Dodaj do ulubionych

OT Zmiescisz sie smialo

02.05.26, 20:10
Dwa filmiki o katastrofie w Smlonsku....

Nieprawdopodobna GLUPOTA BEZDENNA u kaczoow dwoch i jego zaufanej ekipy typu Blasik , ktorzy widzac , ze nie ma mozliwosci bezpiecznego ladowania w Smolensku z powodu mgly w praktyce zmusili psychicznie zaloge samolotu do ladowania we mgle...

Ale tez bezdenna gllupota kapitana samolotu, ktory im ulegl....

Koles moze by stracil prace, ale tak stracil zycie i zycie stracilo troche ludzi...

Do tego dochodzi bezdenna glupota kontrolerow ruskich w Smolensku, ktorzy zamiast stanowczo powiedziec : spier.... , wypier... w pi.du, to bali sie to powiedziec, pomimo brakow warunkow do ladowania...
No bo mial wyladowac prezydent Polszy, a sprzeciw wobec wladzy, nawet sasiedniej, to w Rosji samobojstwo...

NO i tak to sie skonczylo

Potem to juz bylo typowe pier... bambus i zrobienie z katastrofy spowodowanej KOSZMARNYMI bledami

narodowego absurdu

Obserwuj wątek
    • boggi_dan Re: OT Zmiescisz sie smialo 02.05.26, 21:14
      Obejrzyj sobie mecz Barcelony. Lewandowski gra. I hokej Polska: Ukraina. Już tyle było o tym gadki. Bezsensu znowu. Dla mnie to był zamach. Kiedyś się wyjaśni. Dyrektor protokołu dyplomatycznego MSZ RP Mariusz Kazana, który zginął w Smoleńsku, był oficerem wywiadu w stopniu podpułkownika, na niejawnym etacie w MSZ od 1989 roku.

niezalezna.pl/polska/70731-oficer-polskiego-wywiadu-ostrzegal-przed-ladowaniem-w-smolensku-zginal-wraz-z-prezydentem/70731
    • qqbek Re: OT Zmiescisz sie smialo 02.05.26, 21:37
      Profesorze Wikipedia, jeżeli mogę, o ja maluczki, zapytać się o coś, to pytam po damski wuj wklejasz coś, co jest oczywiste dla istot myślących od 15 lat przynajmniej?
      Mnie bardziej ciekawi, dlaczego Sasin (wtedy wiceszef kancelarii Kaczki po Smoleńsku) nie poniósł żadnych konsekwencji, choć to on publicznie nawoływał KPRM, żeby się "do wizyty prezydenckiej" nie wtrącała? Potem zwalili wszystko na Arabskiego z KPRM, choć wcześniej publicznie to właśnie Sasin nawoływał do tego, żeby KPRM się "nie wtrącała". Za wybory pocztowe też go zdaje się do tej pory nie ścigają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka