Dodaj do ulubionych

Mam dosc swego autoalarmu...

IP: *.stacje.agora.pl 18.07.02, 17:12
A scislej, jego melodyjki. Choc to model z wyzszej polki - wyje tak,
jak co drugi samochod na parkingu. No wiecie - taka katarynkowata
melodia poskladana z kawalkow o roznym tepie i modulacji.
Zastanawiam sie, co z tym zrobic. Czy da sie zostawic autoalarm
ale zmienicgdzies jego dzwiei na bardziej oryginalny? Czy musze sie
pogodzic z tym samochodowym hejnalem z Wiezy Mariackiej?
Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.113.* 18.07.02, 17:16
      Wyje syrean a nie alarm. Proponuje wymienic syrene - jest zwykle w komorze
      silnika. Nowa syrena to niewielki wydatek.
    • Gość: Marcin Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.x.l.pl / 192.168.1.* 18.07.02, 20:13
      Mozna zalozyc radiopowiadomienie, to bardzo ulatwia zycie i dokladnie
      urzadzenie to powiadamia Cie o wtargnieciu do twojego samochodu - wlonczeniu
      sie autoalarmu.
      • Gość: Marek Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.113.* 18.07.02, 20:24
        Mozna tez zalozyc ten bajer z RPA - dysze pod samochodem + butla z gazem - w
        razie wlaczenia sie alarmu samochod wystrzeliwuje ze wszystkich stron ogien
        skutecznie zniechecajac ewentualnego zlodzieja. Takie ustrojstwo naprawde
        istnieje!
        • Gość: Marcel Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.reshall.umich.edu 19.07.02, 04:53
          I co rownie ciekawe (chyba) jego glowne zadanie to powstrzymywanie panow
          podchodzacych na skrzyzowaniu i proszacych o opuszczenie pojazdu i
          pozostawienie kluczykow w stacyjce. Bajer.
        • Gość: Marcel Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.reshall.umich.edu 19.07.02, 04:55
        • Gość: Marcel Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.reshall.umich.edu 19.07.02, 04:56
        • Gość: Marcel Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.reshall.umich.edu 19.07.02, 04:56
        • Gość: Marcel Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.reshall.umich.edu 19.07.02, 04:58
          • Gość: Lemmy Re: Mam dosc swego autoalarmu... IP: *.stacje.agora.pl 19.07.02, 13:33
            Slyszalem, ale nie wiedzialem, ze te miotacze ognia
            dotarly do Polski. Nie wiesz, gdzie to montuja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka