Gość: darekk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.06.02, 09:45 czy spisujecie sobie - niezaleznie czy w notesie, czy na kompie - wszystkie samochody, jakie w zyciu prowadziliscie? ja i owszem. obecnie jest tam 41 autek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: lista wspomnien IP: *.telia.com 03.06.02, 10:26 Darku jak ja bym chial spisywac to co prowadzilem to musialbym kupic nowy komp z hård diskiem 100GB.Sa dni ze testuje po 8 roznych marek.Mozemy zrobic zawody jakie byly najciezsze i najszybsze. Najciezszy pojazd jaki prowadzilem to byl T-34.Siedzialem tylko w Leopardzie. Potem byl Volvo F-16 prowadzilem 10km.Potem Scania 500KM tez 10km.Raz bylem przy sterze promu Nordo Line 300 tirow na pokladzie.Dwa razy prowadzilem samolot wojskowy,ale prywatny. Duzo mniejszych o ktorych nie ma co wspominac. Najszybszy to byl Dodge Stealth, Audi A8,Supra,S-klasa,BMW V8, no i moja Camra. Siedzialem i przezywalem kilkanascie sekund to byl.......McLaren F1.......... Najwolniejszy to traktor i dzwig samobiezny. A co podnosilem to raz w zyciu,(nie wolno tego robic) dwa auta na wysokosc 6m dzwigiem zamontowanym na Scani.Normalnie to na wysokosc 3m jedno auto poprzez dwadziescia lat 5 razy dziennie.To wy bylo wszystko,wiecej nie pamietam.O bym zapomnial jeszcze w POlsce na praktyce prowadzilem elektrowoz C0,Tramwaj,normalny pasazerski elektrowoz A0,no i duzo specjalnych aut terenowych w terenie pracowalem w geofizyce 8 lat.Takie zawansowane.W szwecji raz udalo sie poprobowac Scanie strazy pozarnej terenowa,totalny automat specjalnie do terenu,zmienia sam biegi w zaleznosci od podloza,fajna rzecz ,ale nie ma jak czlowiek juz widzi co ma byc i wsadzi odrazu nizszy bieg i da gazu ,pozniej moze byc przechlapane.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: darekk Re: lista wspomnien IP: 217.153.117.* 04.06.02, 17:53 nie no, moja lista jest o wiele bardziej skromna i umieszczam na niej tylko samochody, choc zdarzylo mi sie juz jezdzic i ciagnikiem i jednosladami. Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: lista wspomnien IP: *.ausys.se 04.06.02, 19:36 U mnie jest niewiele. Dotychczas: fiat 126p uno 999 fire punto 55 brava 80 vw bora 1.9 TDI volvo v70 nowe mondeo 2.0 (145KM) No i coz tu duzo mowic, Volvo V70 bylo rewelacyjne. To auto plynie, rewelacyjnie trzyma sie drogi, po prostu the best. Link Zgłoś