakiś czas przed Halloween go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:01 tbernard napisał: > Może udał się na wieczny odpoczynek. Prawdę mówiąc to już jakiś czas przed Hall > oween go nie było. Nie no, fajnie mu życzysz. Jak sam "nie da głosu" to go podrażnię swoimi kanałami w niedzielę wieczór/poniedziałek rano (mam "poprawiny" imprezy klasowej jutro, jak się wybiorę, to nie będę do życia ani w sobotę, ani w niedzielę). Zakładam jednak, że jest z nim jak z Markiem Twainem i jeszcze tu przyjdzie i stwierdzi: "The report of my death was an exaggeration" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:10 miejmy nadzieje ze jeszcze nie chleją z Szymim i nie kręcą wentylkow od Stara w niebiańskim barze. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:21 Przestań .Macie jakies kontakty ,gazetowa lub Mesendzera lub telefon i inne. .Żyje bez jaj . Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:33 Ty to K albo widzisz ludzi jako nieboszczykow albo alkoholikow. A Waga odpowie jak qqbek przewiduje... Odrobine optymizmu i poczucia humoru zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:47 engine8t napisał: > Ty to K albo widzisz ludzi jako nieboszczykow albo alkoholikow. > A Waga odpowie jak qqbek przewiduje... > Odrobine optymizmu i poczucia humoru zycze. > Ciekawe, co by było, gdybym ja dwa tygodnie tutaj nie pisał. Ciekawe, czy bym po tym czasie też nekrologi zastał? Pełna racja panie Engine - uważam, że jak zechce, to wyjrzy "od siebie z norki"... i zakładam, że wcale nie jest to lokal "dwa metry na metr, dwa metry pod ziemią". Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:52 Ja tam juz dla ciebie mam "Jak mi sie ban skonczy - odkopac" Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 00:57 bywalec.hoteli napisał: > miejmy nadzieje ze jeszcze nie chleją z Szymim i nie kręcą wentylkow od Stara w > niebiańskim barze. Do niebianskiego baru sie pewnie nie dostane, ale w piekle tez nie bede narzekal, bo dzieki Wam chlopaki bede w dobrej kompaniji! Prezencik muzyczny dokladnie na ten temat: www.youtube.com/watch?v=FcIKf5H23DA Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 01:52 Tylko tam ponoc butelki nie maja dna a baby dziurek? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 02:28 Jak juz wypijesz do dna z butelki co nie ma dna to sobie u baby co nie ma dziurek znajdziesz dziurke bo podobno jest u nich tych dziurek siedem:) Ewentualnie za wzorem przywodcy tego kurwa glupiego narodu, dasz w szyje doslownie jak un to powiedzial, a wie bo nie raz w szyje czy do gardla bral a do dziurki way down there dawal. Pierdole czy mnie znow zbanuja czy nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 06:11 No sluchajac waszego krola to rzadza wami baby i to do tego pijane baby. A jak starzy ludzie powiadali - baba pijana - d sprzedana Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 17:22 Baba pijana - d sprzedana. Mowi sie tak: Zofia, dawaj dupy albo lec po wodke. Zofia nie chce dac duoy i leci po wodke. Pierwszego drinka robi sie dla Zofii i czeka 10 minut. Zofia przychodzi i pyta: To chcesz tej dupy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 20:10 To mi się podoba na tym forum, że stali bywalcy martwią się o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 21:34 Dobrze.Danusiu ,po to są te fora. Gdy funkcjonowaly regionalne to też martwiliśmy się o siebie.Nie było tyle chamstwa ,hejtu i ośmieszania .Facet jak nie ma klasy to powinien portki zmienić i wyrzucić . Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 22:45 duze_a_male_d_duze_m napisał: > Odpocznie i wróci. O ile to nie wieczny odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 04.11.22, 23:34 A ja to mam nadzieje ze sie niedlugo odezwie z moje okolicy bo ponoc ma tu rodzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 00:15 a jak juz rozmawiamy o niebiańskich tematach, to przypomniał mi się dowcip: zmarli Jim Morrison, Jimi Hendrix i Freddie Mercury. Pukają do nieba bram, a tu święty Piotr: „chłopaki, kocham Wasza muzykę, ale trochę nagrzeszyliscie w życiu, dostajecie druga szanse na poprawę, musicie tylko wrócić na ziemie. Ale uwaga: jak któregoś skusi alkohol, drugi, sex, ten znika”. Ida chłopaki przez Kalfornie a tu napotkali hippisowską impreze: Morrison poprosił dziewczyne o odpalenie skręta. Zapalił i … zniknął. Ida Freddie i Hendrix dalej: Widzi Jimi jak ktos siedzi na ziemi i chleje whisky. Mówi: stary, daj mi się napić. Kolo podaje mu butelkę, Jimi nachylił się by po nia sięgnąć i … Freddie zniknął. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 05.11.22, 12:24 Mam polityczny i też z zaświatów: Putin zszedł i poszedł do piekła, ale po 15 latach w piekle wszystko zaczęło się przez niego sypać, wezwał go Lucyfer "na dywanik" i mówi - wracaj ty lepiej do siebie, bo nam jeszcze zaraz piekło zamarznie, pakuj manatki, za piętnaście minut masz bezpośredniego diabełka pośpiesznego wprost do rodzinnego Petersburga. No i dotarł. Deszcz ze śniegiem, słota, słowem środek piździernika. Autobusy nie jeżdżą, metra nie widać, zaszedł Wowa do najbliższej knajpy. Zamówił setkę, wypił duszkiem, zamówił drugą i zapytuje barmana: Barman, powiedz, Donbas nasz? Barman - nasz! A Ługańsk? Też nasz! A Krym? Też nasz! Uśmiechnięty wypija setkę do końca i zamawia następną. Rozochocony ciągnie temat: A Chersoń, a Charków? Nasze! A Kijów? NASZ! Walnął do dna, zaszumiało mu mocno, chce się przewietrzyć od natłoku dobrych wiadomości - szuka po kieszeniach kasy i pyta barmana: Ile płacę? 90 Hrywien. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 06.11.22, 18:42 UP.. Waga,, ... no K odezwij sie... zanim cie pogrzebiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 06.11.22, 20:45 Kolejny, kufa psia, grabarz z łopatą. Miejsce na Powązkach już zaklepał, więc pewnie Waga musi się do wtorku "wyrobić" (w razie czego Engine chętnie mu tą łopatą "pomoże"). Dobra, napiszę do niego, jak tak bardzo chcecie - ale on na maila odpowiada od niechcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 07.11.22, 00:28 No pewnie, bo w przyszlym tygodniu szykuje sie "Garaz sale" i nie wiem czy te lopate zachowac czy wystawic na sprzedaz... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Cos Wagi nie widac? 07.11.22, 07:07 Łopatę obwiąż wstazeczką. Koniecznie czerwoną. I wyślij ruskim na front. Będą już mieli razem cztery łopaty. Łatwiej im będzie Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 08:44 O kurwa, o kurwa, jaki piekny walczyk! Nie mam bana! Cos IM sie popierdolilo bo dla zartu i proby sprobowalem dac wpis w watku o koreczku i... przeszedl. Zanim mnie wytna znow, dziekuje Kolegom za pamiec, ale nieboszczykiem nie jestem, a przez pare dni mi sie nawet podobalo jak to juz kiedys Komus wspomnialem, stanie w zachrystii i zza filara patrzenie na swoj pogrzeb. Ale przyznam ze ta przygoda z nastepnym banem staremu koniowi odebrala troche z tego co tam jeszcze mu zostalo z jego dzikiego ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 08:54 Wlasnie niedawno rozmawialem o "cudzie nad Wisla" Ale jednak dzieki, "Ty wiesz a ja rozumiem". Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 17:47 A tego czy nie piszesz zza swiatow - no wiecie tych tam na dole, to nie wiemy.. Dobrze ze sie znalazlem.... Moge sobie jedna kratke z listy odfajkowac Waga [check] Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 18:55 Waga jest racjonalista i w duchy nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 19:19 hehehehe moze nie wierzy ale ja znam takie "duchy" z czasow PRLu co to ich widac ne bylo a wszedzie byli, nikt w nich nie wierzyl ze newet sa a byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Cos Wagi nie widac? 08.11.22, 20:06 Te, Engine stary alkoholiku, uwazaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 20:58 waga170 napisała: > Te, Engine stary alkoholiku, uwazaj:) On pił za Twoje zdrowie lub pokój Twojej duszy, więc doceń to :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Cos Wagi nie widac? 09.11.22, 21:28 engine8t napisał: > Grunt to zdrowie :) No to twoje zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś