Dodaj do ulubionych

co kupić????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:43
siemka! mam nie lada problem. Przez dwoma miesiącami sprzedałam BMW 325i i od
dwóch miesięcy bujam się z niczym bo nie ma co kupić, NAPRAWDE!!! Pomóżcie
czy macie jakieś propozycje co można kupić za ok. 30 000 zł? Nic nie ma albo
stare trupy albo nowe, na które mnie nie stać. Najlepiej odpowiadał by mi
2000-2001-2002 rok. Jakieś nieduże autko najlepiej dizel. Mało palące, ale
dobrze jeżdzące. Bardzo proszę o propozycje, dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: co kupić???? 13.12.04, 12:49
      Kup cos, co Ci sie spodoba - polecam japonczyki. Drozej, ale nieco pewniej kupowac u dealera.
    • Gość: Jazz Re: co kupić???? IP: *.thess.sch.gr / *.thess.sch.gr 13.12.04, 12:55
      Hondę Jazz 1.4
      • Gość: gosica Re: co kupić???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:10
        podoba mi się sporo samochodów, ale nie wiem co wybrać bo boję się że będą się
        psuły. Słyszałam, że francuskie samochody się często psują, dlatego wolałabym
        uniknąć zakupu. A co powiecie o Seacie ibizie? Albo Fordzie fokusie?
        Oczywiście nie nowym bo na nowy mnie nie stać. Szukam i nic nie ma tak
        naprawdę. Pytałam w salonach, ale tam to tak windują ceny, że szkoda gadać.
        Boję się też kupić sprowadzanego, bo nie wiem w jakim jest stanie, i czy nie
        jest kradziony. CZekam jezcze na wasze opinie co do marek, który warto a który
        nie ze względu na kolizyjność... Dzieki!!!
        • emes-nju Re: co kupić???? 13.12.04, 15:30
          Focus to dobra propozycja. Jeden z wiekszych w swojej klasie, wygodny i stosunkow malo awaryjny. Do tego czesci do fordow nie zbijaja z nog cena.
      • Gość: gosica Re: co kupić???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:15
        P.S. tak wogóle to już miałam mieć samochód, ale mnie oszukano. Wpłaciłam
        zaliczkę 5000 zł na 2 letniego seata ibizkę (full opcja) i facio który miał dla
        mnie go sprowadzić, zmył się z kasą. Pocieszające jest tylko to , że nie ja
        jedna dałam się tak zrobić. Oszukał jeszcze ok, 30 osób. W gazecie auto-giełda
        było kilkanaście jego ogłoszeń z propozycją sprowadzenia różnych marek
        samochodów. I wszystkich orżnął. Wszyscy wpłacili po tyle samo kasy i nie
        dostali tego co chcieli. Trudno. Między innymi jestem taka zdesperowana. Bo już
        miałam mieć auto dawno, a puki co, to nie mam nic i nie zapowiada się żebym coś
        miała.
    • Gość: gosica Re: co kupić???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:15
      ile kosztuje honda jazz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka