Dodaj do ulubionych

Fiat Seicento 0,9

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:24
Kupilem Fiata Seicento 0,9 z 99roku...niecale 80tys. km, zadbany w bardzo dobrym stanie technicznym, mam pytanie do uzytkownikow eicento, jakie sa mocne i slabe strony tego samochodu? Ile benzyny wam mniej więcej ciągnie? Z czym sa najwieksze kłopoty?
Pozdrawiam i dzieki z gory :)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Fiat Seicento 0,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:29
      seicento.autokacik.pl/
    • woman29 Re: Fiat Seicento 0,9 20.01.05, 20:30
      Czemu nie zapytales przed zakupem? Oby sie nie okazalo ze madry polak po
      szkodzie...
      • Gość: snob Re: Fiat Seicento 0,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:36
        dlaczego ? jezeli jest to twoj pierszy samochd to bardzo dobry zakup. Maly zwiny
        do nauki prowadzenia w sam raz, moj kolega ma taki sam rocznik jedyny bol jaki
        mial do tej pory to wymiana czujnika obrotow jakies 100zl a wady jest maly
        • woman29 Re: Fiat Seicento 0,9 20.01.05, 20:39
          chciales napisac do mnie czy do autora watku?Ja nie mam nic przeciwko seicento,
          auto jak kazde inne, tylko te pytania zadalabym przed zakupem, tak na wszelki
          wypadek.
    • Gość: Fp Re: Fiat Seicento 0,9 IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 21.01.05, 09:23
      Spalanie w trasie 4.8. Często się zaciera linka ręcznego, hamulce z tyłu, wycieki z półosi napędowych, łożyska tylnich kół. Z takich typowych to chyba wzystko, od czasu do czasu trzeba zajrzec do niego. I jeszcze jedno łatwo uszkodzic felgę jak się wjedzie w dziurę. Ceny części do naprawy tych awarii sa śmiesznie niskie, oczywiście nie w ASO
    • Gość: Asia jakie sa slabe strony Seicento? IP: *.setia.pl / *.bielsko.dialog.net.pl 21.01.05, 11:59
      ja wymienialam juz tlumik (w Seicentach co 4-5 lat przerdzewieje i trzeba
      wymienic), po 60.000 wymienilam przednie amortyzatory, klocki i tarcze
      hamulcowe.

a plusy to tanie utrzymanie - ktos do mnie ostatnio stuknal i musialam wymienic
      tylny zderzak - tylko 89zl :-)

PS pali 5

Pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka